zaterdag 16 juli 2016

Wat heb ik weer genoten van mijn pioenrozen dit jaar!

                           

Het blijven mijn lievelingsbloemen!De pioenrozen en dan in het rose (mijn voorkeur gaat naar de lichtrose versie,maar de andere vind ik ook heel mooi)


Zolang ze te koop zijn zijn  ze ook te vinden in mijn woonkamer!


Ik kan het niet laten om ze dan niet te fotograferen..dit jaar alleen met mijn smartphone.♥Zo'n pracht bloem verdient een pracht vaas!
Dus ik vul mijn prachtvazen graag met pioenrozen,ha,ha...
al is deze flamingovaas eigenlijk n sapkan ;-)

Wat was ik blij toen ik zo'n 4 bossen voor n prikkie meekreeg van de marktkoopman omdat t de laatste waren van dit jaar!Had ik zomaar ineens 2 prachtvazen gevuld in de woonkamer staan!


Tja en zo'n mooie bloemen gooi je niet gelijk weg als ze uitgebloeid zijn toch?!?!Daar werd eerst nog even wat mee 'gespeeld'


En niet 1 maar 2 keer...gewoon...omdat ik het niet laten kon!4 opmerkingen:

 1. Het zijn dan ook prachtige bloemen. Ben er ook helemaal weg van. En wat een prachtige en leuke foto's die je maakte, vooral die laatste eigen improvisatie van de ooievaar vind ik top !

  Fijn weekend, groetjes Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto´s van nog mooiere bloemen. En dan jou flamingo vaas als ik die ooit tegen kom....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja gaaf is die he?!Het is eigenlijk een sapkan...toen hij binnenkwam viel hij wat kleiner uit als ik in eerste instantie had verwacht,maar ben er super blij mee.Ze waren bij de Zara Home ooit eens te koop voor 35,-...ik heb deze voor de helft kunnen scoren op MP (excl. verzendkosten)Mocht ik er ooit nog ergens een tegnkomen laat ik het je weten!

   Verwijderen
 3. Ja die pioenen zijn prachtig! Maar vooral in combinatie met die leuke vazen die jij erbij gebruikt. En om de laatste foto's moest ik erg lachen: wat een leuk idee!! Crea bea met blaadjes en krijt en dan heb je gewoon weer unieke flamingo's! Hoe verzin je het... :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email