donderdag 28 maart 2013

Zo mooi allemaal...


                                   "All so beautiful...."

Wat ben ik een 'rijk'mens sinds ik blogland heb ontdekt!;-)Zoveel mooie creatieve maaksels van zoveel lieve creatieve mensen,ideetjes op doen bij elkaar,dingen delen,elkaar verblijden,al dat moois bekijken van die ander en door blogland ook Pinterest leren kennen...ik kan hier allemaal zoooo van genieten!!!


I feel so 'rich'since I've discovered blogland,so many creative creations of so many sweet creative people,who shows their creations,share things and make each other happy sometimes...I can really enjoy this!


Vandaag viel dit prachtige magazine van In Haken met Pasen binnen...beter gezegd lag het op de keukentafel op me te wachten toen ik thuis kwam van mijn werk!Wauw ik geniet niet alleen van datgene wat erin staat om te maken maar ook van de foto's zelf...tja hoe kan het ook anders als foto-freak zijnde?!?!? ;-)Gedrukt op prachtig papier...dankjewel Carla Wieny en Johan van In Haken!Ik kijk al uit naar jullie zomer editie waar ik me voor aangemeld heb....

Today I received this beautiful easter magazine made by In Haken there's a download version on their site,but I won this download as a real magazine!So I'm looking forwards to their summer edition which will disappear also as a real magazine!

Ook kreeg ik deze week nog een lieve kaart van Patricia van De Creatieve Uil met daarbij een schattig geborduurd vosje...zo lief van haar!

This week I received a nice card from Patricia with a cute little cross stitch fox


Patricia is helemaal dol op uiltjes en heeft momenteel een erg leuke Give Away lopen!Uiteraard met uitlje erop;-)

Patricia is very fond of owls and has a beautiful Give Away on this moment with an OWL...
here blog's called De Creatieve Uil 

Mijn borduurwerkje wat ik laatst bij de kringloop had gekocht in een lelijk bruin lijstje is inmiddels gewassen en heeft een nieuw lijstje gekregen en hangt inmiddels tussen mijn "Wall of Frames" in de trap opgang naar boven....



My cross stitch rose from the charity shop has been washed and ended up in his new frame which is on my 'Wall of Frames'now in the staircase

Verder zag ik deze prachtige omslagdoek laatst op het leuke blog van Laura De Haakzolder wat ik volg...

I saw this beautiful shawl on Laura's blog from De Haakzolder  which blog I'm following...


Laura heeft al vele prachtige omslagdoeken gehaakt,kijk maar eens op haar blog!Deze vind ik er persoonlijk een om op slag verliefd op te worden zo mooi!Hij komt uit een erg oud handwerkboek wat ik nog via Marktplaats op de kop heb kunnen tikken met leuke nostalgische afbeeldingen erin,maar Laura is zo lief om vanwege de vele reacties op deze mooie omslagdoek dit patroon hieruit te delen met al haar volgers....kijk HIER maar!

Overigens ook prachtig om een colsjaal,plaid,kussen,tas of wat dan ook mee te maken.....


Laura made a lot of beautiful shawls as you can see on her blog,but this one is one to fell in love with immediately...it comes from an old craftbook with nostalgic images in it and Laura was so kind to share this pattern with her followers on her blog as you can see over HERE

EN

AND

Dit leuke vogeltje kwam ik weer tegen op weer een ander buitenlands blog wat ik volg....

I came up against this cute little bird on another foreign blog I follow....


Die ga ik ook zeker eens een keer maken,ze heeft er ook een tutorial bij staan en het vogeltje kun je er ook downloaden voor te printen...TAKE A LOOK

You can find a tutorial about how to make this little bird on this blog also TAKE A LOOK

Nou ja en zoooo is er nog zoveel meer aan leuke blogs en mooie dingen,lieve mensen die ik volg(meer dan 400!!!)dat jullie wel begrijpen zullen dat sinds ik weer aan de haak ben geslagen een dik jaar geleden en dit gezellige creatieve stekkie heb ontdekt me eigenlijk wel een zeer 'rijk' mens voel;-)


So now I think you can understand why I'm feeling myself so  
'rich'sometimes!

Maar momenteel voel ik me alleen maar erg moe,ha,ha...dus plof ik heerlijk met mijn e-readertje op de bank en neem een duik in mijn boek.... voor iets anders heb ik nu geen puf meer:-)

But at this moment I'm only feeling tired so I'm gonna lay myself down with my e-reader at the sofa to read my book,that's the only thing I've got the energy for wright now!;-)


lieve groetjes
Angeline


Dear greetings
Angeline

20 opmerkingen:

  1. Heerlijk is dat hè, zoveel mooie en lieve mensen die je via het bloggen tegen komt. En dan al die mooie dinegen die we met elkaar delen.
    Liefs, Melanie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Woooow, wat een verhaal!! Wel heerlijk om te lezen, dat je zo enorm geniet van alles. Doe ik hoor!!! Zo heerlijk!

    Volgens mij is het magazine prachtig, als ik zo de foto's van jou mag geloven!

    Rust lekker uit! Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben het helemaal met je eens: wat een rijkdom om me in Blogland te mogen begeven, mede omdat jij daar ook bent! Mede dankzij jou en de vele andere creatieve blogsters is het een stukje virtueel paradijs, daar wil je je wel de hele dag in verschuilen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klopt als een bus, en via via kom je ook weer de leukste blogs tegen dus ben gelijk gaan kijken en gaan volgen. En die omslagdoek, oh wat is die moooiiiii, echt helemaal mij!!!! Met die puffbloemen, ben er helemaal weg van.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  5. oooow die omslagdoek, wauw! En rijk ja dat voel ik me hier in blogland ook, mooi verwoord en mede door jou!
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je hebt helemaal gelijk. Al die leuke blogs, verhalen, maaksels. Ook ik word daar helemaal blij van. Je hebt weer geweldige post gehad en je roosje is heel mooi geworden. En die omslagdoek... Wouw!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die omslagdoek ..... wat is die schitterend meis!
    Enne zo moe als ik ben ... zo zit ik toch weer met een glimlach je blog te lezen. Je geeft energie!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo voel ik me nu ook sinds ik blog. Een happy mens. Ik kan het me dan ook een leven zonder haken en bloggen echt niet meer voorstellen. Alhoewel ik soms een beetje moedeloos word van al die blogs te volgen want het worden er steeds maar meer en als je één dag niet hebt gekeken dan heb je weer zoveel gemist. Er gaat ook steeds meer tijd in zitten want je wil natuurlijk ook regelmatig een reactie achterlaten. En dan is er pinterest nog. Ook zo verslavend. Er blijft bijna geen tijd over om te haken. Maar ik klaag niet en zou het niet meer willen missen. Om nog maar te zwijgen van al die genereuze blogsters. Heerlijk! Nou ik zal maar stoppen want ik moet ook nog werken. Zucht.

    Fijne dag,
    Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh ja, jij bent de geweldige winnares van het magazine In haken! Ja toch, of heb je hem besteld?
    Ik ga hem zelf printen, denk ik. Toch lekker om bij je op de bank te hebben.
    Het is vandaag weer helemaal genieten van al het moois dat je laat zien. Blogland is geweldig; inspirerend en sociaal... Ik ben het helemaal met je eens!
    Fijn paasweekend, groetjes van Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nou dat je altijd speurt en een goeie neus ervoor hebt is echt geweldig er komen zo heel wat leuke dingen lang en haken kan je dus ook als de beste en wat al niet meer ,ook ik word blij van al die gezellige inspirerende blog ,heerlijk dat je dat ook deelt je bent een schat,lekker bijkomen met de paas en gezellig doorhaken. Als je weer zin hebt .
    Heel mooi die omslag doek.lieve groet marloes

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super dat jij dat toffe magazine gewonnen hebt!
    Fijne Paasdagen, liefs Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  12. woww wat een mooie dingen laat je ons weer zien

    geniet van je inhaken boek en je roos heb je prachtig in een mooi lijstje zitten

    lieve groet jenneke en fijne paasdagen gewenst

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je toont inderdaad allemaal mooie dingen. Ik ben ook dol op geborduurde bloemenkaders en zoek er in alle kringloopcentra naar. Meestal verander ik ze in een tas, of een kussen, of gaan ze in een patchworkdeken. Ik ben wel benieuwd naar je wall of fame. Heb je er ergen een blogpost over gedaan?

    Verder vind ik de Duitse paradijsvogel supermooi (ik heb het namelijk nogal erg op vogels). Bedankt voor de link naar Johanna, ik ga hem ook eens uitproberen.

    Vlug minder moe, en voor de rest maar blijven genieten van blogland!

    Een cool paasfeest,

    Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Geen puf ????? Huppetee; aan de gang ...hahaha. Ik ben persoonlijk wel erg verliefd op die vilten werkjes van Marloes (Kreatief)....En jij de trotse bezitser inmiddels van zo'n werkje..... F
    Fijne Paasdagen allemaal

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Inderdaad een verrijking, het bloggen met mede blogsters en dan ook nog lieve post ontvangen...HEERLIJK.
    Alvast fijne paasdagen.
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heerlijk he zo'n mooi tijdschrift dat wacht om bekeken te worden!! En de paradijsvogel is ook heel lief! Geniet van alles en fijne |Paasdagen!
    Groetjes Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ow mooi die roos zeg, en die omslagdoek die is schitterend zeg!!!
    Geniet van je leuke tijdschrift.
    Lieve groet Hester

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Prachtig allemaal zeg!

    Op mijn eigen blog heb ik een oproepje voor gehaakte dingetjes voor in de kliniek van mijn zoon. Mag ik je daarop attenderen?

    claudiascreaties.blogspot.com

    Groetjes, Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Oh wow, dat vogeltje is écht briljant :D

    Groetjes,
    Lola

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!