dinsdag 17 december 2013

Yes...mijn 1ste exemplaar van de Simply Crochet has arrived!!!
Kom je terug van de boodschapjes en wat ligt daar op je deurmat?!?!?Mijn 1ste nummer van Simply Crochet,helemaal happy!Met een superleuke attentie erbij....mooier als die plastic haaknaalden.En wat staan er toch altijd gigantisch leuke dingen in zeg....


Ik kijk al uit naar morgenmiddag,tijd om er eerst eens heerlijk onder het genot van een kopje thee in te gaan kijken en lezen.
Benieuwd wat hier wel/niet van in de volgende Simply Haken komt! ;-) ,maar ja die kan ik niet meer inkijken dan daar ze geseald zijn....jammer anders had ik kunnen zien wat ze er wel of niet uit geplaatst hebben.
Ja en bovenstaande colsjaal ga ik zeker ook eens haken!
Wist je overigens dat je op de engelstalige Simply Crochet voortaan ook
een abonnement kunt nemen met een PayPal account?!

Net nu ik de buurman mijn betaling met zijn creditcard had laten doen kun je ook voortaan met PayPal betalen,kijk maar hier

"We now accept PayPal"

Komt mooi uit voor als het goed bevalt en mijn jaarabonnement verlopen is,heerlijk 13 nummers in het vooruitzicht van dit prachtige blad!

Have a nice evening! :-)
14 opmerkingen:

 1. Ahhhhh heerlijk genieten meis! Ziet er zeker weten stukken beter uit dan de Nederlandse versie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is de Engelse versie echt veel mooier als de Nederlandse? Ik heb al 3x op het punt gestaan me te abonneren, maar het (nog) niet gedaan. En als ik dit zie, heb ik er weer zin in.
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Owww... wat heerlijk! Geniet er lekker van. Wij zien de mooie creaties wel weer voorbij komen (leuke mat trouwens, kwijl, kwijl)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, deze dag kan niet meer stuk, lekker genieten!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een gaaf tijdschrift! Heb er vorig jaar een tijdje een abo op gehad, 6 maanden geloof.. Kriebelt nu ook wel weer!

  Geniet ervan! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad een heel leuk tijdschrift. Ik heb net mijn abonnement voor 2 jaar verlengd. Ik had ook de indruk dat de Nederlandstalige versie op de markt was, maar ik vond nergens een mogelijkheid mij hierop te abonneren. Het wordt dus nog 2 jaar Engels lezen, maar dat kan geen kwaad.
  Wel jammer dat het nummer vandaag nog niet in mijn bus zat. In het verleden heb ik al wel twee keer gehad dat mijn ex. niet toekwam. Na een klacht, sturen ze het dan wel opnieuw op, maar dat is niet zo leuk natuurlijk. Dat is het enige nadeel. De gadgets die ze er elke keer bijsteken vind ik ook wel leuk. Ik hoop alvast dat mijn ex. er morgen is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Klaartje,

   Heb je al je issue voor dit jaar ontvangen?Ik heb op 17 december mijn eerste issue gehad...nr. 13(14 weet ik niet of ik die wel of niet krijg,of dat je daar extra op geabonneerd moest zijn)Zal toch niet zo zijn dat mijn 2de issue al gelijk niet aankomt he?!?!ha,ha....;-)

   Verwijderen
 7. Is de Simply Haken dan niet dezelfde uitgave als de Simply Crochet? Ik heb nu net de Simply Haken gekocht. Die plastic haaknaalden is niks aan idd, maar die geef ik weer aan mijn dochter. De kadootjes bij de engelstalige Molly-Makes zijn ook leuker dan bij de nederlandstalige. Goede tip van Paypal, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De orginele engelstalige vind ik persoonlijk veel en veel leuker als de nederlandse versie die ze nu brengen,er zitten leukere gifts bij en je krijgt ook meer(voor het zelfde geld per nummer omgerekend incl. verzendkosten).Deze komt n.l 13x per jaar uit en de nederlandstalige gaan ze 6 keer per jaar uitbrengen,dus ja de helft wat in het orginele blad staat loop je dan 'mis'als het ware...althans....je betaald ook voor een 7 nummers minder natuurlijk,maar als je met engelse patrronen goed uit de weg kunt en geen problemen hebt met het engelse magazine om te lezen,ja dan vind ik persoonlijk het orgineel veel en veel leuker,een heerlijk blad en persoonlijk vind ik het het leukste haakmagazine ever wat momenteel uitgegeven wordt ;-)

   Verwijderen
 8. Ik vond de laatste Nederlandse versie een beetje tegenvallen en dan weer een haaknaald erbij. Een beetje variatie is wel op zijn plaats.

  Geniet van je lees moment.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hahahahahah dat kleine mandje HOE dottig kan het zijn.......♥♥♥ enne geniet van je blad meis

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk blad!
  Ga er vanmiddag maar heerlijk van genieten!

  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email