zaterdag 1 december 2012

Winnaar boek "A lion called Christian"

Zojuist even alle namen in volgorde van het reageren opgeschreven met een nummer daarvoor en vervolgens de number generator zijn werk laten doen....Deze gaf aan nummertje 13!Nou en dan wordt er nog wel zo vaak gezegd dat dit een ongeluksgetal is,mooi niet dus!!De gelukkige is dus Miss Creatuurtje!

Trui het boek gaat maandag op de post voor je!Ik geloof dat  het wel een goede bestemming heeft gekregen overigens,want je hebt heel wat lezertjes in huis!

========================================================

Verder lag er voor mij van de week ook een verrassing op de deurmat en wel deze mooie lila gehaakte ster van Carin van Toedeloez!!!Carin bedankt nogmaals,ik vind hem erg mooi en geef hem een mooi plaatsje...

Carin maakt ook erg leuke dingen,dus een bezoekje aan haar blog is zeker de moeite waard.

2 opmerkingen:

 1. owww ja die ster is mega gaaf ♥ ze kan prachtig haken....wil je kans maken op een setje ( een 2e erbij) ze heeft een give away staan hihi

  trui van harte gefelies, en het boek heeft zeker een goede bestemming gevonden met gezellig veel kids in huis

  angeline dank je wel voor het organiseren ervan

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joepiedepoepieee!!! :-) En ja, een goede bestemming heeft ie zeker. Ik heb hier al een beetje reclame gemaakt dat ie er aankomt! Dank je wel Angeline. Ow ja, en 13 is een geluksgetal voor mij, mijn zoon is op de 13de december geboren dus .... (ja ja binnenkort een 18jarige in huis, wat gaat de tijd sneeeeeeel!!!)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email