vrijdag 19 april 2013

Quality time.....



                              "Quality time....."

Ja dat is iets wat we allemaal wel eens kunnen gebruiken denk ik in deze huidige hectische wereld....
Wij waren er in elk geval wel aan toe om eens even er lekker met zijn tweetjes tussen uit te gaan.
Zodoende kwamen wij terecht in Lutzkampen bij Pension Froschloch gerund door Nederlandse mensen.

We all can have a break sometimes in our bussy life...and so my husband and I had for some days...We went to a nice guesthouse in Germany run by Dutch people

Basic,maar wel ohh zo gezellig en een ontzettend aardige gastvrouw....en mix Border Collie 'Zazou'had al gelijk mijn hart gestolen(tja....als je er zelf ooit een hebt gehad blijf je toch een zwak voor dit ras houden)

Na een drankje en een lunch gingen we samen een boswandeling maken in de mooie omgeving en guess what?!?!?!Opeens keek ik op zo'n 25 mtr. afstand in een paar prachtige ree bruine ogen!Zoooo ontzettend gaaf!Al ging 'Bambi'er wel snel vandoor,ondanks dat ik manlief zacht aantikte en fluisterde 'kijk daar!'(dat uitroepteken zal het hem zijn geweest ben ik bang;-)....)
Maar hij zag hem/haar er nog net vandoor gaan.


We had a nice time together....made a forest walk,read a book and saw some deers.



2 1/2 uur rijden van huis en je waant je in een totaal andere wereld!Geen gehaast of gestress en een rust van heb ik jou daar!Wat dat betreft was het lekker even het hoofd leeg waaien en de accu opladen onder het genot van een goed boek en een lekker wijntje!

Just 2 1/2 hour driving from home and being in a totally different world

De tweede dag brachten we door in Luxemburg stad(we zaten n.l in het drie-landenpunt in Duitsland)
Een mooie stad....maar wel teveel chique winkels...meer voor de high society vonden wij ;-)

We went to Luxembourg city one day...


maar ondanks de chique kledingzaken vol met peperdure merkkleding ontdekte ik toch nog in de etalage van een bloemist deze ondeugende kabouter...ik had hem bijna mee naar huis genomen;-)


Waar ik wel jaloers op ben is dat ze in Luxemburg een Chi Chi's restaurant hebben,waar je heeeeerlijke burrito's kunt eten...het water loopt al in je mond alleen al als je er naar kijkt!LEKKER!!!Een echte aanrader mocht je er ooit eens komen....



Op weg van Luxemburg naar ons pension kwamen we weer langs s'werelds grootste museum en ja dat konden we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan(een keer knipperen met je ogen vanuit de auto en weg was het museum weer)


Geweldig toch?!?!Je waant je hier ECHT terug in de tijd in deze dorpjes met de benodigde nostalgie langs de  smalle weegjes...

love it!

Hertjes,wilde zwijnen,vossen,roofvogels,prachtige natuur en mooie vogeltjes je kan het hier allemaal zelf bewonderen met wat geluk.
We boften ontzettend met het weer overigens.

Na onze tweede nacht en het ontbijt gingen we weer richting huiswaarts,maar eerst halverwege nog Maastricht aan gedaan....



and to Maastricht the last day



en ja daar hebben ze een Lush winkel...


dus daar moest ik naartoe,dankzij ene Brigitte die me aan deze 'verslaving'heeft geholpen;-)
 Ruikt zo lekker!
Een heerlijke verslaving moet ik zeggen,binnenkort in ieders kledingkast hier in huis te vinden:-)

Ook kwam ik in een kapsalon deze mutsen tegen van een haakster...


Ha,ha,ha...ze zagen er stuk voor stuk zo grappig uit!
Mijn kado bonnen van mijn werk zijn er ook aardig doorheen gegaan deze dagen...ach je bent maar 1x
 12 1/2 jaar in dienst toch?;-)


Bought some nice things from a giftcard from my work these days...

Een mooie stolp die met zijn voet goed bij een schaal en vaas past die in de woonkamer staat,een klos met mooie kant,een stuk Rockstar/Godmother zeep van Lush(inmiddels met duct tape onder mijn neus geplakt),4 bolletjes katoen bij de boekenvoordeelwinkel met een boekje over vilten en last but not least een Dachshund plantengieter gekocht bij Sissy-Boy...je vult hem in zijn 'poepertje'en giet via zijn 'roepertje'.
Een 'gouden'gietertje zoals zijn kleur al aangeeft want door het kleine gaatje waar je de planten mee water geeft is knoeien uitgesloten i.v.m mijn gietertje van de Ikea waar gelijk een hele golf water achteraan komt met tot gevolg...regelmatig natte plassen op de kast en de grond!


 and read this book of Harlan Coben,a very good writer when you love to read a thriller!

Het waren 3 heerlijke dagen,waarin ik jullie wel een beetje heb gevolgd via mijn mobiel,maar in eerste instantie ontzettend heb genoten samen met mijn hubbie en waarin ik ook nog eens dit spannende boek van Harlan Coben las...


Ik kan hem je aanbevelen als je van een goede thriller houdt!

Zondagavond maak ik bekend wie het hartje heeft gewonnen en wie de toeren teller!


P.S:Volgens vele die mij kennen vast ongelooflijk als ze horen dat ik mijn camera thuis heb gelaten deze dagen en slechts enkele foto's met mijn mobiel heb gemaakt!Ik kan het zelf ook bijna niet geloven,ha,ha.....ach ja ik koos voor drie dagen 'kwaliteit'samen en 'kwantiteit'voor de foto's zullen we maar zeggen! ;-)








21 opmerkingen:

  1. Klinkt inderdaad als een heerlijk weekend!!! Hopelijk heb je de batterij weer een beetje kunnen opladen, maar als ik dit zo lees, is dat wel gelukt!

    Leuke aankopen heb je gedaan!!

    Groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  2. o lekker he lush, ik ben ook fan hoor! Heerlijk weekend gehad volgens mij.
    Groetjes martine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie weg geweest en heerlijk genoten....
    Ik genoten van jullie verhaal, hihi!
    Fijn hè, zo n keertje weg kunnen en niets moeten.
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een paar heerlijke dagen, dus !! Bij het lezen krijg ik erge zin in de vakantie!! Mijn man is trouwens ook nogal een fan van Luxemburg.

    Die mutsen, hilarisch !!!!!!!

    Fijn weekend!! Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zou zeggen boeken dan!ha,ha...Wij waren slechts 48,- kwijt voor 2 personen voor 2 overnachtingen met ontbijt...geen geld!Via vakantie veiling en daar staat ze nog op...dus...?!?!?...;-)


      http://www.vakantieveilingen.nl/hotels/hotels-duitsland/pension_froschloch.html?gclid=CM_g9ung2LYCFdHMtAodzRoAaA


      groetjessss

      Verwijderen
  5. Dat waren een paar heerlijke dagen dus!!! Weer helemaal opgeladen, heerlijk!!! Nu nog even lekker na genieten!

    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een heerlijk verslag van een heerlijke quality-time! En dat je genoten hebt, kan ik op je foto's zien :-) Die trouwens allemaal heel mooi zijn! Hahaha en dank je voor de pijltjes op de foto, ik had er anders vast overgekeken :-)En dat boek ligt hier al een tijdje bij mij, maar blijkbaar zou ik hem beter vastnemen dan en beginnen lezen. Thanks voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. huh ja hoor je camera thuis gelaten!!!!!! :-) ik moet zeggen deze foto's voldoen zeer ook aan kwaliteit en ik zit hier nu lekker mee te genieten van al dat mooi's ....je gieter is het EINDE ♥♥ zo lief en mooi zeg

    heerlijk saampies geweest en even de batterij weer op kunnen laden, de lunch ziet er ook heerlijk uit en vaak is eenvoud het MOOIST ♥♥♥

    geniet nog maar even lekker na meis
    liefs jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat klinkt als genieten, heerlijk !!! Je gieter is superleuk (yep ik heb ook dat onding van ikea grrr) en die kabouter hahahahaha ik wil 'm !

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow leuk week-end zeg.
    Batterij weer lekker opgeladen?
    Grtz,
    Chris

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een heerlijk weekend hebben jullie gehad zeg! De foto's zijn hartstikke leuk! Krijg direct zin om zelf ook weg te gaan....;) groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heerlijk een paar daagjes er op uit. Gewoon even niks en genieten. Ik ga dat volgend weekend doen. Zo'n zin in! Alleen wij nemen de kids mee. (Anders genieten denk ik) Geniet nog even na van het relaxen.
    Ik vind je gieter tof! Lieve groet Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel veel plezier alvast toegewenst en hopelijk mooi weer!Onze kids zijn 16 en 18 jaar oud en kunnen wel een paar dagen zonder ons....vinden ze vaak ook nog eens heerlijk op die leeftijd ook om het 'rijk'alleen te hebben,ha,ha...al vond ik het nu wel wat moeilijker aangezien de jongste in zijn examenweek zat,we hadden pas 3 weken geleden te horen gekregen dat hij vervroegd examen ging doen op een lager niveau i.vm zijn dyslexie en het anders ?? kantje boord zou zijn,maar het is allemaal goed verlopen gelukkig....komende week nog 2 examens en dan zit het erop voor hem...en dan is hij 4 maanden thuis(ik 'jaag'hem wel naar een vakantiebaantje toe hoor!,ha,ha....)

      Verwijderen
  12. Oh wat een prachtige plaatjes, mooie omgeving! Ik zal het even opslaan, misschien voor straks een x :):) Goed van je dat je je camera thuis hebt gelaten :) Fijn weekend X

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een heerlijke plaatjes, zalig zo samen er even uit!! Ben ook een Lush-fan, helaas zijn er nog maar weinig zaken bij mij in de buurt.En de gieter is toppie en Harlan ook wij hebben geloof ik bijna al zijn boeken, geniet nog even lekker na,groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heerlijk een paar dagen samen op stap en je hebt genoten zoals ik kan lezen. En dat giga museum moet ik ook maar eens gaan opzoeken, geweldig, hahahaha. En die zeep ken ik niet lush???? hmmmmm zal eens rond kijken in de stad of kan je dat alleen in Maastricht kopen.. daar zijn we in het najaar nog geweest en ik heb die winkel niet gezien.... Leuk dat ik even mee mocht genieten van jullie uitje.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heerlijk, af en toe de accu opladen met je lief.
    De foto's geven een goede sfeerimpressie, zo konden we toch stiekem met jullie "mee- liften", ha, ha.
    Ken je de boekenreeks van Karin Slaughter?? Zo niet, een echte aanrader!! Dikke pillen en van begin tot eind zit je in het verhaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leest dat nu eigenlijk goed, zo'n electronisch boek?

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Zo te zien hebben jullie heerlijk genoten.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oh, wat hebben jullie het heerlijk gehad!! En prachtig weer! Dat museum wat leuk!! En die haaksels, super!! Fijn hoor even opladen! liefs, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wát een mooie trip! Veel gezien en beleefd dus... Luxemburg is inderdaad duur qua winkels in het centrum, maar vind het wel een leuke stad. Kwam er regelmatig toen ik in de Ardennen woonde! Nou, geniet nog maar even lekker na van al dat leuks.
    Liefs Riri

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!