dinsdag 21 oktober 2014

Kringlopen en fantastische boeken & so much more....


Het is alweer even geleden dat ik hier wat van me heb laten horen,maar ik heb zeker niet stilgezeten hoor. ;-)
Die 'tijd' er voor zien te vinden is het hem vaak....maar goed,ik zou het ook een tandje lager gaan doen hier en op Instagram ben ik vaker te vinden omdat dat nu eenmaal stukken vlotter werkt MAAAAR bloggen en blogs lezen blijft ook leuk ondanks het tijdgebrek veelal daarvoor.


It's been awhile since I posted something over here....it's not always easy to find the time to do this but as I said before I will slow it down a bit and you can find me more often on Instagram because Insta doesn't take so much time as writing a blog message ;-)


Ik bezocht laatst weer eens sinds lang onze plaatselijke kringloop t GOED
Hun prijzen zijn tegenwoordig niet meer zo kringloopachtig vind ik t.o.v andere kringloopwinkels maar van hun inrichting blijf ik gecharmeerd en een enkele keer vind je nog wel iets voor een leuke prijs,maar dat je daar soms voor een 2derhands bord een nog hogere prijs betaald als nieuw bij een Action(en neeeeh dan is het geen vintage/retro of 'antiek'bord hoor)vind ik niet kunnen eigenlijk...

I went to the charityshop in my town but the prices are higher and higher every time I come over there and it's not easy to find something nice for a special price...sometimes dishes over there are more expensive as new in a shop called  Action and we're not talking about an antiques/retro or vintage dish.Ik kocht alleen dit armbandje voor 0,25 ct verder vond ik niets naar gadin(alle foto's zijn deze ronde overigens van mijn smartphone en de Retrica app)

I only bought this bracelet for 0,25 euro cents(all my pictures are made with my smarthphone this time and often with the 'Retrica' app)


Ondanks mijn e-reader 'kijk'ik nog graag naar boeken al neem ik ze nooit meer mee...zo trof ik 'Chocolat' aan op de plank bij de kringloop en ondanks dat ik toch een thriller liefhebber ben vond ik dit romantische boek erg leuk om te lezen,evenals de film.

I still love watching books even when I have my e-reader...this book Chocolat is a nice book to read and the movie is also great.


Maar 1 boek is steeds maar niet als e-book verkrijgbaar..'Een weeffout in onze sterren',dus kocht ik het maar in de boekhandel want binnenkort komt de film vast een keer uit op dvd om te huren en dan gaat dochterlief die een keer meenemen voor me van haar bijbaantje maar dan wil ik wel eerst het boek gelezen hebben.

Je maakt toch je eigen verbeelding bij een boek en dat vind ik altijd wel heel bijzonder.Eigenlijk heb ik mezelf wel schandalig verwent de afgelopen weken met boeken die ik absoluut niet kon weerstaan en wel met 

'Puur Haken' 'Haken & Kleur Feest' en' Vive la Vie'

stuk voor stuk prachtige boeken,met prachtige foto's e.d dus zeker de moeite waard!


I took home four books last weeks,because I couldn't stand them!One to read(because it's not for sale as an e-book in dutch...The Fault in Our Stars from John Green)two lovely crocheting books and one great DIY book from four other Dutch blogladies!
Tja en als kers op de taart voor al die verwennerij kwam ik ook nog dit prachtig zilveren sierraad tegen op Etsy!

And as icing on my cake I bought myself this one on Etsy!


Ach na heeeel veel extra uren werken de afgelopen maand vond ik wel dat het een keer kon en eigenlijk had ik stiekem ook nog iets te vieren....een soort van 'bevrijdingsdag' die sommige van jullie vast wel zullen begrijpen wat ik hier mee bedoel,ha,ha....vrijheid blijheid zullen we maar zeggen! ;-)
En wil je nog een leuk slaaphutje knutselen voor je poezenvriendje?!?!?Deze zag ik in een haakboek van de Action staan en moest er even een fotootje van maken want meenemen was geen optie deze keer,ha,ha....even genoeg boeken aangeschaft weer voorlopig!
Maar voor de liefhebbers vast makkelijk na te maken.....


I saw this lovely cathome in a book in a store and made a photo of it....maybe nice to make one for your cat?!?!?


Ik maakte natuurlijk ook nog wel wat in de tussentijd hoor.Maar dat komt een volgende keer wel weer.Voor nu ga ik lekker genieten van mijn enigste vrije dag door de weeks.....


But I also crocheted some things last week,more about that the next time!For now I'm gonna enjoy my day off!


Enjoy the day.....

lieve groetjes
Angeline
16 opmerkingen:

 1. Met plezier heb ik je blog bekeken en gelezen. Herkenbaar: de hoge prijzen bij kringloopwinkels. Ik kocht vorige week een prachtige nieuwe karaf bij die grote Zweedse woonwinkel voor 79 cent. Dat zou bij een kringloop of aanverwante winkel minstens een euro zijn. En dan weet je niet wie er wat mee gedaan heeft.....! Maar goed, het blijft leuk om te kijken of je misschien toch een schat vindt!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een heerlijk berichtje hoor! Leuke kringloop heb je daar, maar inderdaad,het wordt steeds harder zoeken naar koopjes, bij ons ook al ... :-(. Wat een superboeken heb je gekocht! Vive la vie staat ook nog op mijn lijstje :-).
  Liefs van Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om weer eens iets van je te lezen, bezig bijtje!
  Je hebt jezelf goed verwend inderdaad; groot gelijk! Erg leuk sieraad trouwens!
  En tja... wie kan Johnny Depp weerstaan... (ikke niet :-))))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk sierraad en gezellig dat je er weer bent

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een bericht vol geluksmomentjes en verwenspullen. Prachtig sieraad om met plezier te dragen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om weer eens een berichtje te lezen. Ik lees idd zelf ook meer dan dat ik blog. Ik vind je sieraad erg mooi. Lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja welverdiend hoor ivm je bevrijdingsdag ;) Genietze X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben dol op kringloopprijzen :-) jammer dat jouw KL de prijzen omhoog gooit.
  De blogger-app laat ook iets mindere kwaliteit foto's zien, balen want het gaat wel sneller.
  Lekkere boekenweek heb je achter de rug :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik ga heel graag na de kringloopwinkel.
  Ben er al lang niet meer geweest.
  Zou nog eens moeten gaan. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Angeline, wat een gezellige post heb je geplaatst. Ik herken wel wat je zegt over de kringloopprijzen, sinds ze "hip" zijn zijn ze ook prijziger geworden heb ik het idee maar het snuffelen blijft leuk. Ik heb de film "default in our stars" pas gezien. Héél mooi en indringend en vaak is een boek nog mooier...veel plezier met lezen en hou je zakdoek bij de hand..;p
  lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Af en toe moet je jezelf even verwennen met leuke spulletjes. Uw hangertje vind ik trouwens schitterend.
  Zou eens terug naar de kringloopwinkel moeten gaan, want is al heel lang geleden.
  Fijne dag, groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een weeffout in onze sterren... schitterend boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heerlijke verwennerij, zoveel mooie boeken. En je zilveren hangertje is echt prachtig!!
  Geniet ervan!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wat een heerlijke boeken kocht je jezelf, alhoewel met twee van de drie kan ik niks hihihi...maar dit is pure verwennerij dus ik zeg goed bezig!
  Oh ik zie meteen een leuk pashokje, nou ja het gordijn van gerecykleerde jeans ;). Belachelijk eigenlijk dat ze soms zo extreem duur worden. Mis het wel hoor al die niet meer bloggende dames, is toch een hele rits die niet meer zoveel blogt. Maar toch leuk om af en toe hier van je te horen. Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ja het is waar, de kringwinkels kennen tegenwoordig hun prijzen.Blijft toch altijd leuk snuisteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je hebt leuke boeken gekocht! Ik kom ook vaak bij Het Goed en ben het met je eens. Het is jammer dat de prijzen steeds hoger worden. Gelukkig vind ik er zo nu en dan toch nog iets moois voor een redelijke prijs.

  groetjes, Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email