zondag 29 maart 2015

Poncho again...De roze is afgelopen week opgehaald door een collegaatje van me die er helemaal blij mee was.Hij stond haar ook erg leuk moet ik zeggen en aangezien er nogal wat Fenna ligt en dit patroon zo heerlijk weg haakt voor de tv en er geen restje overblijft is deze gisteren ook vers van de haaknaald af gegleden.


The pink poncho I made last time is now carried by my colleague.She looks well with it and so I started another one because it's an easy pattern to crochet in front of the tv and I've got some more of this yarn in other colors.

Hetzelfde patroon maar weer zo heel anders in deze kleuren :-)The same pattern but loooks totally different because of his colors:-)

Ja ik ben ieder echt vrij uurtje lekker bezig voor de Crafty Gardens op 7 Juni in Eindhoven waar ik ga staan,mijn kraam kan niet vol genoeg zijn en mijn voorraad wol zo goed mogelijk slinken,ha,ha,ha...als ik dan toch ga dan maar gelijk goed!

I'm busy every free hour of my time to make creations for the crafty gardens market where I will be on the 7th of June.


Voor mijn werk moet ik de komende maand een cursus thuis gaan leren online/met boek en dan op locatie ergens examen gaan doen,dus dan zal het wel wat minder hard gaan met mijn creaties,maar aangezien het niet al te moeilijk blijkt te zijn hoop ik er gauw genoeg ook weer vanaf te zijn.

But I have to do some study at home for my work next month and an examination,but they say it has to be easy so I hope I will be ready as soon as possible with that!


9 opmerkingen:

 1. Ik vrees dat deze poncho je kraam waarschijnlijk ook niet zal halen, daar is ie te leuk voor ;-)
  Veel succes met leren, dat zal weer even wennen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ben benieuwd....het schijnt weinig voor te stellen,maar alseen bepaalde stof je niet interesseert en je het eigenlijk totaal niet nodig hebt in/op je werk en er daar niet wijzer van wordt is het jezelf er wel even toe zetten denk ik zo,maar goed het zijn allemaal van die wettelijk verplichte diploma's voor bedrijven/werknemers die de overheid in de wereld heeft geroepen en niet allemaal zinloos maar er zitten er ook bij waarvan ik denk dat het pure geldklopperij is ha,ha,ha... ;-) Komt goed!

   Verwijderen
 2. Deze is ook heel mooi! Inderdaad een erg leuk patroon!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze kleur Fenne echt heel erg mooi. De poncho is prachtig! Lek patroon!

  Groetjes, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie poncho! Lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupermooi ! Ik ben een vest a/h haken met fenna.... maar dan zie ik weer wat anders liggen, ga ik daar weer mee verder... en dan start ik weer een dekentje.... ik ben een enorme draaikont!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vrees ook dat deze snel weg zal zijn...
  Succes met je studie; gelukkig heb je daarna nóg een maandje om te produceren :-)
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Olá,
  Adorei seu blog e as postagens, agora sou seguidora do blog.
  Venha visitar meu blog www.crochelinhasagulhas.com.br
  Você será muito bem vinda.
  Janelice Bastiani

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig! Fijn dat je hem op verschillende manieren kan dragen. Veel succes met de cursus!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email