donderdag 15 augustus 2013

Ravioli met Gorgonzola saus....echt lekker en wederom een blijvertje in de rij voor de "pasta pipo's"


Deze pasta is echt lekker en in een vloek en een zucht gemaakt en dat kwam mij wel heel goed uit daar ik n.l een grandioze opruiming op de zolder aan het houden was om daar mijn hobbykamer te gaan maken,maar daarover binnenkort meer....

Je vind het recept HIER 

Denk nou niet van bah die blauwe schimmelkaas die lust ik niet(of voor je kinderen),ha,ha...want je proeft hem niet zoals je hem zo zou eten n.l

Er staat dat je 1 stuk Gorgonzola piccante 48+ van 205 gram nodig hebt,maar ik keek bij de Appie en daar hadden ze een verpakking van 150 gram geloof ik...in elk geval geen 205 gram,dus heb ik er die in gedaan en meer niet,overigens heb ik de ravioli nadat die klaar was voorzichtig door de pan met saus geroerd en niet de saus er nadien opgeschept.

Je ziet de kaas ook niet zo in witte stukjes als in de foto van de AH er bovenop liggen hoor,die zie je helemaal niet meer,daar die door de tomatensaus heen gesmolten zit....maar vanwege het 'ploeteren'op de zolder ben ik helemaal vergeten met mijn eigen camera/of mobiel een foto te maken van 'mijn gerecht'.

De rest van de 'pasta pipo's 'hier in huis vonden hem erg lekker en ik moest hem zeker vaker maken werd erbij vermeldt,dus weer een op de lijst! :-)

Wij willen nog een keer voor onze vriendenclub een pasta-avond organiseren waarbij we enkele pasta's willen maken dan,aangezien deze snel,erg lekker en makkelijk is komt hij zeker wel in aanmerking voor die avond denk ik zo..... ;-)

grtzzz and I'm going to work..
Angeline

12 opmerkingen:

  1. Ik heb hier ook een recept van pasta met gorgonzola, ik maak het altijd met kip, lekkerrrrrr

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jammie pasta's...ga hem ook eens proberen. morgen toch naar de appie dus gelijk maar even op het boodschappen lijstje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ha ha ja dat is het alleen de naam al he...blauwe schimmel kaas....maar wie weet
    zo heb ik onderlaatst voor het eerst oude geiten kaas op......liep ik eerst allemaal aan geitenmelk te denken.,....maar heej die is ook gewoon kei lekker

    dank je wel voor het recept, werk ze
    liefs jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Owww gorgonzola .... dat lust ik dus echt niet hihihihi. Heb veel varianten geprobeerd .... maar het gaat er niet in hahaha

    Werk ze meisie x x x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oeh lekker hoor! Ik maak met vriendinnen ook altijd onze eigen variant, waar ook nog creme fraiche in zit, dus die moet je nit te vaak eten. ;-) Werkse en succes met opruimen...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Succes met opruimen van je zolder!
    Wat een fijn vooruitzicht om daar een hobbykamer te krijgen!
    Groetjes,
    Nathaly

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lekker hoor! Misschien hier ook maar eens proberen... Maar heb nog een map vol met recepten liggen die ook allemaal nog geprobeerd moeten worden!....
    Dilemma's... :)

    Groetjes Sietske

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Klinkt heel lekker, denk dat ik het eens ga proberen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Sorry... Ik durf ├ęcht niet.... Gorgonzola.... Brrrrrr.... Shivers down my spine... Maar ben blij dat jullie lekker gegeten hebben! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lekkkuuuurrrrrr. Wanneer was die pasta avond zei je??? ;-)

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  11. pasta pipo! Haha die opmerking heb ik lang niet meer gehoord! Ik hou idd ook niet zo van die schimmelkaasjes maar moet het recept misschien toch maar eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email