dinsdag 10 april 2012

Dat valt niet mee zo'n newborn baby-shoot!


Vanmiddag met volgeladen auto op pad...studiolampen en de hele mikmak pastte net in de C1!Wat een schatje die kleine Nina,maar slapen?....nee daar had deze jongedame geen zin in,dus zo'n kleine uk die aan een stuk ligt te bewegen en dan zo'n amateurtje als ik die d'r camera nog niet helemaal kent,ja dat valt niet mee!Ondanks dat kleine Nina zich voorbeeldig heeft gedragen met al dat gewinkel aan d'r lijfje.....zijn er toch enkele leuke foto's uitgekomen!Maar daar moet nog hier en daar aan 'gesleuteld'worden!Want ja....doen dat niet alle fotografen?!?!?



7 opmerkingen:

  1. Maar zo "wakker" is Nina ook heel erg leuk. ben benieuwd naar de rset van de foto's. je hebt vast een leuke dag gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja dat heb ik zeker!Leuk om eens gedaan te hebben,maar ik snap niet hoe sommigen van die newborn fotografen zeg maar die kleintjes in bepaalde houdingen krijgen,e.d zo slapend.....heeeeel tijdrovend en niet zo gemakkelijk als een volwassenen fotograferen!Maar heb ontzettend genoten en een hele leuke ervaring!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat ziet er toch super goed uit! En ja, dat ze niet stil willen blijven liggen daar had ik vorige week ook last van.. Die kleine Finn was ook erg bewegelijk en bleef dus niet zo liggen als wij wilden... Maar met veel geduld en heeeeel veeeeel foto's zitten er toch wel hele leuke bij. Als je nog iets speciaals wil weten over de fotobewerking hoor ik het wel van je!! Geniet nog maar lekker na bij het uitzoeken van je foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het er ook prachtig uitzien, maar kan me voorstellen dat het heeeeeeeeeeeeeeeeeel tijdrovend is...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schitterende foto's! Voor een amateur doe je het fantastisch hoor!

    Liefs, Conny

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja niet slecht he?!?!?Ben er stiekem ook wel heel trots op!;-)

      groetjes
      Angeline

      Verwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!