woensdag 29 mei 2013

On my Bucket list!

Al een jaar stond dit patroon opgeslagen onder mijn favorieten,was er helemaal weg van zo mooi en de reden waarom ik het nog niet had gekocht was omdat het een breipatroon is en ook in het engels.
Ik kan wel breien,maar dat rondbreien met meerdere naalden is nou niet bepaald mijn hobby

Toch heb ik dan afgelopen zaterdag het patroon aangeschaft omdat ik bij Breicafe 't Breipunt
garen van Drops in zowat dezelfde fantastische kleuren als in het patroon kon kopen in de aanbieding.

Een goede stok achter de deur te samen met een beige theepot van de Action zodat het er dan toch maar eens een keer van moet komen,zal wel in de nazomer worden want mijn bucket list is way to long!

Ach....ik zie het tegen die tijd gewoon als een uitdaging en in gedachten zie ik hem al op mijn tafel staan pronken naast een heerlijk bakkie thee!Waarschijnlijk zullen dan ook de echte eekhoorntjes wel  weer door onze tuin heen racen op notenjacht,e.d......



Heeft iemand van jullie overigens wel eens ooit de film van The Bucket list gezien met Morgan Freeman en Jack Nicholson?!?!Voor diegene die hem nog nooit gezien hebben echt een aanrader!Hij is n.l ontzettend leuk!



Terwijl ik dit bericht al half klaar had staan kom ik ook nog bij stom toeval dit boek tegen op het blog van Ook nu en dan !(onderwerp bucket list vandaag soms?!?!?)Ik weet het niet,ha,ha,ha....;-)In elk geval lijkt me deze roman heel erg leuk/toepasselijk en staat bij deze dus op mijn lees-lijstje;-)



Zoals je ziet verveel ik me voorlopig dus ECHT niet(niet dat ik dat ooit wel doe,want de dagen zijn voor mij veel te kort)Het is maar goed dat Vrijdag onze vakantie begint!Ohhh wat kijk ik er naar uit....heerlijk met een boek of haakwerkje( hopelijk lekker buiten in de tuin doorbrengen) en zo nu en dan tussendoor iets leuks gaan doen!:-)


Maar net als Jocelyne hierboven op de beschrijving van het boek bood ook ik vandaag weerstand aan het gezang van de 'moderne sirenes'en liet alles mooi de boel de boel en genoot van deze prachtige dag!
Mijn schoonzus kwam nog langs en heerlijk in de tuin gezeten samen met mijn man en haar,we hadden beiden vrij vandaag,nadien nog wat gehaakt en vervolgens lekker de bbq aan!
Ik moet zeggen het gaat me steeds makkelijker af en het bevalt me prima....
YOLO !!!
(ofwel YOU ONLY LIVE ONCE zoals deze kreet van de jeugd van tegenwoordig luid)



34 opmerkingen:

  1. Ik kan me voorstellen dat je verliefd op dat patroon bent, tjonge..., het is echt een schatje!
    In het breicafé zijn er wellicht ook dames die je kunnen helpen bij het breien met 4 naalden..
    Vooral het begin is even lastig, maar het ziet er moeilijker uit dan dat het is hoor!

    groetjes, Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk patroon , ben erg benieuwd naar jouw versie daarvan . Breien gaat me nog niet zo goed af . Ooit......
    Ja lekker he , gewoon genieten . Goed dat je dat kan , want het is zo zonde om niet te genieten doordat de plicht roept . Leven is te kort daarvoor .
    Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sorry ging ff mis . Plaatste het dubbel . Excuus !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een geweldig patroon zeg! Jammer dat ik niet handig ben met breipennen....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik denk dat voor jou geldt: "wat in je hoofd zit, zit niet ergens anderss" en "waar een wil is, is een weg". Volgens mij ben jij niet echt iemand die snel opgeeft, dus het gaat je echt wel lukken. En eht wordt prachtig! IK kijk alvast uit naar je creatie!
    Heerlijk dat je een vakantie in het vooruitzicht hebt, hopelijk werkt het weer dan ook mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat eekhoorntje is wel heel gaaf Angeline! Ik hoop dat het je lukt. Of nee, beter gezegd: het gaat je lukken! Je kan het! Ben heel benieuwd naar het resultaat. Ik wens je alvast heel veel succes.

    Jammer dat het weer al weer omgeslagen is. Tenminste, hier wel. Geen zonnetje te bekennen, wel een grijze en grauwe lucht. Het was zo heerlijk gisteren...

    Ondanks het mindere weer, fijne dag vandaag!

    Liefs, Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Af en toe gewoon genieten...moet kunnen. Mooie kleuren voor je nieuw project, succes er mee.
    Grtjs
    Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Rondbreien op 4 naalden is ook niet mijn favoriete bezigheid.
    Maar dat is wel een heel erg leuk patroontje.
    Het gaat je zeker lukken :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke eekhoorn! Lijkt me erg moeilijk om te maken, maar wel een uitdaging als het lukt! En dat boek spreekt me ook erg aan. Laat je t.z.t. nog weten wat je revan vond? Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dank je voor de reclame, het is echt een mooi boek. En ik ben benieuwd naar de rest van je bucket-list.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super gaaf patroon.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat leuk die eekhoorn en rondbreien is niet moeilijke ,als je de slag tepakken hebt is het lekkerder voor je nek en schouders

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik ben ook niet van de meer dan 2 breinaalden maar dit patroon is wel heel gaaf!! En dat boek lijkt mij enig, hij gaat op mijn leeslijst ppfff en die is lang geloof mij maar ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Owww wat een poepie van een eekhoorntje is dat! Wel een uitdaging dus, maar dat gaat je lukken! Zeker weten!!!!!!

    En gister een lekkere tuindag. En of je gelijk had om niet naar die moderne sirenes te luisteren en de boel de boel te laten! Kijk maar wat voor weer het nu weer is ..... die dag nemen ze je niet meer af!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een leuk eekhoorntje. Ben benieuwd wanneer die van jouw klaar is. Gaat je vast goed lukken. Leuk een nieuwe uitdaging.
    Per dag genieten van het weer want je ziet wel het is zo weer voorbij.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een leuk patroon is dat! Heel moedig van je dat je eraan gaat beginnen;) Het gaat je vast lukken! Zo heb ik nog een kop van een aap op een rondbreinaald staan ergens...ook zo'n uitdaging....maar als je maar graag genoeg wil dan lukt het. De film The Bucket List heb ik een aantal weken geleden gezien en ik vond het ook een mooie film!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. erg mooie theemuts zal een heel werk wezen maar hij ziet er super leuk uit
    de fim is super en het boek is erg grappig leuke roman hij is ook niet heel dik
    heb hem net uit had hem van de bieb
    groetjes leon10

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een schatje!! Gaat je zeker lukken.
    In een ver verleden heb ik als kind eens de breinaalden ter hand genomen om een trui voor mezelf te breien......uiteindelijk was ie m'n vader nog te groot. Eens maar nooit meer weer, ha, ha!
    Nee, dan maar het haken. Heb inmiddels verschillende vlinders gehaakt en er tassen-/sleutelhangers van gemaakt. Vind ze zelf aardig goed gelukt. Ze staan op m'n blog. Nu een uiltje aan het haken.Lang liggen stoeien met de Magic Ring. Nou, voor mij blijft het vooralsnog abacadabra dus uiteindelijk gewoon 6 lossen en een 1/2 V gedaan en voila, daar was mijn cirkel. Of het uiteindelijk wat wordt is even afwachten....
    Fijne dagen enne je weet het he: YOLO!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Oh, wat lief!! Ik kan ook niet breien hoor, ja een sjaal ;-) De film is inderdaad erg mooi! Het boek ken ik niet. Heerlijk zo'n vrije dag tussendoor! Dank je voor je lieve berichtje! Nachtdiensten lijken me echt verschrikkelijk! Jaren terug (heel lang geleden ;-) kon ik echt alles aan, maar de laatste jaren (niet zonder reden hoor) is het niets meer. Enfin, hopelijk wordt er nu echt iets aan gedaan en wat je zegt, zonvitamientjes hebben we allemaal hard nodig!!
    liefs, Nancy
    ps. fijne vakantie vast!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een super leuk theepotje maar het ziet er erg ingewikkeld uit, succes!
    Ikzelf kan niet breien (als kind heb ik het wel gedaan), mijn voornemen is om het weer te gaan leren.
    Dus.... ik ga zo naar het dorp en ga een rond breinaald kopen en beginnen....uhhummm.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik bedoel eens heel simpel met een sjaal beginnen, lijkt me al moeilijk genoeg.
      Fijne vakantie, geniet ervan en dat je heel mooi weer krijgt!

      Verwijderen
  22. wat heb je dat weer mooi op je blog gezet, en schattige kleuren. hier begint de vakantie nog niet mijn jongste heeft examen gedaan dus die is wel vrij, maar de andere 2 moeten nog gewoon naar school, zeker nog 6 weken. prettige vakantie en ik hoop dat je lekker buiten kan beginnen met je nieuwe projekt. groetjes jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Go Angeline! You can do it!
    Ik geloof nooit dat je kan wachten tot het najaar. Die theemuts zal veel vroeger klaar zijn (waarschijnlijk al meteen na je vakantie die je binnenkort neemt) Ik kijk er vol verwachting naar uit. Vooral het pronkstuk, de eekhoorn, ziet er best wel moeilijk uit. Mag ik een naam voor hem bedenken als hij eenmaal klaar is? Alles hangt af van zijn gezichtsuitdrukking. Want een patroon kan het nog zo mooi uitleggen, een bepaalde expressie krijg je soms door één scheeft steekje.
    Verder: wat ze ook zeggen hierboven: met vier naalden breien blijft mega moeilijk. "Gepriegel", om het op z'n Nederlands te zeggen. Maar jou lukt het vast, omdat je zo heel veel geduld hebt.

    Tja,nu krijg ik ook zin om aan een theemuts te beginnen.

    De film moet ik zeker ook eens bekijken (klinkt goed) en het boek kwam ik inderdaad ook al op andere blogs tegen. Heel intrigerend. Vooral omdat die geldkwestie erbij komt want je kan je dan de filosofische vraag stellen: wordt het net moeilijker of gemakkelijker om heel veel leuke dingen te doen als je méér geld hebt? Dat is een doordenker.

    Fijne avond
    en tot later,

    Brigitte



    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een schattig patroontje. Alvast succes maar dat moet wel goedkomen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het je gaat lukken.
    Je hebt gelijk dat je de boel de boel laat en geniet van de mooie momenten. Het huishouden loopt tenslotte niet weg he (jammer genoeg)

    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Prachriggggg lieve groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. 'k Kan echt niet wachten tot hij klaar is, ik vind het zo'n zalig mooi patroontje, ben zoooe benieuwd!!! Geniet van je vakantie! Lieve groetjes, Annemie

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een lieve theemuts. Het is maar goed dat ik een koffieleut ben anders had ik ook weer iets om op de lijst te zetten ;-) Die film is echt heel leuk, zou ik zo nog wel weer eens willen zien. Het boek lijkt me ook wel wat, al ben ik niet echt een lezer... go white the flow, vind ik ook wel toepasselijk.hihihihi.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ten eerste wat een super leuk patroon met die theepot! Helaas ben ik ook geen brei-ster.
    Maar ben benieuwd naar jouw versie ;)
    The Bucketlist is een hele mooie film. Heb ik al een tijd geleden gezien.
    Het boek ga ik ook es opzoeken.

    Tip voor een andere film; Intouchable. Een schitterende film.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja Intouchable is een geweldige film ook,heb hem een hele poos geleden ook al gezien;-)

      Verwijderen
  29. Ohh maar dat ga jij kunnen! Zeker weten! En het resultaat zal prachtig zijn :-) Ik ben superbenieuwd nu! Dank je voor de tip van de film, ga ik zeker eens proberen te kijken. Aangezien je boektips altijd inslaan als een bom bij mij, zal de filmtip ook wel dik oké zijn :-) Fijn dat je een leuke dag had!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. O wat leuk die eekhoorn op de theepot!!! Jammer dat hij niet wordt gehaakt... anders zou ik ook vast door de knieën zijn gegaan voor het patroon!
    En het boek van de lijst van al mijn wensen lijkt me erg leuk om te lezen... ik denk nu al.... zou ze haalbare op haar lijstje zetten en komen haar wensen uit!
    Veel plezier met lezen en breien!
    groetjes van Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Dat eekhoorntje is echt superschattig. Dat moet je gaan lukken!
    En bedankt voor alle anti-verveel-tips (hoewel ik ook altijd tijd tekort heb).

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!