donderdag 20 november 2014

Very busy with....


De titel zegt het al,druk,druk,druk!(ach wie niet tegenwoordig?!?!)Het lijkt wel alsof we met de dag meer gaan(moeten) 'vliegen' in deze huidige maatschappij.
Het heeft zijn voor en zijn nadelen,maar is dat eigenlijk ook niet met alles....

Very busy together with Jose from Jose Crochet to organise a DIY/creativity market!It costs a lot of time and all non-profit,but a great challenge to get our target so that it's not gonna costs us the rent for the place to be :-) And very exciting because it's also our first time to be on a market with our self-made stuff!The first time and hopefully not the last ;-)


Naast mijn werk/huishouden/gezin en sociale verplichtingen ben ik momenteel druk bezig voor de Mooi Zelf Gemaakt Markt die ik samen met Jose van Jose Crochet ben aangegaan....en sjeeee wat is het spannend zeg!

Doen we er wel juist aan,halen we onze target?!?!?(ofwel het aantal deelnemers zodat wij niet met een zaalhuur,e.d opgescheept raken)
Ik kan je zeggen dat ik naast alle drukte van deze week al enkele keren laat de oogjes toe deed s'nachts...want het maalt gewoon door in die bovenkamer.
Naast je eigen spulletjes in te pakken,er een prijsje aan te hangen(erg moeilijk vind ik), "hoe pimp ik mijn kraam leuk op?!?!",heb je dan ook nog het regelen van vele zaken,deelnemers op snorren,etc. etc.....er gaat heeeeeel veeeeel tijd inzitten!Dat alles non-profit!Maar ik zie het als een uitdaging!En stiekem ben ik tot op heden maar wat trots dat we 26 deelnemers hebben gevonden in velerlei genres die graag mee willen doen(maar zeg nou zelf?!?! wie wil dat voor een deelname van slechts 10,- nou niet?)
De ladiesnight in het plaatselijke tuincentrum laatst vroeg 30,- vernam ik om er te mogen 'staan'....dat laatste tussen aanhalingstekens het was excl. tafel/kraam of zelfs maar een stoel om op te zitten!
De Feel Good Market vraagt een 85,-(wel een geweldig evenement en lots of visitors!!! l♥ve this market....en helemaal mijn ding,maar daar een keer staan is voor mij helaas niet weggelegd)
Daar kun je als thuis hobbyist toch niet tegenop?!?!
Maar genoeg over dit alles!
Ik ben zeeeeer benieuwd hoe het die bewuste zaterdag allemaal gaat lopen,komen er wel genoeg mensen op af,etc. etc.
Rijkdom zal het ons niet opleveren,maar laten we hopen op een gezellig geslaagde dag met zijn allen samen en wie weet misschien,heeeeel misschien kunnen we toch voor een heel klein beetje onze hobby bekostigd krijgen,al zijn de uren onbetaalbaar en vaak duurder als het gehele 'product'.

Ik hou jullie op de hoogte van 'mijn eerste keer'
(hopelijk ook niet de laatste keer!)

SPANNEND!
11 opmerkingen:

 1. Veel sukses en een leuke dag ,groet marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke uitdaging.
  Als je de opbrengst gaat delen door alle uren werk zakt de moed je in de creatieve schoenen.

  Vind je spreuk fantastisch.

  Hoop op veel bezoekers en gezelligheid, dat je hier energie en levenskracht van opdoet, want dat kan je met geld toch niet kopen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes en ik hoop dat je er ook van geniet!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is zeker SPANNEND!! Zal voor je duimen en vergeet ondertussen niet om ook te GENIETEN!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben ook heeeeeel benieuwd. Aan jullie inspanningen zal het niet liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel succes! Het is toch altijd leuk als je eens een zelfgemaakt iets kan verkopen. Ik doe 1 keer per jaar mee aan een marktje en verdien er toch altijd wat aan zodat ik weer nieuwe wol kan kopen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk en spannend. Veel succes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is dit leuk om mee bezig te zijn! Heel veel succes. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. gaat helemaal goedkomen jou kennende!!!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat met zijn allen samen is echt top. Allemaal positieve, creatieve mensen bij elkaar. Dat kan bijna niet anders: het wordt een gezellige geslaagde maarkt. En als iedere deelnemer zelf minimaal 25 mensen in eigen kring warm maakt voor de markt dan hebben jullie al gauw zo'n 600 à 700 mensen die op jullie markt langs komen.

  Succes en veel plezier, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het wordt vast een hele geslaagde dag... 10,- voor een kraam is weinig hoor! Jammer dat het iets te ver is voor mij anders had ik graag en standje gehuurd. Je hebt al heel wat mooie spullen gemaakt! Alvast veel succes en vooral veel plezier!
  Liefs, Corine

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email