woensdag 16 januari 2013

De 'Borst beanie' vandaag in de Telegraaf...


                            "The Boob beanie today in the" Telegraph" newspaper"

Ik zag iets dergelijks al eens op Pinterest voorbij komen,wel meer 'gehaakte borsten'overigens,als kussen,nek-kussen en noem maar op....

I saw something like this before on Pinterest and some more crocheting breasts like a pillow,neck-pillow,etc.

Maar vandaag in de Telegraaf;

But today in the Telegraph newspaper:


wo 16 jan 2013, 10:24

Hippe muts voor je baby

De 'borst beanie'


AMSTERDAM - 
Een Australische moeder voelde zich zo bekritiseerd als ze haar zoontje in het openbaar borstvoeding gaf dat ze besloot om de boel eens flink op te schudden met haar zelf bedachte  ’Boob Beanie’.

De muts die sprekend op  een borst lijkt is in twee kleuren verkrijgbaar: vleeskleurig met roze en vleeskleurig met bruin. ”Nu krijgt elke moeder de kans om de boel eens flink te shockeren."

Beanies

De beanies zijn tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld te denken. Zo schreven we onlangs op de pagina VROUW in De Telegraaf dat je sterren als Russell Brand, Desperate Housewife Marcia Cross, Sarah Jessica Parker, Cheryl Cole en zangeres Taylor Swift deze dagen nauwelijks zonder ziet.


Haak een beanie 


An Australian mother felt so criticized when she gaves her babyboy breastfeeding in public so she decided to shake up the things a little with her selfmade 'boob beanie'.

This beanie is available in two colors,flesh-colored with pink and flesh-colored with brown,so every mother can get the change to shock she said


Beanies.

You can't imagine them from the streets these days,even stars like Russell Brand,Desperate Housewife Marcia Cross,Jessica Parker,Cheryl Cole en singer Taylor Swift  you hardly see without!

Crochet a Beanie


Wil je er een kopen?!?!?Dat kan hier 


Would you like to buy one?!?!Well over here

22 opmerkingen:

 1. ha ha ha..geweldig is dit toch!!!!! leuk nieuwtje angeline

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, om daar nou mee te gaan zitten voeden ? Of je kind dit überhaupt op z'n hoofd te zetten ??? Ik vind t té ver gaan, ondanks dat ik wel van een geintje houd !!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha,ha,ha...die Pascale!!!Lig hier in een deuk JIJ vind dat te ver gaan?!?!?!??Je hebt toch geen koorts of zo he?!?!?Nou als ik nu een baby zou hebben EN borstvoeding zou geven zou ik hier aan mee doen!Dan ook nog op een vol feestje en dan die gezichten wel eens willen zien!!!Maar ja denk dat van het voeden dan niet veel meer terecht komt,want de melk zou zuur worden van het schudden van het lachen en de tepel zou niet in het mondje kunnen blijven dan,ha,ha,ha.....tranen lopen over mijn wangen,nee in ga niet een sauna in,maar dit dan weer gerust wel!;-)

   Verwijderen
 3. Ik vind het geweldig, hoe verzin je het!!!
  Groetjes Renate

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja je kan er natuurlijk ook een volwassen beanie van maken voor tegen de kou nu met deze sneeuwval of voor de carnavalvierders hier in het zuiden des lands binnenkort!ha,ha...;-)

   Verwijderen
  2. Het is jammer dat ik niet in het zuiden woon en dat hier de carnaval is uitgestorven anders wist ik het wel.

   Heb je deze al gezien?
   http://www.etsy.com/shop/KinkyCrochet?ref=seller_info

   Groetjes Renate

   Verwijderen
 4. Ja ik heb hem al eens voorbij zien komen inderdaad.
  Geweldig vind ik het!!!!
  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh, wat had ik deze graag gehad toen ik mijn kindjes nog aan de borst had. Ik heb een keer zitten voeden innhet restaurant van de dierentuin. Helemaal in een hoekje gekropen, doekje erover, je moest echt moeite doen om iets te zien. Toen kwam een man naar ons tafeltje met de vraag of we dit normaal vonden. Gelukkig was mijn man heel adrem en vroeg hem waarom het hem stoorde als iemand zijn maaltijd nuttigde in een restaurant en daar niet eens bij smakte. Maar fijn voel je je dan toch niet.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lijkt me trouwens helemaal gaaf als je aan het tenderen bent met een tweeling
   , ha, ha dan heb je een enorm boezem ervoor hangen ......

   Verwijderen
 6. Lachen. Die vind ik dus echt super. Ik zou zo meedoen als ik nog een kind borstvoeding zou geven. Maar ja dat is alweer meer dan 7 jaar geldeden :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe verzinnen ze het! tja mischien ben ik wat een nuchtere fries , maar ik zou dit echt nooit doen. Ja oke je chockeert de mensen om je heen, maar ik denk dat je dan ook wat de spot drijft met borstvoeden. En ja zoiets haken voor Carnaval ja dat is wel grappig. Maar eigenlijk ook weer niet leuk voor vrouwen die een borst moeten missen wegens die vreselijke ziekte.
  Hendrika

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig wat een leuk krantenberichtje. Weer eens wat anders dan ellende. Bedankt voor het delen. Lieve groet Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Had hem ook al eerder gezien en ondanks dat ik hem wel grappig vind zou ook ik hem niet hebben gedragen in mijn tijd... Dan zou ik het gevoel hebben juist nog meer aandacht op die borst te leggen en ik vond het al genant genoeg op sommige momenten om die voeding te geven "en public". Maar hij is wel goed gemaakt, want hij lijkt behoorlijk echt! Hartelijke groetjes, Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vond dit zo leuk dat ik dit bericht heb doorgestuurd naar mijn pasbevallen zus. Ze vond het erg leuk. Ze haakt ook voor haar hobby en ze geeft ook dit kindje weer borstvoeding. Dus heel toepasselijk.
  Bedankt voor het delen:-)
  Groetjes Talitha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja echt een leuk nieuwtje! Ik wil ze ook maken..... ze zijn leuk!!!!!!!!! liefs joke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je moet er maar op komen :-)
  Geweldig!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geweldig wat een Leuk idee. Fijne dag lieve groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!