woensdag 29 mei 2013

On my Bucket list!

Al een jaar stond dit patroon opgeslagen onder mijn favorieten,was er helemaal weg van zo mooi en de reden waarom ik het nog niet had gekocht was omdat het een breipatroon is en ook in het engels.
Ik kan wel breien,maar dat rondbreien met meerdere naalden is nou niet bepaald mijn hobby

Toch heb ik dan afgelopen zaterdag het patroon aangeschaft omdat ik bij Breicafe 't Breipunt
garen van Drops in zowat dezelfde fantastische kleuren als in het patroon kon kopen in de aanbieding.

Een goede stok achter de deur te samen met een beige theepot van de Action zodat het er dan toch maar eens een keer van moet komen,zal wel in de nazomer worden want mijn bucket list is way to long!

Ach....ik zie het tegen die tijd gewoon als een uitdaging en in gedachten zie ik hem al op mijn tafel staan pronken naast een heerlijk bakkie thee!Waarschijnlijk zullen dan ook de echte eekhoorntjes wel  weer door onze tuin heen racen op notenjacht,e.d......



Heeft iemand van jullie overigens wel eens ooit de film van The Bucket list gezien met Morgan Freeman en Jack Nicholson?!?!Voor diegene die hem nog nooit gezien hebben echt een aanrader!Hij is n.l ontzettend leuk!



Terwijl ik dit bericht al half klaar had staan kom ik ook nog bij stom toeval dit boek tegen op het blog van Ook nu en dan !(onderwerp bucket list vandaag soms?!?!?)Ik weet het niet,ha,ha,ha....;-)In elk geval lijkt me deze roman heel erg leuk/toepasselijk en staat bij deze dus op mijn lees-lijstje;-)



Zoals je ziet verveel ik me voorlopig dus ECHT niet(niet dat ik dat ooit wel doe,want de dagen zijn voor mij veel te kort)Het is maar goed dat Vrijdag onze vakantie begint!Ohhh wat kijk ik er naar uit....heerlijk met een boek of haakwerkje( hopelijk lekker buiten in de tuin doorbrengen) en zo nu en dan tussendoor iets leuks gaan doen!:-)


Maar net als Jocelyne hierboven op de beschrijving van het boek bood ook ik vandaag weerstand aan het gezang van de 'moderne sirenes'en liet alles mooi de boel de boel en genoot van deze prachtige dag!
Mijn schoonzus kwam nog langs en heerlijk in de tuin gezeten samen met mijn man en haar,we hadden beiden vrij vandaag,nadien nog wat gehaakt en vervolgens lekker de bbq aan!
Ik moet zeggen het gaat me steeds makkelijker af en het bevalt me prima....
YOLO !!!
(ofwel YOU ONLY LIVE ONCE zoals deze kreet van de jeugd van tegenwoordig luid)



zondag 26 mei 2013

You've got an Idea?!?!?!Meedoen kan tot 8 Juni!



Op het blog Ook nu en dan hebben ze wel een heel leuk idee!Je kan er zelfs ook nog een verassings give-away mee winnen!Benieuwd wat er allemaal in dit geweldige boekje(lijkt mij dan)van haar zoal komt te staan.


Dus ik zou zeggen laat het even kraken in die 'bovenkamer' en mail haar jou favorieten door!Dan maak jij misschien wel net als ik kans op zo'n leuke give away!




vrijdag 24 mei 2013

Vanaf heden BLOG in SPOT !...nr.1



Ik kom zo vaak van die ontzettend leuke,grappige,mooie of aparte blogs tegen over allerlei creatieviteiten van creatieve mensen over de gehele wereld waarvan ik ook graag een ander eens van op de hoogte  wil brengen,mee wil laten kijken en genieten.....

Dus vanaf heden een nieuwe catagorie rechts bij mijn overzicht genaamd BLOG in SPOT!
Deze eerste BLOG in SPOT wil ik jullie laten zien hoe de Argentijnse Yanina van het blog Pica Pau wordt gevraagd om een hele commercial voor Sudafed,een soort van paracetamol, in elkaar te haken.....


Een karwei waar ze 3 weken lang meer dan 10 uur per dag aan hebben gewerkt,incl. de zaterdagen!





Maar dit haaktalent heeft zelfs ook al percentages uit een kinderboek na gehaakt,meer hierover vind je 
op het blog Pica Pau en als je via Google Chrome gaat kan je gelijk bovenin je browserbalk op vertalen klikken,mits je natuurlijk vloeiend Spaans kunt!

Deze leuke vossenbroche vind je ook  hier ook om zelf te maken!

                                            Ik zou zeggen ENJOY

Verrassende post ontvangen deze week!


Sommige hebben dit schattige meisje misschien al eerder gezien en wel bij Hanneke van Prutszels.
"Omdat ie zo leuk is"was haar blogtitel en ja dat vond ik dus ook en ging alvast zelf aan het gutsen,maar het resultaat waren een paar gummen die in de prullenbak belanden...

Hoe Hanneke dat toch zo netjes kan?!?!En dan hebben we Pascale nog, mijn vriendinneke uit ons haakcluppie!Stond daar zomaar opeens aan de deur met stempels die ze voor me had gemaakt,omdat die van mij in de prullenbak waren beland!

Zo was er ook nog Vivian(geen blog)die de stempel van Hanneke voor me wilde kopen toen ze haar op een markt tegen kwam en het meisje op hakken zag liggen....maar daar wilde ze niets van horen.Zo lag dus ineens totaal onverwachts het meisje op hakken op mijn deurmat met een lief leuk label eraan van Hanneke!!!

Wat vind ik dit van jullie allemaal toch ontzettend LIEF!!!
ThanXxx....ik hou wel van een leuk labeltje met mooie stempel,of om een enveloppe op te sieren hiermee!




Tja en zo had ik al even niet meer mee gedaan aan Micki's Dream Make Share en vond het wel weer tijd worden voor een adresje...of 2.......zo gezellig....;-).....en terwijl ik zelf nog aan de gang moet,hopelijk zondag want het weekend staat bol van de verjaardagen waar we heen moeten,kreeg ik deze week ook deze geweldig leuke snailmail van Marjan van het blog Glittertjes!

Een lieve kaart met een heel verhaal over de gemeente Assen(TT en Bartje...leuk),en het een en ander over haar zelf!Een vilten gelukskoekje met daarin 'geniet van elke dag'-vilten theekopje met een theezakje erin-een sjabloontje om met cacaopoeder een klavertje 4 aan te brengen op...toetje,cappuccino,etc.-een mooi opbergzakje met ijsje en strik met daarin een post-it blokje,schrijfblokje,bloemzaadjes,stift en gummetje.

Marja bedankt voor deze leuke snailmail,wat ben jij creatief zeg!



Ik bied aan ter adoptie voor de (kleine)liefhebber...wie o wie?!?!


Jullie herinneren hem vast nog wel!Klik maar op bovenstaande afbeelding en dan zie je wat ik 'ter adoptie'aanbied!

Waarom?!?!
Omdat dochterlief hem wel wilde destijds en ik hem haakte,hij maar op haar kamer bleef liggen en hij zo aan mijn autospiegel belanden(want dat vond ze wel leuk....)

Omdat...ik eigenlijk al niet zo'n fan van dit mannetje was en op den duur die bengelende Hangul wel weer had gezien aan mijn autospiegel(en niet meer kon zien zeg maar,ha,ha)

Ik toen...een jongetje op mijn werk zag die met zijn moeder mee naar de zwemles van zijn zusje ging en een t-shirt droeg met hem en ik vroeg of hij die leuk vond?!?!?Waarop een volmondig JAAAHHH volgde en een hevig geknik!

Mijn hersenen toen op volle toeren draaide om een week later als hij er weer was hem dit gehaakte 'geval'wat mij inmiddels danig irriteerde te geven en hem zo te verblijden.

Helaas toen ik hem gisteren weer zag mijn haakwerk vrolijk voor zijn neusje op en neer liet bengelen met de vraag of hij hem leuk vond en wilde hebben?!?!?Hij hierop volmondig "Ik vind hem wel leuk,maar ik wil hem niet hebben "antwoorden en hevig nee knikte!!!

IK tegenover een 6 jarig jochie ongeveer dus beteuterd afdroop met mijn goede voornemen en Hangul in mijn handen!(dit laatste is gelogen,ha,ha....want het maakt me niet uit en het was tenslotte maar een kind....ik er eigenlijk inwendig wel heel erg om moest gniffelen in mezelf en dacht van 'of hij vind hem toch minder leuk als dat hij voordeed of hij vind hem wel leuk,maar ja een poppetje voor een jongetje van 6 is niet echt 'cool'meer natuurlijk!Ik zal dan ook maar achterwege laten hier wat mijn 16 jarige zoon antwoorden toen ik vroeg of hij ?? ook zo'n gehaakte Hangul wilde net als zijn 18 jarige zus...;-)


                                                   DUS HEB JIJ

Een goede reden voor mij waarom hij juist jou kant uit moet komen?!?!?Vermeldt dit dan hieronder want ja hier nutteloos en doelloos in een la blijven liggen vind ik zonde,ik hoop stiekem eigenlijk op een kind die er misschien wel helemaal weg van is en zich niet schaamt om voor een 'poppetje',maar ieder ander die een goede reden heeft waarom juist hij/zij is ook prima hoor!;-)

Volgende week vrijdag laat ik dan weten wie het is geworden!

maandag 20 mei 2013

Wijnfles metamorfose.....



Zo ontzettend mooi zo'n wijnfles met zo'n blauwe gloed!Zo zie je ze niet vaak....gisteren samen met mijn man 'burgemeester gemaakt'en vandaag even een gehaakt  jasje gegeven....geinspireerd door de vaas met kant die ik van mijn zus voor mijn verjaardag kreeg,je vind deze terug in dit blogbericht.



Zeg nou zelf....zonde om weg te gooien toch,zo'n prachtige fles!


update  22-05-2013.....


N.a.v vele vragen welke wijn(fles) ik hier voor heb gebruikt bij deze ;


De Lindeman's Bin 85
Pinot Grigio

een heerlijke witte wijn ook nog!
Ik kocht deze bij de AH.

Eerst leegdrinken ;-)......vervolgens haak je losse totdat deze om de fles past en sluit je die tot een ring met een halve vasten(let wel op dat de ketting met losse niet gedraaid zit want dan krijg je ook een draai in je 'jasje'voor de fles!)

Dan haak je in de rondte alsmaar vasten tot op de gewenste lengte.
Ik heb daarna aan de bovenzijde een picotje gehaakt en aan de onderzijde haakte ik de volgende rand met bloemen...


Als je een lijmpistool hebt smeer je het gedeelte waar je de dop op draait hiermee in(of een andere lijm)en draai je daar bindtouw,of een andere gewenste draad naar keuze omheen.Et voila!

Natuurlijk kun je zelf -tig verschillende 'jasjes'bedenken voor een wijnfles en ze op pimpen zoals je zelf het mooiste vind.
Dit was voor mij de eerste,maar zeker niet de laatste!;-)

Succes!

lieve groetjes
Angeline

zondag 19 mei 2013

Happy de peppie!






Yes...weer helemaal opgeknapt en stralend weer vandaag!Vanmorgen eropuit met de hond....nou ja eropuit....hier woon ik zowat tegenaan dus vind ik mezelf een behoorlijke 'geluksvogel';-)


Over vogels gesproken overigens,ik spotte een 'rietgorsje'aan de waterkant tussen het riet en dat is best bijzonder blijkbaar...ze laten zich niet zo snel zien n.l!


                              (foto van Google,want dat ging niet lukken met mijn mobiel)

                  Maakte een praatje met het 'vrouwtje'van 'Beau de grote vriendelijke reus'...
                                        (heel apart met haar blauwe en bruine oog)

En kon het niet laten om door het moerassige gedeelte te gaan omdat het daar zo lekker rustig en mooi is!
(niet bevorderlijk voor mijn Allstars,maar wel geen kans op fietsers!)

Net zo min als Buffy het kon laten om zowel IN de Kleine Dommel,als wel IN het Eindhovens Kanaal,als IN de sloot langs het moerasgedeelte te plonzen!



Ach we waren beiden blij om het mooie weer zullen we dan maar zeggen!;-)

Thuis aangekomen,een koekje voor de hond en een smoothie voor het 'vrouwtje' om vervolgens de 
baby boo pompoentjes in de volle grond te plaatsen(de zaadjes kreeg ik eens van Esther van Espiratie)
Ik ben zeer benieuwd,al mag de herfst voor mij voorlopig nog wegblijven.....




Het was volop genieten vandaag in de tuin,en onze 'opzichtster'(Diva) hield alles en iedereen nauwlettend in de gaten vanaf haar troon, alias vuilnisbak voor plastic afval, achter in de tuin!


Ook haakte ik de laatste toer stokjes en vasten rondom het plaid voor op het bed van Tim (herinner je nog het Route 66 kleed waar ik op 26 Februari aan begon,ofwel de Mission Impossible?!?!?)Nou die Route 66 word nu een lap gobelinstof met opdruk die nog in elkaar genaaid moet worden...komt goed....ooit!;-)


               (Wat ben ik blij dat deze klaar is!Nu kan hij tot de winter de kast in)

In de afgelopen 2 dagen waarin ik me niet zo fit voelde las ik het nieuwste boek van Heleen van Royen


Waar zo'n ophef over is geweest dat het in Nederland in eerste instantie niet als e-book uitgegeven zou worden vanwege een link naar een sekspagina....pfff wat een flauwekul zeg!

Ik vind het een heerlijk boek vol geweldige humor zoals ook in enkele andere boeken van haar!Alleen dat dan het boek eindigt met TO BE CONTINUED..... vind ik dan weer minder ;-(,ha,ha.....

Dit is wat ze bij Bol.com omschrijven over haar boek;

Een roman over vrouwenvriendschap en zelfliefde, geschreven in de typische Van Royenstijl: monter, weinig omfloerst en vol humor.

Yvonne de Graaf is gelukkig getrouwd met haar jeugdliefde Maarten, heeft twee tienerkinderen en een vrijwilligersbaan bij de Vogelopvang. Op Facebook heeft ze 34 vrienden, maar in werkelijkheid beschouwt ze Mona als haar enige en beste vriendin. Wanneer Mona het op Yvonne's veertigste verjaardag laat afweten én ze een wel heel opmerkelijk cadeau krijgt van haar kinderen, verandert de zachtaardige Yvonne in een daadkrachtige vrouw die niet langer met zich laat sollen.



Overigens heeft Bol.com momenteel de Sony e-reader PRS-T2 in de aanbieding voor 99,- i.p.v
128,- of 139,- zoals op vele andere plaatsen!Misschien een tip voor de twijfelaars?!?!?
In elk geval hebben wij er nog eentje bij besteld voor manlief die een metamorfose als boekenwurm heeft ondergaan de laatste weken en deze viel een dag later al op de deurmat!


lieve groetjes en nog een fijne 2de Pinksterdag zou ik zeggen!
Angeline

vrijdag 17 mei 2013

Sleepy weather....en?!?!


Ja de dame hierboven lijkt ook in te dommelen achter haar haakwerkje....maar daar is het ook echt weer voor!

Afgelopen woensdag stond opeens onverwachts Pascale aan de deur(van Gemaakt Enzo)!
Husbandje maakte de deur open want ik lag nog in bed,ha,ha...maar goed zo heeft ze me ook weer een keer op mijn aller charmantst gezien(haren recht overeind,nou ja de rest wil je niet weten....)

Hele leuke stempels kreeg ik van haar die ze zelf had gemaakt,omdat het mij niet echt wilde lukken,lief he?!Met een hele leuke label eraan...



Terwijl we samen aan de thee zaten snotterde ik heel wat tissues weg(hooikoorts...zooo fijn) er kwam ook nog zo'n heerlijke hoofdpijn opzetten en dan net als s'middags ook nog eens de zomereditie van Carla's eerste magazine In Haken op de deurmat viel en de enveloppe van Esther van Espiratie!!!Dus dat was even snel doorkijken en de rest van de dag mijn gemak houden aangezien ik s'avonds nog moest werken en geen zin in migraine had.




Mijn 2 pagina's waar ik heel blij mee ben...


pagina 2

Een supermooi magazine vol met gezellige brocante en gehaakte spullen en prachtig gefotografeerd door Carla!



Links naar andere leuke blogs die zeker de moeite waard zijn om eens te bekijken/volgen 














(p.s op DOT.tk kun je gratis je eigen domeinnaam maken!Heb ik ook gedaan....nu vind je mij onder mijneigenplekkie.blogspot.nl...daar word het dan n.l aan gelinkt....EN onder mijnplekkie.tk....een stuk makkelijker als telkens die hele 'riedel'in te geven toch?)



Ik heb al verschillende leuke ideetjes gezien!



Ik moest in een wel heeeel korte tijd iets bedenken voor in het magazine(vanwege dat het naar de drukker moest)en het 'stokje'doorgeven bepalen en had net ook nog eens een hele drukke week waarin ik extra moest werken,herhaling EHBO,e.d....Ohhh wat was dat even moeilijk,dat gunde ik iedereen wel!Dus keek ik maar even wat een beetje in de stijl van Carla was en zo kwam ik bij Valerie van Atelier Valerie terecht.Ik had zelf ook liever iets helemaal zelf bedacht/mooi gefotografeerd,e.d maar dat ging in die 'kleine'week ECHT niet meer lukken,dus gaf ik dat ook aan aan Carla door,maar het was nu eenmaal even niet anders en ben uiteindelijk toch wel blij met de pagina's!Valerie heeft er nu gelukkig ruimschoots de tijd voor en ik ben dan ook benieuwd wat zij er van gaat maken!;-)

Het magazine kan nog besteld worden bij In Haken voor degene die nieuwsgierig zijn geworden....

en NIET te vergeten de leuke spreuken actie van Esther !

Ik kreeg deze leuke enveloppe met spreuk en zaadjes van haar...


die ook nog gevuld was met een kaart van Carolien van

met daarop aan de achterzijde de mededeling dat de ontvangster van haar spreuk eerst even het gouden draadje van de taartonderzetters los moet maken om haar spreuk hier uit vandaan te halen!Sjee....hoe orgineel kan je een spreuk verpakken zeg!?!?!?Ha,ha....het deed me gelijk aan zo'n fortune cookie denken..



Maar uit deze orginele verpakking kwam haar volgende spreuk...


Carolien noemt de spreuk eigenlijk heel simpel en dat is hij ook,
maar daardoor misschien juist weer zo mooi ;-)

Gisteren moest ik de gehele dag werken en vervolgens had ik een 15 minuutjes de tijd om me snel even wat op te frissen voor de dames van de 'pufclub'die me op kwamen halen om mee uit te gaan eten.

Nu vragen jullie je natuurlijk af wat de 'pufclub'is,ha,ha,ha....ja het is wat met die 'clubjes'van mij....een 'haak/freubel clubje','pufclubje'....nou die eerste spreekt voor zich en zijn jullie al mee bekend,de 2de is het clubje van mij en nog 3 andere vrouwen van de zwangerschapsgym van onze oudste kinderen(we zijn nog met 4 vrouwen over na 18 jaar!!!,4 zijn er door de jaren heen afgehaakt...niet slecht toch?!?!?)
Zo eens in de 6 a 8 weken hebben we een 'koffie-ochtendje'bij een van ons en  zo eens in de 1 a 2 jaar gaan we ook een keer uit eten samen....puffen doen we dan ook na zo'n avondje maar dat is dan meer over het volle buikje ;-)

Het was een gezellige avond,maar zo rond 22:00 22:30 voelde ik me wat duizelig worden...en neeeeh dit kwam niet van dat 1 witte wijntje hoor!Ik was bang dat het misschien oververmoeidheid zou zijn en een fikse hoofdpijn zou volgen....maar werd ook wat misselijk af en toe,dus toen we om 22:45 naar huis gingen vond ik dat ook helemaal niet erg!

Thuis het bedje in en alles zou goed komen,maar nee helaas...om 02:00 stond dochterlief op de kamer ze was misselijk en voelde zich ziek ..."me-too" was mijn antwoord en "zet maar een emmertje naast je bed voor alle zekerheid".Dus haar vanochtend ziek gemeld op school en ik met mijn duizelige bolletje naar mijn werk tot 12:00...boodschapjes tot dinsdag gehaald en huiswaarts!
Het schijnt te heersen weer,want een kennis bleek ook niet helemaal fit en was ook wat duizelig.

Tja het weer is ook weer 3x niets zullen we maar zeggen,maar stiekem hoop ik toch nog op een mooie zonnige warme zomer!:-)



Zo en dan plof ik nu weer op de bank en wens ik jullie allemaal een hele fijne Pinksteren!










zondag 12 mei 2013

Kan even geen 'stokje'meer zien voor vandaag!



Ik dacht eens even dit weekend de sprei voor bij Tim op zijn bed af te maken,maar NO WAY!Gisteravond de gehele avond zitten haken,onder het genot van een Roseetje en een toastje op de bank voor de tv  met daarop de film "The Town"



Goeie film moet ik zeggen,misschien heb je hem ook wel gezien,nou moet ik zeggen dat ik Ben Affleck ook bepaald geen 'straf'vind om naar te kijken hoor!;-)



Nadat ik vanmiddag weer 'even vrolijk' verder haakte kan ik nu even geen 'stokjes'meer zien,raar....had daar gisteravond totaal geen last van...mmmmm Ben lijkt dus toch een aangename afleiding te zijn geweest,ha,ha....

Brigitte (van Home is where  the dachshund is) had ze al op haar blog staan van de week,deze schattige lampionnetjes op zonne energie van de Action en toen ik daar laatst was dacht ik van 'wat moest ik nou toch ook alweer nog meer hebben?!?!?',maar kon er totaal niet meer op komen!


Totdat Moos (van Moos en haar Moosies) ze van de week ook al blogde!(n.a.v Brigitte...goh ze moet misschien toch maar eens met de Action gaan praten voor provisie,ha,ha)
en JAAAAAHHHHH toen viel het kwartje bij mij weer,dus gelijk maar even in ons zeepdoosje gestapt(C1tje)en naar de Action gecrosst voordat het weer uit mijn geheugen was gesijpelt....



Ik moet zeggen het heeft wel iets die lampionnetjes!

Zo en nu ga ik nog eens even kijken of ik nog een leuke stempel kan gutsen met hopelijk een wat beter resultaat als die eerste serie ;-)


23:30   kleine update!

Zojuist ben ik tot de conclusie gekomen dat ik helaas ECHT niet in de wieg ben gelegd voor stempels te gutsen....zag dit lief dametje bij Prutselz...


Vond haar zooo schattig dat ik TOCH maar weer een poging ging doen,maar het arme kind had een ontzettende zeepkin en een soort van klompvoetjes :-(
Het enige wat na wat bloed zweet en tranen restte was deze snailmail slak met zijn scheve bekkie en een afvalbak met enkele verknalde gummetjes!:-(


Ik geef het dan toch maar op........


Chilinoedels met runderreepjes





Gisteren maakte ik dit recept n.a.v mijn vriendin die het afgelopen week ook maakte en me dit recept als tip gaf....snel klaar en lekker!Wie wil dat nou niet?!?!?;-)

                                                      Het recept vind je HIER

Harlan Coben "De onschuldigen"



Ik blijf ze van het begin tot het einde spannend vinden die boeken van Harlan Coben!Dus weer eentje uitgelezen gisteren....en het leuke is dat manlief ook weer sinds jaren aan het lezen is gegaan!En niet te zuinig,ha,ha....
Gezellig,kunnen we samen voor boekenwurm spelen;-)


Het boek gaat over....

Twintig jaar geleden probeerde Matt Hunter een vechtpartij te sussen. Maar er ging daarbij iets behoorlijk mis hij werd zelf opgepakt en veroordeeld voor moord. Nu, negen jaar na zijn vrijlating, heeft hij een goede baan, een vrouw, een kind op komst en een optie op zijn droomhuis. Matt lijkt eindelijk een rooskleurige toekomst tegemoet te zien. Maar dan belandt hij in een nieuwe nachtmerrie. Matt ontvangt op zijn mobiel compromitterende foto's van Olivia, zijn vrouw. Een onbekende man begint Matt te schaduwen - en wordt vermoord. Een geliefde non wordt dood aangetroffen. En volgens de politie - onder wie Loren Muse, die Matt nog kent van vroeger - wijzen alle sporen in de richting van een man met een strafblad en minstens ייn moord op zijn geweten: Matt Hunter. Matt en Olivia's zo zorgvuldig opgebouwde leven wordt opnieuw ontwricht, maar ze weigeren alles op te geven en slaan op de vlucht.

Als je van thrillers houdt kan ik je een Harlan Coben echt aanraden!

donderdag 9 mei 2013

Fun cards voor ?!?!?....en...



Door het idee van Esther van Espiratie in haar bericht GEVEN kwam ik op deze kaartjes terecht,ik wilde haar graag ook een leuke spreuk sturen,niet zo zeer een die me persoonlijk op het lijf is geschreven,maar een die ik wel mooi vond....en toen ging het malen daarboven en zag ik zoveel leuke spreuken en kwam ik op bovenstaand idee.

Ik heb ze voor het gemak maar even mijn fun cards genoemd...


Printen,lamineren en er vervolgens wat aan/op   hangen/maken,tja en welke stuur ik nou naar Esther dacht ik toen!Eentje voor haarzelf en een voor haar idee van de lijfspreuken met een aan mezelf geadresseerden enveloppe....mmmmm....moelijk,dus stopte ik al mijn fun cards in een grote enveloppe en deed ze op de bus richting Esther.Zo kan ze zelf kiezen welke ze voor zichzelf wil houden en de andere mag ze bij een van de andere deelnemers in een enveloppe stoppen van me,er extra bij of wat dan ook,dat laat ik aan haar over!


Dus wie weet arriveert er wel een bij jou binnenkort ;-)

Ja en gisteren legde ik de laatste hand aan de rand van het plaid met bloem,dus hier nog een keer voor de aller,aller laatste keer ;





Gekozen voor een donkerblauwe rand om het geheel er wat uit te laten springen,4 rijen vasten gehaakt in de achterste lussen(net zoals de rondjes die zijn ook allemaal in de achterste lussen gehaakt)en er vervolgens een picootje omheen gehaakt zoals de picootjes in de rondjes .Nu vind ik hem toch echt wel goed genoeg hoor!ha,ha....



patroon van het plaid met bloem vind je hier

find the pattern over here