dinsdag 16 oktober 2012

Lisa Gardner "Korte Metten"...spannend!



Wat een goed boek weer van deze schrijfster,een  boek wat je van het begin tot het einde spannend blijft vinden...
Vanavond heerlijk languit op de bank uitgelezen,lekker warm met de kat op schoot terwijl het buiten regende,een aanrader als je van thrillers houdt tenminste?;-)

Een politieagente wordt verdacht van de moord op haar man en dochter. Maar als de politie het verdwenen meisje gaat zoeken, blijkt de zaak toch heel anders te liggen. Deze thriller is spannend tot de laatste bladzijde en laat zien hoe ver een moeder gaat uit liefde voor haar kind. De hoofdpersoon is een uiterst gedreven agente die strategisch denkt en rekening houdt met allerlei mogelijkheden. Intussen heeft de rechercheur die de zaak moet oplossen haar eigen problemen. Het verhaal kent vele wendingen waardoor de lezer scherp blijft. 

4 opmerkingen:

  1. Brrrrrrrrrrrrr!!!!
    Ooit een paar bladzijdes uit Tess Gerritsen gelezen maar gillend weggelegd, meid ik doe geen oog meer dicht bij dit soort boeken!
    Maar wat denk je?
    Mijn dochter is er fan van...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooooh dit zijn heerlijk spannende boeken,ik heb al haar boeken uit de bieb al gelezen,hoop dat deze van Lisa ook weer komt. Heb je ook al eens boeken van Joy Fielding gelezen? Zij is ook lekker spannend,ik ben dol op thrillers,detectives etc.Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja zeker!Die zijn ook goed!we houden blijkbaar van hetzelfde genre,ha,ha en dan af en toe lees ik er voor de afwisseling wat anders tussendoor...

      groetjes

      Verwijderen
  3. Ohhh joepieee! Bedankt voor de titel, ik ben hier ook gek op! Veel knus leesplezier!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!