zondag 7 oktober 2012

De mand voor Linda is klaar!


Oh wat zijn we goed bezig geweest met zijn allen voor dit super leuke idee van Moos!
Klik op de mand(foto)en je ziet wat er zoal is binnen gekomen voor Linda......Ja en daar zag ik ook rechtsonder in een hoekje mijn gehaakte onderzetters liggen!
Wat zal ze verrast zijn door dit initiatief van Moos en het werk van al die bloggers!

Nou mede-bloggers dit hebben we toch maar mooi even gefixt met zijn allen en wel mede dankzij het geweldige initiatief van Moos...TOPPIE hoor!:-)

5 opmerkingen:

 1. wat is ie prachtig geworden he ♥ leuk dat je jou onderzetters ook zag, ik zag mijn maakseltje ook te liggen weer op een andere foto
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt super dat er zoveel aan mee hebben gedaan!Bovendien van Moos een geweldig idee en heel lief van haar man om dit na zijn dienst af te gaan geven!Eeen klein lichtpuntje van ons allemaal...leuk,ben benieuwd op haar reactie,maar goed...die kunnen we eigenlijk met zijn allen wel raden denk ik!;-)

   Verwijderen
 2. Goed hè, dat zoveel mensen met liefde hebben meegewerkt! Ze verdient het ook echt, het is een mens met een goed hart; ze zal het zeker waarderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief dat Moos dat bedacht heeft en dat jullie zoveel moois gemaakt hebben.Haar familie en zijzelf zullen wel heel blij en ontroerd zijn door dit alles,een flinke steun in de rug voor hen allemaal en mij overtuigd het weer dat er nog veel goede,fijne,lieve,medemensen zijn,een dikke pluim van mij voor jullie allemaal,groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yep, super hé! Ik word er helemaal warm van vanbinnen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email