donderdag 13 augustus 2015

Blogvriendschappen....Het blijft toch wel iets bijzonders 'blogland'ook al breng ik er minder tijd in door als voorheen!Ik lees nog steeds vele blogs(dat is weer het genot van zo'n smartphone in n saaie kantine waar je dan je pauze hebt in je uppie bijvoorbeeld) maar het overal reageren en zelf vaak een bericht plaatsten kost me teveel van mijn vrije tijd....maar helemaal laten kan ik het niet!

Daarvoor zijn er teveel lieve leuke en aardige mensen hier in 'blogland' en een van hen is Marjo!
Jullie kennen haar vast wel als de dame van die prachtige sjaals die ze altijd haakt!"Marjo's cosy corner"
Dat Marjo cosy is is wel duidelijk,ha,ha...we hebben elkaar al meerdere malen ontmoet na de bloggersdag bij Esther van Espiratie

Zo kwam Marjo vorige week gezellig een dag naar mij toe en ondanks de hitte spraken we toch af want er was de laatste tijd al te vaak 'iets' tussen gekomen om af te spreken.We reden naar een wolwinkel die helaas gesloten was i.v.m de vakantie en gingen samen lekker lunchen in onze tuin waar ik nadien Marjo ook leerde stippen...

 En terwijl Marjo druk aan het stippen was werd er ondertussen volop bijgekletst.Het was erg gezellig en zoals gewoonlijk komen aan al die leuke dingen weer te snel een einde en was het alweer tijd voor haar om naar huis te rijden voordat we het in de gaten hadden!

Afgelopen Juni stond ik op de Crafty Gardens bij tuincentrum Soontiens in Eindhoven...Marjo wenste me s'avonds nog via de whats app heel veel succes en ik had s'morgens amper mijn kraam ingericht of wie stond daar ineens?!?!?Marjo!!!Ha,ha,ha...ik moest eerst even een paar keer knipperen met mijn ogen om te kijken of ze het wel echt was want daar had ze me niets van verteld!Surprise surprise dus!De markt daar zullen we het verder maar niet meer over hebben....hij was leuk,gezellig en behoorlijk druk bezocht...als bezoeker zijnde een leuke markt,maar als standhouder verkoop je nada niks niet!En daarin was ik helaas niet de enige,dus dat was eenmalig hier...de volgende keer ga ik er weer als bezoeker heen als het me schikt.

Maar Marjo en al die andere lieve vrienden en kennissen die langs kwamen zorgde er tesamen toch wel voor dat ik n leuke dag had gehad...ook al moest ik er zelf geld bijleggen ;-)
Weer een ervaring rijker....


Marjo bracht prachtige bolletjes wol voor me mee!Wat een verrassing!Heel mooi neutraal garen met n gekleurd spikkeltje dus overal bij te dragen en ik wilde hier gelijk mee aan de slag...het kriebelde...maar eenmaal een eindje op gang heb ik toch besloten het weer uit te halen.
Ik vind het te breed en het voelt me niet soepel genoeg aan ondanks het zachte garen....We gaan gewoon weer opnieuw beginnen met n grotere haaknaald en maken het geheel gewoon wat smaller...nieuwe kansen!Zonde om straks een omslagdoek/sjaal met zo'n mooi garen in de kast te laten liggen toch?!?!?Dan maar 2 avondjes voor niets gehaakt...ik zie het maar als een soort bezigheidstherapie!Ha,ha,ha....


                                                                              Fijne dag nog allemaal!

17 opmerkingen:

 1. Hier hetzelfde: ik was ook al een eind op weg met een haakwerk en ook ik heb het uitgehaald... Het viel veel te klein uit. Dus ook met een grotere haaknaald opnieuw begonnen.
  Jammer van die marktdag.
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa, daar is Izumi! Die wordt wel héél mooi! Haakt lekker weg hè? Groot gelijk, beter nu uithalen en met een grotere haaknaald dan straks nooit gedragen... Gezellig, met Marjo en fijn dat je de bloglandbanden niet helemaal los laat xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi die blogvriendschappen heh Angeline, koesteren
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hé Blogland? En mooi dat stippen! Marjo is goed bezig.
  Je kraam was nochtans heel erg leuk... jammer dat je niks verkocht.
  En die sjaal komt goed... heel mooi garen en je vindt vast een oplossing! Een mooi patroon ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zijn mooie vriendschappen doet een mens deugd en ik vind je haakwerk er mooi uitzien jammer dat het niet is wat je verwachtte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Te leuk blogland...inderdaad blogvriendschappen zijn bijzonder!
  Wel zonde om dat mooie haakwerk weer uit te halen. Ben zeer benieuwd wat er nu weer van de haaknaald afrolt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo bijzonder om echte vriendschappen te krijgen uit blogvriendschappen. Het voelt alsof je elkaar al jaren kent en elkaar echt begrijpt.
  Wat is Marjo een lieve (blog)vriendin voor jou. Jammer dat de verkoop niets werd, maar wel fijn dat allemaal vrienden en keniissen bij je langskwamen. Wel zo gezellig.
  Goed idee om iets dat niet bevalt uit te halen. Dan kun je er alsnog iets van maken waar je helemaal tevreden mee bent.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Moet een hele fijne dag geweest zijn. Verkoop is misschien wat minder goed geweest maar zolang de sfeer en gezelschap maar reuze fijn is. Ook ik haal mijn werkjes uit als ze me niet bevallen want is het toch zonde om deze ergens in een hoekje te laten liggen. Trouwens het ziet er toch heel mooi garen uit, ideaal voor een mooie sjaal of poncho.

  Groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zooooooow lekkere blogpost, gezelligheid spat eraf! Ik houd ervan :-) Het garen dat je hebt gekregen van Marjo is echt mooi! Tja dat uithalen, ik heb het net ook gedaan (de doek was af zucht, ik vond het niet naar m'n zin).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaaaaaaaaaaaaaa hier ben ik weer even in Blogland, en ik sluit me volledig bij jou aan Angeline, een hele fijne leerrijke dag...en ja ik vond het erg leuk om je op de markt te verrassen ...mooi weer, fijn gezelschapen ach die sjaal komt wel goed , daar twijfel ik niet aan ...

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. En eindelijk weet Marjo hoe te stippen! Ziet er leuk uit.
  De foto van jullue beidjes is erg geslaagd.
  Prachtige stippenwol ook.

  Ja, en van vriendschap in blog land kan ik meespreken. Ons Misterialane- clubje is er ook gegroeid,he?
  Zit me nu af te vragen waarom je kraam geen succes was. Is er een reden voor ? Was het weer misschien TE goed? Warmte maakt lui,toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk zulke vriendschappen moet je koesteren. Jammer dat de markt zo tegen viel. Ik heb het ook een tijdje gedaan maar mensen komen alleen maar kijken, tja daar betaal je de kraamhuur niet van ;-) Het ziet er op de foto wel erg leuk uit.. Ik heb ook wel eens iets gehaakt wat ik later uit ging halen omdat het niet zo mooi was. Gewoon uithalen en opnieuw beginnen, niks mis mee.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke verrassing. Jammer he dat je alleen voor de gezelligheid staat op een markt. Veel die kijken en zeggen dat ze het mooi en knap vinden maar vervolgens weer verder lopen. Voor mij een reden om niet meer op een mark te staan, Jammer want als iedereen zo denkt dan verdwijnen die leuke hobby markten.
  Heel veel succes met je sjaal
  Groeten van Armanda
  www.armacre.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi, Ik heb ook twee keer op de markt bij Soontiens gestaan dat is alweer een paar jaar geleden, het eerste jaar verkocht ik best aardig, het tweede jaar nagenoeg niets, allemaal bezoekers die langsliepen en zeiden goed idee dat ga ik thuis ook maken. Zo jammer. Mij zie je daar ook niet meer. X Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie kraam en wat een mooi garen benieuwd wat je er van maken gaat.
  Leuk blog vriendinnen, en wat leuk zeg dat stippen

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooi dat jullie elkaar nog steeds regelmatig zien, ik zag jullie ontmoetingen al op facebook langs komen. Wat balen dat die markt niet geslaagd was in de vorm van cash...het is niet altijd even makkelijk om je zelfgemaakte spulletjes kwijt te komen. Hoop dat je toch nog een keer eentje vind/organiseert ;) die wel wat oplevert. Ennuh toch gezellig dat je af en toe gezellig op bezoek komt ;). Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. O, wat moet dat super zijn, die ontmoetingen tussen 2 van die fantastische dames! Tenminste, dat denk ik, want jou heb ik nog nooit in het eggie mogen ontmoeten (lijkt me heel gezellig!), maar Marjo wel en ik weet dat dat echt een enorme lieverd is; het is jammer dat ze zo ver weg woont.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email