zaterdag 6 december 2014

De Mooi Zelf Gemaakt Markt vorige week was druk bezocht....Het is vandaag een week geleden dat ik s'avonds thuis bekaf op de bank plofte na een paar hele drukke weken voor het organiseren e.d van de Mooi Zelf Gemaakt markt samen met Jose Crochet
Wat een uren en wat een werk(en ook wel stress hoor)om alles geregeld te krijgen en voldoende deelnemers bij elkaar te vinden,want ja....aan het einde van de rit moest toch die behoorlijke zaalhuur afgerekend worden!


It's one week ago since I had a stand on the craftmarket which I organised together with Jose Crochet.

En dan hadden wij natuurlijk nog onze eigen creaties die we 'marktklaar'wilde hebben en geprijsd,e.d,dus druk,druk,druk,naast mijn werk,gezin en sociale leven en alle andere afspraken die ook stonden....

We were both very busy with it and also had our own creations to get ready for the market,etc.etc.Maar het Regionale Dagblad hielp ons gelukkig ook een handje(een journaliste had ons zelf benaderd voor een interview met enkele deelnemers vooraf!)


But the local newspaper helped a little...a journalist approached us for writing an article about hte market.


Zo werden we zelfs nog 'beroemd'in onze regio,ha,ha....zelfs klanten op mijn werk die me aanspraken n.a.v het artikel in de krant.

And so we got a little famous! ;-)


Jose tussen haar prachtige hoofddeksels en sjaals/omslagdoeken

Jose between her beautiful crocheted hats and shawls


samen met haar dochter...

together with her daughter...Het was een hele ervaring en Jose en ik waren stiekem maar wat trots dat we het 'toch allemaal maar voor elkaar hadden 'in een drie weekjes tijd!En dan te bedenken dat we voor het organiseren hiervan alleen maar elkaar konden van Facebook/blogs en elkaar nog nooit in real life hadden gezien!

It was quite an experience and Jose and I were proud we had it all done in just about three weeks,we never had seen eachother before and only know eachother from Facebook/blog


Langs mij stond mijn vriendin met haar schilderijen

My girlfriend stood next to me with her paintings


tegenover ons stond een collega van me...

in front of us was a colleague of mine


De markt werd gezellig druk bezocht...

The market was visited pretty busy...


Victor van Pronckstuk met zijn prachtige lampen en andere kunststukken gemaakt van oude industrieële materialen.Hij had zelfs zijn beste verkoper meegenomen! ;-) (sooo cute♥)Deze moeder met dochter die samen sieraden maken!


Weronika van Muma for kids


Vagabundo Es Vedra met haar hippiestyle productenMien met heerlijke jams,sausen,etc.


Joy  van LaJOYstond er met haar prachtig zelf gemaakte armbandjes en leren tas,e.d


en nog verschillende andere deelnemers!
Een succes en zeker voor een eerste keer en dan ook nog eens georganiseerd door twee leken,ha,ha...
Bezoekers en deelnemers hopen op een vervolg,ik ga eerst nog een keer samen met Jose rond de tafel zitten in Januari om te evalueren en naar aanleiding daarvan zien we wel weer verder!
Het was in elk geval een hele ervaring die ik zeker niet had willen missen!


16 opmerkingen:

 1. Wat goed te horen en te lezen! Je hebt er zoveel energie ingestopt! Fijn dat het zo goed is gegaan.
  Fijne avond.
  Liefs, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er super uit! Heel knap dat jullie dat in zo'n korte tijd voor elkaar hebben gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super om te zien. Leuk dat het goed bezocht werd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend leuk zeg! Op zo'n beurs wil ik ook wel eens staan. Ik ben benieuwd naar een eventueel vervolg. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Knap gedaan! En wat een variatie in stands hebben jullie bij elkaar weten te brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fantastisch leuke standjes op jullie marktje! Top! Zoiets zou hier in België ook wel eens mogen georganiseerd worden.
  Gefeliciteerd met de organisatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat het allemaal zo goed is verlopen. Ik kan me voorstellen dat er veel bij kwam kijken en dat het stress opleverde.
  Maar jullie mogen trots zijn en jullie zijn weer een ervaring rijker en daardoor is het toch weer makkelijker om een tweede Mooi zelf gemaakt markt te organiseren. Want die gaat er vast wel komen ;-)

  Groetjes en fijne zondag,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tof ! We wilden ook al bij ons een zaaltje huren en een hobby dag organiseren , maar denk dat ik het onderschat wat er allemaal bij komt kijken, en ook er moet wel volk naar toe komen , dat lijkt mij nog het moeilijkste ...
  Groetjes
  diane

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er super uit allemaal! Goed geregeld! Daar mogen jullie trots op zijn. Ook zo leuk dat er zoveel verschillende soorten spullen aangeboden worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo wat een drukte moet dat geweest zijn. Maar gelukkig niet voor niets zo te zien! Ziet er goed druk uit,hopelijk kwam ook de knip uit de tas.dus niet alleen kijken maar ook kopen;) Nu even gas terug en bijkomen? groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kan me goed voorstellen dat het veel werk was, maar erg leuk om te doen lijkt me. En nu lekker bijkomen van alle drukte. Had je goed verkocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het ziet er super gezellig, geweldig wat een groot aantal creatieve mensen bij elkaar.
  Dat hebben jullie heel goed gedaan in z'n korte tijd, nu lekker nagenieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De meesten weten niet wat er komt kijken bij het organiseren van een evenement.
  Super dat jullie de stap hebben gewaagd en nu een ervaring rijker zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow! Op de allereerste plaats een mega chapeau voor jullie organisatie talent om zoveel creatievelingen bij elkaar te krijgen. Echt helemaal super, het ziet er allemaal prachtig uit en als het wat korterbij was geweest was ik graag eens komen shoppen. Een super krantenartikel ook hoor, daar moet je het toch van hebben van de reclame die voor je gemaakt wordt en die je zelf maakt. Ik duim voor iedereen dat jullie het nog eens willen doen en dat het tot een jaarlijkse markt uitgroeit. Dikke knuffels...ik ga nog een poging doen om wat te slapen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email