vrijdag 11 mei 2012

Blozend haakwerk...


Bettie de kip is helemaal happy met haar finishing touch die nog ontbrak!(de pailletjes op haar schoenen),zo blij zelfs dat ze er spontaan van ging blozen!
Ook Bumba kreeg er een kleur van op zijn wangen toen hij werd verpakt in kado-papier
om zijn reis naar zijn nieuwe vriendje te gaan maken.......

Erg leuk om je haakfiguurtjes dat kleine beetje extra te geven d.m.v oogschaduw of blusher
aan te brengen!

10 opmerkingen:

 1. Hoi Angeline! Ik wil je even bedanken voor je leuke berichtje op mijn blog. Ik ben meteen even bij jou op bezoek gegaan. En wat heb jij een leuke blog! Ik ben meteen volger van je geworden. Leuk dat je ook je ervaringen op schrijft over de boeken die je leest! Ik lees ook erg graag. Ik ben altijd blij als ik weer een leuke schrijver (ster) heb gevonden, dan lees ik daar alles van. Maar dan weer een nieuwe vinden ... Dat vind ik zo moeilijk! Nou kan ik even bij jou spieken! En je haakwerk is ook helemaal te gek. Kortom ... Ik zal vaker bij je langskomen!
  Fijn weekend!

  Groetjes
  San

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi San,

  Bedankt voor je leuke reactie!Ja ik ben nog niet zo lang aan het bloggen,maar vindt het ontzettend leuk!Je ziet en doet zoveel leuke ideetjes op en zo kun je weer eens wat uitwisselen met elkaar...Ja ik lees,fotografeer,photoshop,scrap,haak,kook,bak en freubel graag.TEveel hobbies eigenlijk,ha,ha.Maar wel leuk om er op mijn blog zo nu en dan iets van kwijt te kunnen!

  Groetjes en nog een fijn weekend verder!
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt the finishing touch voor Bettie... !! Leuk ! En Bumba is ook echt een topper ! We hadden m al mogen aanschouwen van de week op de ladies-night. Ik ben al een eindje op weg met m'n werkstukje voor Rob....maar hij heeft m al "gespiekt/gezien"....veeeel te nieuwsgierig geweest dus.....Tegen die tijd dat ie klaar is, komt er uiteraard weer een foto bij op mijn blog. Vooralsnog ook heerlijk aan het lezen. Nu in "Triptiek" van Karin Slaughter. Vanavond verder lezen; want ik vind tv toch niks....of misschien ga ik verder haken aan mijn tripple-stitch deken....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bettie is zoo leuk! Hij staat nog op mijn todo list, maar het is bestwel een project.. Mooi gedaan, vooral de wangetjes;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is wel heel toevallig, mijn volgende project wordt namelijk Betty en ik zie hem opeens hier bij jou!! Ze is leukkkkkkk, mooi gedaan....hopelijk wordt mijn Betty ook zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi, mag ik vragen waar je het patroon van Bumba vandaan haalde?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi, mag ik vragen waar je het patroon van Bumba vandaan haalde?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja ik kan je mail niet beantwoorden aangezien het een no-reply bericht is wat via je reactie van mijn blog komt en je nergens een email voor contact hebt geregistreerd,dus kan ik het je ook niet mailen ....

   Verwijderen
  2. Beste, mijn excuses. Mijn adres: annelies.balcaen@me.com
   Van harte bedankt!

   Verwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email