woensdag 24 oktober 2012

Aanrader voor de pasta liefhebbers!!

Ik was al in het bezit van" De Zilveren Lepel"en afgelopen Juni kwam daar nog eens "De Zilveren Lepel Toscane"bij,gekregen van onze vrienden voor het maken van de foto's op hun bruiloft in Toscane.De Zilveren lepel is een erg bekend kookboek uit Italie en enkele jaren geleden dus ook vertaald naar het Nederlands met heerlijke recepten van al die Italiaanse Mama's!;-)

MAAR nu zag ik afgelopen Vrijdag bij de V&D "De Zilveren Lepel"PASTA voor SLECHTS 12,50!!!Tja en aangezien wij hier echte' pasta pipo's'zijn  in het gezin kon ik deze dus ECHT niet laten liggen!Boek kost elders overal 35,- !

Dit boek staat helemaal vol met heerlijke pasta's en simpel te bereiden zonder een ellenlange lijst ingredienten,en dat zijn vaak ook de lekkerste pasta's daar waar niet teveel van alles bij zit!Ik heb er gisteravond al 1 geprobeerd,uitgezocht door dochterlief en er zullen er nog vele volgen.Een prachtig boek met stevige kaft,gebonden en dat slechts voor de prijs waar je normaal 2 van die luxe magazines voor hebt!

Dus ben je een pasta-liefhebber dan zou ik zeggen 'op naar de dichtsbijzijnde V&D!'

3 opmerkingen:

  1. Angeline,
    Super bedankt voor de tip V&D here I come.
    Grtz,
    Chris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zijn inderdaad prachtige kookboeken. Ik ben ook een echte pasta fanaat. Ik ga zeker van het weekend een bezoekje brengen aan de V&D. Bedankt voor de tip.

    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Voor een lekkere pasta kunnen ze mij bij wijze van s'nachts wakker maken,ha,ha...en Italiaans ijs!ha,ha...

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!