vrijdag 24 mei 2013

Ik bied aan ter adoptie voor de (kleine)liefhebber...wie o wie?!?!


Jullie herinneren hem vast nog wel!Klik maar op bovenstaande afbeelding en dan zie je wat ik 'ter adoptie'aanbied!

Waarom?!?!
Omdat dochterlief hem wel wilde destijds en ik hem haakte,hij maar op haar kamer bleef liggen en hij zo aan mijn autospiegel belanden(want dat vond ze wel leuk....)

Omdat...ik eigenlijk al niet zo'n fan van dit mannetje was en op den duur die bengelende Hangul wel weer had gezien aan mijn autospiegel(en niet meer kon zien zeg maar,ha,ha)

Ik toen...een jongetje op mijn werk zag die met zijn moeder mee naar de zwemles van zijn zusje ging en een t-shirt droeg met hem en ik vroeg of hij die leuk vond?!?!?Waarop een volmondig JAAAHHH volgde en een hevig geknik!

Mijn hersenen toen op volle toeren draaide om een week later als hij er weer was hem dit gehaakte 'geval'wat mij inmiddels danig irriteerde te geven en hem zo te verblijden.

Helaas toen ik hem gisteren weer zag mijn haakwerk vrolijk voor zijn neusje op en neer liet bengelen met de vraag of hij hem leuk vond en wilde hebben?!?!?Hij hierop volmondig "Ik vind hem wel leuk,maar ik wil hem niet hebben "antwoorden en hevig nee knikte!!!

IK tegenover een 6 jarig jochie ongeveer dus beteuterd afdroop met mijn goede voornemen en Hangul in mijn handen!(dit laatste is gelogen,ha,ha....want het maakt me niet uit en het was tenslotte maar een kind....ik er eigenlijk inwendig wel heel erg om moest gniffelen in mezelf en dacht van 'of hij vind hem toch minder leuk als dat hij voordeed of hij vind hem wel leuk,maar ja een poppetje voor een jongetje van 6 is niet echt 'cool'meer natuurlijk!Ik zal dan ook maar achterwege laten hier wat mijn 16 jarige zoon antwoorden toen ik vroeg of hij ?? ook zo'n gehaakte Hangul wilde net als zijn 18 jarige zus...;-)


                                                   DUS HEB JIJ

Een goede reden voor mij waarom hij juist jou kant uit moet komen?!?!?Vermeldt dit dan hieronder want ja hier nutteloos en doelloos in een la blijven liggen vind ik zonde,ik hoop stiekem eigenlijk op een kind die er misschien wel helemaal weg van is en zich niet schaamt om voor een 'poppetje',maar ieder ander die een goede reden heeft waarom juist hij/zij is ook prima hoor!;-)

Volgende week vrijdag laat ik dan weten wie het is geworden!

13 opmerkingen:

 1. Oooh, ik als echte Koreaan kan hier tegen natuurlijk geen nee tegen zeggen.. Hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had net gereageerd via mijn mobiel, en zag niet helemaal je blog, maar nu ik hem via de pc lees, zie ik nu je bericht, en wil ik er wel even bij vertellen dat mijn oudste dochter van 12 hem ook wel er graag zou willen, ze danste de gangnam styl al, en nu mixt ze het dansje met zijn nieuwe nummer:p

   Verwijderen
 2. Whaaaaaaaaaaa wat een verhaal !
  Het is een grappigerd maarre.... ik heb net zelf een Chineesje geadopteerd :-)
  http://zaansezolder.blogspot.nl/2013/05/toerist-in-eigen-dorp.html en daar heb ik m'n handen vol aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik had trouwens jouw gezicht wel eens willen zien toen dat joch NEE zei...

   Verwijderen
  2. Whahahaaaa ik kon mijn lach niet houden eerlijk gezegd,hij zat nog alleen aan tafel,deze week was zijn oma mee met de zwemles van zijn zusje samen met hem en de reden waarom ik mijn lach niet kon houden was dat hij het zo mooi zei...ik vind hem wel heel leuk hoor....maar hoef hem niet te hebben en hij keek me zo aan met zo'n koppie van 'hopelijk stel ik haar nu niet teleur'!Gauw omgedraaid;-)

   Verwijderen
 3. Hahahahaha, straks vraagt hij je volgende week als nog om het popje... Heeft hij spijt en kon er dagen lang niet van slapen dat hij nee heeft gezegd :-) Ik vind het liedje wel grappig maar het manneke niet zo... mij maak je er niet blij mee (hoop dat ik nu geen spijt krijg)

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha,ha...dan mag ik je bij deze de hand schudden...want eerlijk gezegd vond ik hem irritant overkomen,ha,ha,ha!

   Verwijderen
 4. whoehahaha ik lig in een scheur geweldig!!! Maar ik ken een stoer mannetje van 12 jaar, mijn bloed eigen neefje...die aankomend schooljaar naar het voortgezet gaat...En....ik denk....dat hij zeker te weten met zo'n ubercoole sleutelhanger heel erg blij zal zijn!!!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik zit hier ook hardop te lachen!! en lees steeds een minder fraaie naam voor het poppetje dat aan je spiegel hing ahahhahahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee ik wil hem niet adopteren maar dat verhaal is echt geweldig lig hier dubbel op de bank,geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil hem ook niet adopteren, maar je verhaal is hilarisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik maakte hem zelf al eens voor mijn man, en hij hangt ook in onze auto aan onze spiegel... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wahhh... wat een verhaal, hahaha. Wat zou jij je rot gevoeld hebben toen dat jochie 'nee' zei.
  Ik hoop dat hij een goed tehuis vindt, ik wil hem ook niet adopteren, ze zijn hier uit 'Gehanguld'.
  Succes met je adoptieprocedure. Groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!