maandag 11 november 2013

"Contract" van Lars KeplerTja ik vond eigenlijk dat mijn e-readertje wat verwaarloosd werd de laatste tijd en ja ik doe het allemaal even graag,haken,lezen,en....,en....maar was ook tot de ontdekking gekomen dat ik de laatste tijd te lang achter de pc doorbracht als wat me eigenlijk lief was,want zeg nou zelf een uur is dan zo om....ja en je kan nu eenmaal niet alles bijhouden en dan moeten er keuzes gemaakt worden.

Ik moet zeggen dat de keuze me goed bevalt zo..even en uit dat kastje!,ha,ha...er komt weer wat meer creatiefs uit mijn handen en zo ben ik het tweede deel van Lars Keplers boeken ingedoken s'avonds voor het slapen gaan telkens even want ja ze zijn zoooo MEGA spannend!Nog 2 te gaan en vanavond na mijn werk is het dan niet op de pc maar duik ik in deel 3 wat maar liefst 603 digitale bladzijdens heeft! ;-)Maar ze zijn van het begin tot het einde spannend en vervelen geen seconde!


Contract;

Als de zus van een jonge vredesactiviste is vermoord op een plezierjacht in de haven van Stockholm en de dag erna een inspecteur-generaal die gaat over de Zweedse wapenexport dood aan een vleeshaak in het plafond van zijn flat is gevonden, is er veel werk aan de winkel voor commissaris Joona Linna van de rijksrecherche in Stockholm. Als daarna ook nog een tiener met opzet wreed wordt verbrand, kan Joona met een foto een verband leggen tussen de moorden en ontdekt dat die in verband staan met internationale wapensmokkel. Tweede thriller over Joona Linna van het Zweedse echtpaar dat samen dit pseudoniem gebruikt. Hun debuut 'Hypnose'* was een internationale bestseller. Heel energiek vertellen ze in ruim 110 korte hoofdstukken een actueel verhaal dat spannend blijft door een hecht plot, veel actie, aandacht voor de psychologische ontwikkeling van de hoofdpersonen en een bloedstollende ontknoping.

10 opmerkingen:

 1. Heerlijk om een tip voor goede boeken te krijgen.

  Lees met plezier verder, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap helemaal wat je bedoelt. Ik probeer steeds alle blogjes bij te houden, maar poeh wat zit je dan veel achter de pc he. Nou goed dat je zelf er voor kiest om even wat minder tedoen. Moet ik geloof ik ook maar wat meer doen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lastig is dat als je meerdere leuke dingen wil doen. Maar je hebt het zo goed opgelost, als je nu maar wel aan slapen toe komt met zo'n spannend boek

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De boeken van Lars Kepler zijn allemaal super goed. Ik nam ze mee op vakantie en kon ze niet wegleggen. Ik heb sommige nachten tot in de ochtend gelezen. Zo verslavend. Moelijk hè zoveel hobby's combineren en dan ook nog je gezin en huishouden. Ik weet er alles van.
  Groetjes Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Brrrrrr, dat klinkt erg spannend. Ben momenteel bezig met Camilla Lackberg, maar heb Karin Slaughter ook vaak op mijn nachtkastje liggen. Deze klinkt nog griezeliger. Is hij met hen te vergelijken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die schrijvers zijn ook goed ja!Maar deze zijn echt van het begin tot het einde spannend,als je van die andere houdt vind je deze ook vast top....een klant op mijn werk gaf me een keer de tip om zijn boeken te lezen toen we het over boeken/schrijvers hadden... ;-)

   Verwijderen
 6. Leeeees lekker verder!!! Komt bij mijn tips (al veel van jou trouwens :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. juist ! je kan niet overal en altijd reageren (lukt mij ook niet) en andere dingen doen is ook leuk :-) lijkt me een goed boek ! liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email