zaterdag 6 december 2014

Lars Kepler "Stalker"


Tja na een paar drukke weken en nog de nodige 'naweeën',want vorige week totaaaal geen tijd gehad om ook maar iets te doen in huis...was het sávonds heerlijk languit op de bank mits ik niet hoefde te werken met de allerlaatste van Lars Kepler!

Maar liefst 608 bladzijden telt hij als e-book,maar als het lekker rustig om me heen is dan ben ik wel een 100 bladzijden verder na een uur en aangezien een Lars Kepler moeilijk aan de kant te leggen is was hij binnen 3 dagen uit!

Ohhh wat is hij weer mega spannend!Een echte MUST om te lezen deze boeken....aparte verhalen maar wel raadzaam om ze in de volgorde van uitkomst te lezen i.v.m het persoonlijke verhaal van de rechercheur wat in alle boeken op de achtergrond meeloopt!

1. Hypnose
2.Contract
3.Getuige
4.Slaap
5.StalkerStalker;


Zweden is in de ban van een seriemoordenaar die zijn slachtoffers eerst filmt vanuit het donker, thuis waar ze zich veilig wanen, en het filmpje vervolgens op YouTube plaatst. Enkele dagen later wordt degene die gefilmd is zijn volgende slachtoffer. Het onderzoek naar de moordenaar verloopt stroef, tot bij het lichaam van het vierde slachtoffer een bewusteloze man wordt aangetroffen. De man kan zich echter niets herinneren van de moord. Om zijn onschuld te bewijzen, roept zijn familie de hulp in van hypnotiseur Erik Maria Bark. Maar de informatie die Erik verkrijgt biedt geen enkele duidelijkheid. Dan wordt er een nieuwe moord gepleegd, en de verdachte heeft dit keer een alibi. Er lijkt slechts één persoon te zijn die de zaak kan oplossen: Joona Linna. Maar die is meer dan een jaar geleden verdwenen…
SYNOPSIS

A short video is sent to the National Criminal Police. The person holding the camera is standing in a garden, secretly filming a woman through a window. The next day she is found dead from a frenzied knife attack.
The police receive another film, but there is no way of identifying the woman before time runs out.
The woman’s husband is so traumatised when he finds her body that he cleans the entire house and puts her to bed. He could have found something vitally important, but his acute state of shock prevents the police questioning him.
Psychiatrist Erik Maria Bark is brought in to hypnotise him – but what the man tells him leads Erik to start lying to the police.
If the lights are on, a stalker can see you from outside. But if the lights are off, you can’t see a stalker who’s already inside. Lock the door and close the curtains – thriller maestro Lars Kepler is back with a new page-turner!

2 opmerkingen:

  1. Zelfs dit kleine stukje gelezen is al spannend!
    groetjes van Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. merci voor deze tip! en zoals je aangeeft ga ik bij het begin beginnen!
    grtjs

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email