zondag 1 december 2013

Lars Kepler "Slaap" en kijk eens wat er op mijn deurmat viel...


Ik vind de boeken van dit schrijvers echtpaar toch echt wel een van de beste op het gebied van thrillers!
Ik vond het dan ook haast zonde dat dit laatste boek uit was!
In slaap vallen doe je zeker niet met dit boek wat van het begin tot het einde boeit...je kan als je eenmaal aan het lezen bent het moeilijk terzijde leggen en wil alleen maar door blijven lezen eigenlijk zo spannend.

Hopelijk geeft het stel weer gauw een nieuw boek!

beschrijving:
Seriemoordenaar Jurek Walter slijt zijn dagen in een psychiatrische inrichting, waar hij al jaren in volledig isolement leeft. Maar als op een koude winteravond een van zijn laatste slachtoffers levend wordt gevonden, verandert de situatie volledig. Waar heeft deze doodgewaande jonge man de afgelopen dertien jaar doorgebracht?
De onverwachte getuigenis van de man zorgt ervoor dat de zaak opnieuw geopend wordt. De tijd dringt, levens kunnen worden gered. Maar iemand moet het vertrouwen van de seriemoordenaar zien te winnen.
Joona Linna gaat in Slaap opnieuw de confrontatie aan met zijn oudste vijand, Jurek Walter. De man voor wie Linna alles wat hij liefhad moest achterlaten.



Tja en verder ben ik bijna niet vooruit te branden eigenlijk momenteel,de griep ligt nu zo langzamerhand toch echt wel achter me gelukkig,maar er zijn ooit van die momenten waardoor je de energie even niet kan vinden voor iets...of zou het een beetje een winterdipje zijn?Afijn dan denken we maar...


Maar kijk eens wat een leuke enveloppe er op de deurmat viel afgelopen Donderdag van die ohh zo lieve Susan van 365 dagen creatief


Geweldig leuke stempeltjes(vooral die van het hertje vind ik sooo cute!),een fruit-engel en Susan had vele engeltjes gemaakt om op pad te sturen naar mensen en zo werd haar kralen engeltje via die lieve Jenneke die ook altijd aan het zorgen is voor anderen op haar missie naar mij gestuurd en kreeg ik van Susan zelf ook nog het edelstenen Lapis Lazuli engeltje erbij!


Lieverds bedankt!

Zo en dan ga ik nu maar eens even streng zijn voor mezelf en die giga berg was wegwerken en hoop toch binnenkort weer eens wat creatiefs hier te kunnen laten zien ;-)

lieve groetjes en nog een fijne zondag!

14 opmerkingen:

  1. hihi dat zijn de mindere dingen het huishouden zeker als je lekker crea bezig wilt zijn.... heerlijke post heb je gehad,, en het engeltje va susan ( thnxxx susan ) op een hele goede plaats bij jou terecht gekomen de hanger is ook zo gaaf ♥ .... lekker dat je zo in boeken bezig kunt zijn ik deed dat ook altijd zoooo graag

    liefsssss en oppepknufkes jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je voor de tip. Dat boek komt op mijn wensenlijstje.
    Prachtig pakketje heb je gekregen. De kralenengeltjes zijn echt mooi.
    Tja, het huishouden moet ook gewoon doorgaan. Maar daarna verdien je wel wat creatieve tijd.

    Groetjes,Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je moet de boeken van Lars Kepler (raar eigenlijk he zo'n pseudonieme naam voor een echtpaar dat samen het boek schrijft)wel in de volgorde van uitgave lezen....elk deel is een afzonderlijk verhaal,maar op de achtergrond loopt ook een persoonlijk verhaal mee van de rechercheur wat je anders niet snapt en wat uiteindelijk ook weer te maken heeft met het verhaal van het dit tot op heden laatste boek ;-)

      Verwijderen
  3. Hmmm.....dat klinkt interessant.. Ook maar eens op het 'te lezen' lijstje zetten! Ken je de boeken van Jussi Adler Olsen al? Heel goed! Ik vond ze echt origineel en das best knap in dit genre. En Henning Mankell? De serie over Wallander vind ik ook errug goed. En wat ben je verwend, leuk zeg! Altijd fijn, leuke post, zeker als je in de lappenmand zit / hebt gezeten. Fijne zondag! Hier ook een lazy Sunday trouwens, heb net De Man zonder Adem van Philip Kerr uit. Ook goed! xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die schrijvers ken ik ook en je laatste boek zal ik ook eens in gedachten houden!Thanks!

      Verwijderen
  4. Blij dat je weer beter bent,
    veel succes met de gigawasberg.

    Het boek heb ik genoteerd.
    Voor wanneer ik weer tijd heb.
    Merci en prettig weekend,

    Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben ook gek op thrillers. Ik heb toen ik nog in A'dam werkte en dagelijks met de trein moest heel wat boeken verslonden. Sinds ik niet meer met de trein reis, lees ik ook niet meer. Wel jammer want ik vind het heerlijk maar ik haak toch liever.

    Fijne cadeautjes heb je gekregen.
    Ik hoop dat je energie pijl weer snel op niveau komt.

    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een superlieve post, je kan het wel even heel hard gebruiken, geniet er van meis!! Hoop dat je, je snel een beetje fitter en prettiger voelt, zodat je weer lekker creabea kan gaan wezen...dikke knuf!! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat boek is helemaal mijn ding! Dankjewel voor de tip! Leuk toch om tijdens zo'n energieloze periode te lezen? Ik neem er veel te weinig tijd voor. Moet ik dringend verandering in brengen.
    Leuke post kreeg je!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik hoop voor je dat je snel weer wat energie krijgt om leuke dingen te gaan doen. Was weg werken is toch iets minder, maar ja moet toch gebeuren. Spannend boek zo te zien, even in gedachten houden. Lees eigenlijk alleen tijdens de vakantie maar dan gaan er ook een aantal boeken doorheen. Leuk is dat engeltje die je hebt gekregen van Susan. (Jenneke)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hey lieverd ja zoals je al wist had ik voor jou ook wat in de planning staan, maar wat maak je nu voor zo'n creatieve duizendpoot als jou??? Nou dat antwoord had je gelukkig al zelf gegeven realiseerde ik me opeens...stempeltjes en een eenvoudig engeltje. Mijn gevoel zei dat lapis lazuli engeltje en al bladerend door je blog zag ik dat je stiekem net zoals vele anderen toch wel een beetje erg verliefd bent op hertjes, dus gutste ik een hertjes stempel voor je en een lege postzegel...die je dan weer zelf kon invullen met eventuele andere stempeltjesss. En die katjes had ik allebei nog dubbel liggen en zag dat je zelf ook katten hebt, dus 1+1=2 hihihi.
    En ja die lieve Jenneke die geeft graag aan anderen, maar ook die komt binnenkort eens aan de beurt. Nu heb ik ook effe geen puf en doe lekker rustig aan. Dikke knuffels!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dank je voor de boeken tip. En soms is het niet erg om gewoon mee te gaan in die winter-dip, als je maar weer weet uit te komen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!