woensdag 12 september 2012

Een en al grijs!


Nou de kast staat in de zilvergrijze grondverf(ook heel erg mooi moet ik zeggen!)
Maar we gaan er toch maar de taupe grijs overheen doen aangezien ik die niet voor niets heb laten mengen....
Maar vandaag maar even niets,kan de grondverf ook goed uitharden,aangezien je het eigenlijk pas na 24 uur over mag schilderen en ik om 17:00 pas klaar was.Lijkt me ook verstandiger voor mijn rug en geduld is nu eenmaal een schone zaak;-)


Gisteravond het boek Vijftig tinten grijs uitgelezen en ondanks dat het wel heeeel veel erotiek is en weinig verhaal toch maar in deel 2 begonnen,waarom weet ik eigenlijk niet!Want het is meer een veredelde bouquetreeks als je het mij vraagt....Niet echt mijn genre.De hype onder de vrouwen momenteel,nou als ik zo de recensies lees op Bol.com dan valt het de meeste uiteindelijk tegen.Maar ik ben zo iemand die dan toch maar hetgeen afmaakt waar ik aan begonnen ben in de hoop dat het toch nog iets wordt misschien;-)

Ben nu wel tot de ontdekking gekomen dat ik niets verkies boven de Sony-ereader!
Mijn nieuwe die ik gelijk had gekocht na mijn gestolen exemplaar heb ik opgestuurd aangezien na 1 boek van 465 bladzijden de accu al leeg was en dat is niet goed,mijn vorige ging veeeeel langer mee...
Hoop dat hij snel weer terug is en dan met een goede accu,ik bof ermee de laatste tijd:-(
Dus nu maar even op de tablet lezen die we van onze dochter over hebben genomen....ligt veel zwaarder in de hand dan mijn readertje en ook de verlichting is inderdaad vermoeiender als de inktjet reader,maar goed...bij gebrek aan beter moet het daar dan maar even mee,
al is die wel handig voor te haken want dan hoef je het patroon niet te printen wat weer inkt scheelt!


Nog grijzer is de lucht van vandaag,ik hoop toch niet dat de herfst vroeg begint en we wel nog een mooie nazomer krijgen.........
Zo en dan nu na al dat grijs eens proberen wat kleur in de dag van vandaag te brengen!




8 opmerkingen:

  1. Ik ben benieuwd naar het resultaat.
    Ik heb hier in mijn hall ook nog een grenen kast staan die ik maar niks meer vind, maar dit exemplaar ziet er alvast veelbelovend uit, ook al is het nog maar de grondverf.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. je kast ziet er al mooi uit snel ook in de verf gezet dat boek wat je had gepost heb ik niet gelezen maar het schijnt zon hype te zijn en te wezen in europa, ik snap het niet zo goed maar ik denk dat ik deze ook niet ga lezen mij iets te veel erotiek niks subtiel meer aan! echt alles wordt beschreven heb hem wel in de handen bij mijn bieb gehad maar na de achterkant en de eerste bladzijde toch maar laten liggen valt bij mij onder ( het soort vlut roman) maar ja er is gelukkig nog wel zo veel anders moois om te lezen dit boek wordt ook wel bestempelt als de twilight voor volwassen vrouwen ( denk dat je dan beter de twilight serie kunt gaan lezen) veel romantischer maar veel mensen zijn denk ik net als iedereen nieuwsgierig na de boeken maar inderdaad er zijn beter te vinden ga je nu alle delen nog lezen?? kun je wel het beste beoordelen wat je er uitedelijk van vond hey groetjes en fijne dag leon10

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ben begonnen in deel 2 gelijk erna....maar het stteds terugkerende stopwoordje van de hoofdpersone "Holy shit" begint me een beetje te irriteren en ook haar 'innerlijke duiveltje'wordt flauw,maar we zullen wel zien.Net als "Zomerhuis met zwembad" van Herman Koch,ook zo'n boek waarvan je denkt wanneer wordt het nu wat leuk om te lezen en dan ben je al dik over de helft,tja ik lees het dan altijd toch maar uit,al kan ik het dan daarna anderen niet aanbevelen,maar goed,die 'tik'heb ik nu eenmaal dat ik ze dan toch maar 'moet'lezen;-)

      Verwijderen
  3. je kast ziet er nu al prachtig uit!!, eerst goed uit laten harden, en je rug wat ontlasten. wat een pech heb jij met die e-readers zeg..maar hopen dat ze een goede oplossing vinden.veel plezier met deel 2 , misschien is deze wat beter dan deel 1, ik kan er niet over oordelen.
    lieve groet jenneke
    http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ow..dat ziet er al heel mooi uit zeg, gelijk een héle andere kast! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het zit je niet mee zeg met je ereader. Maar je kast is prachtig geworden en dan is het nog maar grond verf. Wat heerlijk dat je daar geduld voor hebt.
    (ene ik ben weer even wezen kijken bij het beertje van je zus hoor hihi)

    groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je kast ziet er al veelbelovend mooi uit zoals ie nu is. Kun je nagaan hoe mooi hij straks zal worden :-) Dank voor je openhartige reactie bij mij op het blog. Ik voel me vereerd (groot woord, maar zo voelt het echt) dat je je veilig genoeg voelde het te vertellen. Geef je dochter maar een knuffel namens mij en vraag haar om alsjeblieft te blijven wie ze is :-)))) Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!