vrijdag 5 april 2013

Stapje terug....en 2 kleine Give Aways



Afgelopen woensdag kreeg ik bovenstaande wol binnen en wel voor het volgende vest te maken...


de foto heb ik 'geleend'van Marjet die hem met dezelfde wol al heeft gehaakt en hier toont.
Maar los van dit vest dat ik nog wil gaan haken ligt er nog een plaid op me te wachten om in elkaar gezet te worden met een bloem motief,een sprei voor op bed van mijn zoon...belofte maakt nu eenmaal schuld ;-),stof van Route 66 voor het kussen dat ook nog voor hem genaaid moet worden,wol voor een grappige krokodillentas (Pascalle van Gemaakt Enzo is er momenteel mee bezig),katoen voor een gehaakte 'kleine Prinses',katoen en stof voor een 2de Tilda en van de overige acryl van het plaid met bloem wil ik aan de slag met de Arne & Carlos bloemetjes(plaid...kussen...or what ever)

Reden te meer om maar eens een stapje terug te doen voorlopig en mijn lijstje af te gaan werken...tenslotte kan het nooit de bedoeling zijn geweest dat dit alles maar ligt te verstoffen op zolder of anno 2015 eens een keer af zal zijn.....

Het mooie weer gaat er ook weer aan komen(hoop ik!) en ja 450 ontzettend leuke blogs volgen en nog eens proberen her en der te reageren kost ook heeeel veeeel tijd...Ik wil gewoon TE veel en dat kan gewoon niet moet ik me toch maar eens gaan realiseren naast mijn werk,huishouden,gezin,sociale contacten en andere verplichtingen dus moet je keuzes gaan maken....en hoe moeilijk dat ook zal zijn ik ga het TOCH proberen,blijf blogs volgen maar ga niet meer overal dagelijks op reageren,even geen deelname meer aan wat voor ontzettend leuks dan ook.....de accu is de laatste tijd teveel overbelast en totaal uitgeput.

Deze 2 vogeltjes vliegen dan ook morgen uit naar 2 laatste verschillende adresjes van de Dream make Share actie.....



en omdat ik bijna aan de 400 volgers zit de volgende Give Away waar je je voor op kunt geven...OF voor het hartje...OF voor de toerenteller(grappige gadget voor als je veel amugurimi's e.d haakt waar veel bij geteld moet worden)


bovenste foto komt van het blog van Evelien

                                        Ergens rond 25 April volgt de uitslag van deze Give Away!

Ik ben er dus nog wel,maar wat meer op de achtergrond,ha,ha.....

Verder wens ik jullie allemaal een heel fijn weekend toe!

lieve groetjes
Angeline


56 opmerkingen:

  1. Ik begrijp je helemaal! Zo heel af en toe moet je eens een prioriteit stellen en keuzes maken :-)

    En ik waag graag een kansje voor de toerenteller. Moest ik em winnen, kan ik mijn man inruilen voor dat ding hihi

    Groetjes Natascha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik begrijp je helemaal!! Ik ben nu erg druk voor een bedrijvendag op 20 april, maar daarna gaat de stekker er hier ook even wat uit. Tenminste dat denk ik nu ...Maar ach, het handwerken kan ik toch niet laten ...

    Ik doe graag mee voor de toerenteller!!

    Lfs, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Herkenbaar en zeker als het mooie weer echt gaat komen en we met de camera's op pad gaan...gaan genieten in de tuin enzovoort...
    Ik ga graag voor het hartje..
    Suc6 met je grote projecten en vooral lekker genieten
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat herkenbaar! Alles is leuk, maar ook erg veel; te veel voor 1 dag.... Ik ken het.
    Ik geef je groot gelijk, ik hoop dat het je helpt om weer wat op te laden.
    Ik vind die toerenteller wel heel grappig, volgens mij is dat makkelijker dan turven op losse papiertjes die steeds wegwaaien en waar je je haaknaald voor moet neerleggen. Ik doe dus graag mee, al heb ik pas nog een heel mooi hart van je gekregen (maar goed, jij geeft zoveel weg, dan zou er niemand meer mee kunnen doen :p) Ik plaats een linkje op mijn blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zeer herkenbaar! Ik hoop dat je rust vind en goede keuzes kan maken! Doe vooral waar je zin in hebt!
    Ik vind de toerenteller errug leuk! Ik doe dus graag mee! De uitslag is vlakbij mijn verjaardag (24april)! Mooi hart heb je gemaakt! Knap zeg!

    Groetjes Leonie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Voor mij ook herkenbaar ....ik zou ook wel willen meedoen,maar dan voor het hart want amuguri's haak ik niet hihihiih

    Liefs
    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik val in herhaling geloof ik, maar het is inderdaad ook voor mij herkenbaar.
    Teveel creatiefs willen doen in te weinig tijd....
    Ik vind de vlinder op het hartje echt SUPER!! Ik waag dus een kans voor het hartje.
    Bovendien gaat het haken me nog steeds niet erg goed af. Mijn 2de workshop is dan ook weer in de maak. De toerenteller zou bij mij momenteel dan ook vast roesten van traagheid, ha,ha!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hoi hoi ik doe ook heel graag mee aan je give away voor het hartje dan ;) groetjes !

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie kleur wol.
    Cute birds.
    Doe rustig aan dat is het belangrijkste.
    Ik kan ook niet meer bij iedereen
    reageren. Vind zoveel blogs leuk.
    Ik doe heel graag mee voor de toerenteller.
    Lijkt mij zeer handig.
    Fijn weekend.
    Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Zo herkenbaar! Wat is dat toch, iedereen heeft het druk en wil van alles doen en niets missen ( geldt ook voor mij hoor).
    Moet ook vaak tegen mezelf zeggen , chill.
    Doe het vooral rustig aan en hopelijk zien we je (snel) weer terug.
    En waag graag een gokje voor het hart, ben namelijk dol op hartjes.

    Fijn weekend,
    Liefs, Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Moppie ... gewoon doen dat stappie terug nemen.
    Ik herken zo veel in wat je schrijft. Het is allemaal gewoon niet haalbaar zonder dat het ten koste gaat van weer wat anders. En voor je het weet ren je je een slag in de rondte qua werk, creatief bezig zijn, bloggen, sociaal zijn en ga zo maar door.

    Ook ik voel me schuldig als ik wat minder reageer hier en daar. Maar aan de andere kant moet bloggen leuk blijven en geen "moetje" worden toch! Er zitten maar zoveel uren in een dag ...... En je mate van reageren mag nooit belangrijker zijn of worden dan wie of wat JIJ bent .... een fantastisch lieve leuke en drukke meid!
    En jaaaaaaaaaa het wordt tijd voor mooier weer, warmte en lekker zonnestralen vangen!!!! Weet zeker dat dat het energiepeil weer doet knallen hahahahahaha

    Die toerenteller .... die vind ik wel heeeeeeel geinig hihihihi
    Dus ik tel af naar "de datum" waarop je bekend maakt wie en wat hahahahaha

    Take it easy meisie!!!!

    Dikke knuf



    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel begrijpelijk, dat stapje terug! Ik doe een gokje naar de toerenteller ;)

      Groetjes,
      Ellen

      Verwijderen
  12. Hoi Angeline,goed van je dat je een keuze maakt en bloggen moet idd leuk blijven en iets toevoegen.Wat een mooi vest is dat wat je gaat maken,súper.Ik ben zelf ook altijd met meerdere dingen tegelijk bezig maar kan het goed handelen,soms heb ik zin in het een en dan weer in het ander.Ik spaar hartjes en wil graag meedoen voor het hartje,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Yep, dat ken ik!! Succes met al je projecten !!!

    Fijn weekend,

    groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik denk dat niemand je dat stapje terug kwalijk neemt :) Even aan jezelf denken kan soms zo belangrijk zijn. Ennuh, 450 blogs bijhouden... Is dat niet onderhand een dagtaak?
    Die toerentellers zijn handig hè! Ik kan mij nu al niet meer voorstellen hoe ik eerst zat te klungelen met pen en papier. Zeker bij het maken van Chilly vond ik het een genot om gewoon door te kunnen haken zonder iedere keer rechtop te moeten gaan zitten om een streepje op papier te kunnen zetten. Ik doe dus niet mee met je give away, aangezien ik nog steeds maar 2 handen heb en dus geen 2 haakwerkjes tegelijkertijd kan haken, lijkt één toerenteller mij meer dan genoeg ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gewoon lekker je eigen ding doen ,bloggen doe je voor je lol ,geen druk en niks moeten dat is het motto volgens mij ,veel plezier met alles tot later

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Nou weet je.... ik heb eigenlijk al een tijdje hetzefde gevoel en heb al een stapje terug genomen. Even iets minder, even tijd om dat te doen wat ik graag doe en het ook afmaken. Even geen nieuwe projecten, even rust. Even alles op mijn tijd. Moet jij ook gewoon doen. Niemand die daar geen begrip voor heeft toch!!!!

    Fijn en een rustig weekend.

    lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Doe maar rustig aan. Bloggen moet leuk blijven en geen verplichting zijn. Iedereen maakt ook zulke leuke dingen dat er inderdaad veel tijd in gaat zitten om daar allemaal op te reageren. Maar dat vraagt ook niemand van je. Blijf er wel van genieten.
    Ik doe graag mee aan je leuke give away en dan vind ik die toerenteller wel helemaal te gek.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. ja.. soms moet je prioriteiten stellen!!
    enne.. ik ding ook graag mee! en wel voor de toerenteller!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat goed dat je aangeeft dat het je eigenlijk allemaal te veel wordt. Waarschijnlijk denken dat er meer maar zeggen het er niet zo veel. Het bloggen moet natuurlijk wel leuk blijven en vooral geen verplichting. Doe het rustig aan en geniet vooral van het mooie weer dat er aan komt, dan kan je zo veel energie geven.
    Ook ik tel de dagen af naar de zon.... (een toerenteller zou dan wel handig zijn ;-) )

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Soms is het nodig om een stapje terug te doen. En dat mag en dat kan. Je moet jezelf gewoon niet vergeten dus heel goed van jou!

    Wat een leuke vogeltjes trouwens!

    En die toerenteller is wel verdomd handig zeg! Moet steeds opnieuw beginnen met tellen omdat ik vergeet waar ik ben gebleven. Dus je snapt hem wel ;)

    Liefs Imara
    www.haakwereld.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik heb zo'n bewondering voor de hoeveelheid mooie dingen die je maakt, de grote projecten en dan ook nog de leuke blogs met prachtige foto's! Geniet maar even lekker van je weloverwogen "pauze"!

    Oh ennuh, die toerenteller ziet er wel heel erg handig uit!

    Liefs Sascha

    BeantwoordenVerwijderen
  22. How wonderful-how amazing! The color is very very nice! Ines

    BeantwoordenVerwijderen
  23. ja ik kan het me voorstellen, vind het ook altijd moeilijk als ik een dag niet kan...om bij IEDEREEN eens wat neer te zetten geeft me dat een rot gevoel, toch moet ik ook leren te schipperen.....tijd zal het leren hihi

    je bent met grootste projecten bezig meis....en allemaal o zo mooi ♥

    ik wil graag meedoen, ben eigenlijk een harten FAN, maar ik bemerk dat als ik een diertje wil maken dat ik steeds in de knoop kom, daar komen dan wel weer fantasierijke dingen uit en ik ben toch dan wel ijverig aan het strepen ( als ik dat niet vergeet )...ik ga dus voor de teller hihi en zal een linkie plaatsen

    take it easy meis

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Het is zo herkenbaar wat je schrijft...we willen teveel...ik voel me ook bijna schuldig als ik niet dagelijks reageer en dat kan nooit de bedoeling zijn! Ik merk het bij veel meer bloggers de laatste tijd, dus doen we toch gewoon met zijn allen een stapje terug, bloggen is fun en moet fun blijven..uit het oog betekend zeker niet meteen uit het hart hoor!!
    Dusss kalm aan meis, ga je lekker op je projecten storten, ik ga het zelf ook wat kalmer aan doen met bloggen.

    Die vogeltjes zijn leuk zeg!
    Ik doe graag mee aan je Give Away en ik maak ook veel kleine projectjes waarbij zo'n teldinges me superhandig lijkt (ik heb nu altijd een blokje en potlood liggen waar ik streepjes op zet:-), dus ik waag daar een gokje voor! Zet een linkje op mijn blog...en See you when I See you!! xxx..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik waag ook een gokje voor de toerenteller. Succes met een stapje terug doen. groetjes Francis

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Het is zo herkenbaar wat je schrijft en je hebt helemaal gelijk. Ik hoop dat de rust je goed doet en je al je dingen die je nog graag wilt maken en afmaken in alle ontspannenheid kan doen. Veel succes met al je knutsels. En ook ik wil een gokje wagen voor de toerenteller.
    ps. Ik zal je dagelijkse berichtjes en inspiratie wel heel erg missen. :( Liefs Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wauw erg leuk dat vest. Succes met een stapje terug,ben benieuwd,zal niet meevallen,maar sinds ik blog merk ik ook dat keuzes moet maken, en de dagen zijn te kort,maar de nachten ook.
    Doe wat goed voelt
    Een rustgevend groetje Paulien

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Fijn dat we allemaal wel weten dat er keuzes gemaakt moeten worden, en fijn dat iedereen dat begrijpt. We willen allemaal goed doen, én creatief, én overal zoveel mogelijk reageren, én ondertussen ook nog thuis alles goed doen... gelukkig weten we allemaal waar de prioriteiten liggen. Te weten dat je er nog bent is ook heel erg fijn hoor! En ik ga meedingen voor de toerenteller. Ik heb er al veel over gehoord, tel heel veel bij mijn haakwerkjes maar heb het nog nooit gebruikt. Ik ben er een beetje terughoudend tegen (vraag me niet waarom :-)) dus dit is het moment om het dan eens te gebruiken... als ik win natuurlijk :-) Fijn weekend lieve meid! x

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een prachtige wol heb je voor dat vest. Daar laat je graag iets anders voor verstoffen, haha. Ideeën en materialen genoeg, maar tijd!! En dan zijn er ook nog weer nieuwe "lokkertjes". Bah, wat een vervelende hobby hebben wij.

    Deze toerenteller had ik nog niet eerder gezien, ook niet echt naar op zoek geweest. Het lijkt me erg praktsch. Ik wil graag aan deze give away meedoen.

    Succes met al je projecten.
    Groet, Dientje

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Jij op de achtergrond?
    Dat lijkt moeilijk te geloven.

    Maar ik begrijp wat je wil zeggen, eigen welzijn komt eerst en te veel is te veel.
    k Voel met wel een beetje schuldig omdat je nog zo erg aan Rosey Posey hebt gewerkt.
    De giveaway gun ik bijgevolg heel graag aan je andere volgers.

    Rust goed uit
    and enjoy!
    (vooral genieten van man en kinderen, dat is het belangrijkste...en van Diva natuurlijk)
    Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Nog vergeten hierboven: het vest gaat wondermooi worden. Echt iets voor jou!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. A joh, dat zal niemand je kwalijk nemen! Je kunt nou eenmaal niet alles, al zou je nog zo graag willen en goed plannen... Er zitten maar 24 uur in een dag, en met een beetje gezonde nachtrust blijven daarvan 16 over! Tsja, ik zou ook af en toe niet meer weten hoe ik het moet doen allemaal; alles volgen en reageren (want; dat vind je uiteindelijk zelf ook leuk; reacties lezen van anderen...) en dan natuurlijk alles buiten blogland nog in goede banen zien te leiden... Tsja, nobody is perfect! Gelukkig maar ;-)

    Dus lekker bezig met dat vest en die plaid en bloggen komt later wel! Heel veel succes daarmee. Enneh... Nu ik toch aan het tikken ben; ik doe graag mee voor het hartje, dat ik dan met alle liefde in mijn tuinhoekje zal hangen en er de hele zomer (wanneer wordt het nou eindelijk warmer buiten?) van genieten!

    Liefs Riri

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Herkenbaar, je hebt zoveel projecten, ziet hier en daar nog leuk ideeën, wilt nog een beetje reageren op blogs... Vooral dat laatste komt er bij mij bijna niet van...
    Maar de Give-Away is echt super leuk. Ik doe graag mee voor de toerenteller. Dat lijkt me erg handig!
    Groetjes,
    Willeke

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Je hebt groot gelijk ANgeline, het kost allemaal veel tijd en als je veel wilt kom je tijd te kort. Een accu is maar voor beperkte duur en dan moet je weer goed bijtanken. En 400 blogjes volgen en op reageren is haast niet te doen.

    Ik hoop dat je lekker bijtankt en voor je give away hartje wil ik me heel graag opgeven. Dat staat zo lekker zomers en daar verlang ik intens naar.

    dikke knuffel en lekker energie opdoen.

    groetjes saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hoi. ik heb hetzelfde probleem. Ik probeer nu eerst wat dingen af te maken en dan pas iets nieuws te beginnen. Maar er zijn gewoom zoveel leuke ideeen.....
    Ik doe graag mee emt de give away. De teller lijkt me erg handig.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hallo, Ja die blogs volgen.... bij mij worden het ook steeds meer en ik kan me voorstellen dat het op een gegeven moment erg veel wordt.
    In deze vorm had ik de toerenteller nog niet gezien. Ben zelf nog van het turven op papiertjes. Dus lijkt me inderdaad een stuk makkelijker. Doe graag mee voor de toerenteller.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Leuk , ik doe mee, ben gek op hartjes, dus die ga ik even op mijn blogje zetten tot 25 april, en we zien je vanzelf weer langskomen
    Rustig aan hé
    Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Ik waag een gokje voor de toerenteller lijkt mij reuze handig bij het breien / haken.
    Nog een fijne zonnige weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Groot gelijk hoor, je bent geen machine! Het bloggen moet wel leuk en behapbaar blijven.
    En er zijn belangrijker dingen in het leven...

    fijn weekend, groetjes van Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ik doe graag mee voor de toerenteller. Zo'n soort gelijk hartje ik heb ik gemaakt. Als het buiten nog geen lente wordt halen we de lente maar in huis, toch.

    Groetjes, Marianne mjmb

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ik geef je groot gelijk, lekker even aan jezelf denken! Ik wil heel graag meedoen met de give away, voor de toerenteller.... het lijkt me héél handig!

    Rustig aan!

    Carole

    BeantwoordenVerwijderen
  42. gelijk heb je,even rust,wens je veel succes met de dingen die je gaat doen,
    wij doen ook graag mee met je give-away

    liefs mingle-mangle

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Klinkt bekend...

    Ik doe graag mee voor het hartje.

    Groetjes, Emilie

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Helemaal niet erg, iedereen heeft er wel eens "last" van ;-)
    Leuke give-away! Ik wil graag mee doen voor het hartje.
    Een fijne week!
    Groet, Anna

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Leuke en handige give away! Ik waag graag een kansje voor de toerenteller!

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Doe voorzichtig! Pas goed op jezelf!
    Maak ook van je leuke werkjes geen challenge. Wat maakt het uit als het pas in 2015 af is?
    Ik doe graag mee voor de toerenteller. Reuze handig apparaatje.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ik vraag me altijd af hoe jij dat toch doet ;-) Echt hoor! Lekker bezig is zijn, is het belangrijkste! De rest komt wel en loopt niet weg! Ik vind allebei even leuk, maakt niet uit. Maar doe je wel rustig aan! liefs, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wauw, al over de 400 volgers!!! En ik ben daar nu ook 1 van!!!

    Je pas op de plaats kan ik begrijpen, denk eerst aan jezelf!!!

    Ik doe graag mee voor de toerenteller, die komt bij het loombreien ook heel goed van pas!! (en haken kan ik helaas niet...)

    Ik plaats een link op mijn blog!

    Lieve groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Een beetje rust kan wonderen doen. Geniet ervan. Iets wat een sleur geworden is moet je effe stoppen. De goesting komt wel vanzelf terug en dan zal je er weer van genieten...

    Luek dat je zo een toerenteller verloot. Ik heb dat nog niet. Ik doe dus heel graag mee.

    Groetjes,
    Jeanine

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Volgens mij heb ik dit berichtje gewoon gemist! Zag net bij Moos op haar blog reclame! Ik waag een kansje en doe mee, voor het hartje. Ik zal het ook even delen op mijn blog!

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Ik wil ook zoveel. ik moet mezelf af en toe tot de orde roepen en weer een beetje rust creeëren dus ik herken het wel.Laad de accu eerts maar weer eens op en stapje voor stapje dan komt het weer helemaal goed. Suc6 ermee. en ik wil heel graag meedoen aan je give away. Ik waag een kansje om de toerenteller te winnen. Groetjes en een fijn weekend.Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Ik zou graag mee willen doen voor de toerenteller, mijn briefjes worden volgens mij door de kabouters meegenomen...... in plaats dat ze nou iets nuttigs voor me doen (bijv. schoonmaken of zo) en mijn haakkrabbels laten liggen !!! ;-)
    Wat een uitkomst lijkt mij dat zo'n ding !!
    O ja, ik keek net op Pinterest en zag een gehaakt kussen van de amerikaanse vlag. Moest meteen aan je denken. Als je via Google americana pillow intikt, zie je hem staan, de linkse foto van het rijtje foto's dat je te zien krijgt !!! Hoop dat je er wat aan hebt ! Je zocht dan wel alles van Route 66, maar misschien is dit ook wat ?

    Fijn weekeinde, en leuk om te lezen dat je zulke fijne dagen hebt gehad met je hubbie !

    groetjes,

    Caroline

    P.S.ik ben verliefd op je vest, ben je er al aan begonnen ? Hij is echt mega-mooi ! Hij spookt geregeld door mijn hoofd !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee,ik ben er nog niet aan begonnen,twijfel nog over de maat n.l en wil eerst mijn plaid met bloem in elkaar hebben;-)

      Verwijderen
  53. Deze give away is nu gesloten. .. vanavond maak ik bekend wie wat heeft gewonnen

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Deze give away is nu gesloten. .. vanavond maak ik bekend wie wat heeft gewonnen

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!