zaterdag 14 februari 2015

Happy Valentine ♥Ik had weer eens ontzettende zin om eem sjaal te gaan haken en zodoende rolde deze afgelopen donderdag van mijn haaknaald en is hij verkrijgbaar in mijn shop!

I had the sense to crochet a scarf again and this is what comes from my hook last thursday,available in my shop now! ;-)


Ik vond de bruintinten zo mooi en samen met dit patroon komen de tinten goed tot zijn recht vind ik.

I really loved the brown colors matched in this pattern.Dochterlief ging afgelopen zondag op pad met de auto en TomTom naar Arnhem waar zij haar hartsvriendin van 5 jaar geleden opzocht,destijds gedwongen door haar ex-vriendje uit elkaar gedreven,maar nu weer voor het eerst samen!

My daughter went on her way with our car and navigation to her best friend from five years back who's studying in Arnhem last Sunday,then drifted apart,forced by her ex-boyfriend,now together again! 

"Good times have returned"had dochterlief onder bovenstaande foto geplaatst en ik plaatste de mooie tekst op deze foto hier en voor mijn 'verloren dochter'(ofwel de hartsvriendin van mijn dochter destijds) haakte
ik twee cactussen voor op haar studentenkamer,waar ze zeker niet naar om hoeft te kijken als studente zijnde! ;-)


"Good times have returned"is what she  mented by herself below this photo and I placed the text on it.
I crocheted two nice cactuses for her room which she don't have to look after as a student! ;-)Ze hebben heerlijk bijgekletst en het voelde alsof ze elkaar daags ervoor nog hadden gezien...zo zie je maar weer echte vriendschap is niet makkelijk kapot te krijgen....de basis is weer gelegd!

They had a good talk and it seems like they were never drifted apart she said,so as you can see real friendship isn't easy to break by someone else!

Good times have returned...ook weer in ons gezin en dat alweer voor een half jaar (heeeerlijk)!
Niet meer vanaf de zijlijn machteloos hoeven toekijken...want...

And so does the good times also has returned for our family since half a year!
No longer watching helpless from the sidelines...because...


en dat is iets wat niemand je hoort te ontnemen in je leven.

freedom is something nobody is aloud to take it from you.


♥HAPPY VALENTINESDAY♥!18 opmerkingen:

 1. Erg mooie sjaal is het geworden. Ik houd ook van deze kleuren!

  Groet, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En zo is dat! Fijn om te horen.
  Je sjaal is prachtig geworden!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie sjaal en handig die cactusjes...:-)!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een hele strijd geweest, voor haarzelf en voor de gezinsleden en vrienden die machteloos aan de zijlijn gezet worden.
  Ik kan proberen voor te stellen hoe naar het voor jou als moeder moet zijn geweest en hoe dankbaar je bent dat 'je verloren dochter,de hartsvriendin ' jouw dochter een nieuwe kans geeft.
  Top meiden zijn het.
  En wat een slim, duurzaam cadeautje maakte je :-) Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is een hele strijd geweest, voor haarzelf en voor de gezinsleden en vrienden die machteloos aan de zijlijn gezet worden.
  Ik kan proberen voor te stellen hoe naar het voor jou als moeder moet zijn geweest en hoe dankbaar je bent dat 'je verloren dochter,de hartsvriendin ' jouw dochter een nieuwe kans geeft.
  Top meiden zijn het.
  En wat een slim, duurzaam cadeautje maakte je :-) Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijn bericht over de teruggekeerde vrijheid van je dochter! En natuurlijk de vriendschap die weer als vanouds blijkt te zijn :-)
  Heel lief, en ook heel slim, om de cactussen mee te geven :-)
  De sjaal vind ik prachtig, ik houd van de natuurlijke tinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, wat een verhaal maar fijn dat die tijd voor je dochter voorbij is al moeten ze dat natuurlijk wel zelf inzien.
  Mooi gemaakt zeg die sjaal, een kunstwerk op zich!
  Happy Valentine <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En dat is super .....en btw je sjaal is prachtig , maar dat had ik je al verteld :-)

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk Valentijnsbericht. Wat fijn voor de twee vriendinnen dat ze elkaar weer inde armen kunnen sluiten en leuke dingen samen kunnen doen. Slim idee om een plantje te haken. Zo heeft ze een tastbaar stukje liefde van jullie dat nooit verwelkt.
  Prachtige sjaal in deze tinten.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben altijd zo blij als ik zie dat je weer lekker volop aan het genieten bent en kunt genieten van het contact met je dochter. Zo moet het toch ook zijn dat je allemaal lekker jezelf kunt zijn. Ik kwam er gisteren achter dat manlief zijn dochter en familietje zo'n beetje om de hoek wonen sinds kort. Ik hoop zo dat manlief de moed bij elkaar kan rapen om het contact te herstellen, okay zijn dochter heeft twee jaar geleden aangegeven dat ze geen contact meer wilde omdat ze teleurgesteld is in haar vader...maar blijkbaar zal hij toch de eerste stap moeten gaan zetten. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit toch eens gaat gebeuren omdat naar mijn idee de engeltjes hard aan het werk zijn die twee weer samen te brengen. Dikke knuffels lieverd geniet maar heerlijk ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Allereerst: zó fijn dat je meisje haar vriendin weer terug heeft en zo zie je maar dat echte vriendschap nooit kapot gaat, no matter what. Top! En wat maakte je prachtige dingen, die cactussen vind ik echt wel de max hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat fijn dat het jullie weer goed gaat! Geniet van elkaar en alle mooie momenten! Je sjaal is prachtig! Heb je hier een patroon van? Of link naar een patroon? Of is het eigen bedenksel?
  Groetjes Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn dat het weer goed gaat ,bedankt voor je lieve kaartje liefs marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 14. mooi die meisjesvriendschap (en je cactussen). En fijn dat het goed gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nou dat is echte vriendschap. Mooi. En ook mooi is je sjaal. Het kleurverloop is erg mooi. En ook mooi was je lieve kaartje voor valentijn. Zo lief., was mijn allereerste valentijn kaart die ik kreeg. ♥ Leuke actie van de post. Ik kwam daar natuurlijk veel te laat achter..Hoop dat ze volgend jaar nog eens die leuke actie houden...

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je hebt een mooie blog!
  Je cactussen zijn heel origineel. Ook je sjaal is prachtig en ben ik jaloers van. Kan je het patroontje hier ergens voor vinden?
  Grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zo zie je maar echte vriendschap overwint alles. Fijn dat het weer is goedgekomen.
  Heel mooi die sjaal mooie warme kleuren.

  Fijn weekend.
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email