donderdag 12 december 2013

Soms zit het even niet mee...


Tja de kerstboom stond dit jaar wel erg vroeg en achteraf gezien was dat maar goed ook,want na een flinke griep die me toch wel 2 weken zoet heeft gehouden ging het een weekje redelijk waarna ik afgelopen Vrijdag weer een ontzettende keelpijn kreeg en het zweet brak me wederom uit bij tijd en wijle...dacht eerst misschien dat ik in de overgang geraakt was,maar mijn keel deelde iets anders mee.

Na 4 dagen weer aansukkelen en waarbij het slikken steeds moeilijker werd toch maar naar de huisarts gestapt want inmiddels had ik er behoorlijke steken in mijn voorhoofd en bij mijn oren bij gekregen :-( ,vervolgens met een voorhoofdsholte ontsteking en een anti-biotica kuur mijn bedje weer ingedoken voor een 1 1/2 dag waarna het weer redelijk ging.Het is nog even kalm aan doen en ik merk wel dat ik snel moe ben,maar ja na onderhand 4 weken lopen klungelen zal dat zo gek niet zijn.

Ik was er zooooo klaar mee en hoop het nu toch echt te hebben gehad voor de rest van de winter!
De energie ontbrak me om te lezen of te haken als alleen zo nu en dan een blogbericht lezen,maar een antwoordje plaatsen links of rechts was me vaak even teveel van het goede...

Maar ik heb wel al volop kunnen genieten  van mijn kerstversieringen,ha,ha...



Hogar the Moose kwam weer van de zolder...


en ook de hartjes die ik vorig jaar maakte hangen weer aan de lamp.


Buffy doet graag een dutje in haar mandje langs de boom en als je langs komt?!?!?Ja dan het liefst even een keer over dat buikje aaien als je tijd hebt want daar gaat ze dan helemaal voor liggen.







Ja en die andere harige tante likt elk jaar bij regelmaat aan de koeienhoorns die dan te samen met kerstballen in een rieten schaal op tafel liggen.


Ook de tuintafel werd aangekleed in kerstsfeer,daar kijk je heerlijk op van binnenuit door de grote schuifpui in de woonkamer.



Van Talitha van Lief en Mooi  kreeg ik dit nostalgische haakboekje met een schattige nostaligische kaart erbij.De kaart hangt al op mijn hobbykamer in het hart met andere kaarten en ik zal zeker wel eens een keer wat leuks hieruit haken in een moderner 'jasje'gestoken.Er staan hele mooie randjes in.


Het was een hele vossenjacht vorige week...ik moest even in de stad wat halen,jawel net in die ene week dat ik redelijk fit was....en zag dat het bij de Primark die net geopend was in Eindhoven 'niet zo druk'was....althans geen rijen dik in dranghekken zoals vele dagen het geval was en won mijn nieuwsgierigheid het toch om er even binnen te glippen.

Nam voor zoonlief 3 shirtjes mee a 2,50(ongelooflijk hoe kunnen ze het er voor maken) en in de rij bij de kassa zag ik dit schattige vosje alias warmwaterkruik...tja die moest natuurlijk mee voor die belachelijke prijs,inmiddels zit hij op de blauwe poef op zolder.


Ja en het was alsof ze het er om deden en wisten dat ik weer langs zou komen met mijn twee mannen afgelopen Vrijdag,want op zoek naar iets aan kleding voor beiden belanden ook wij weer even bij de Primark,waar zoonlief lekker insloeg en wederom lag er nu bij de rij voor de kassa een prachtige vossensjaal!(neergegooid over andere spullen door iemand die er toch vanaf zag maar het schijnbaar teveel moeite vond om terug te gaan leggen waar het vandaan kwam,of had het zo gewoon moeten zijn?!?!?ha,ha)

En lekker zacht dat hij was!!!!Hopla in de zak en mee!Wilde hem eerst opzetten,maar dat mocht niet van de boys,flauw he?! :-)


Dat kan ik nou niet begrijpen waarom dat niet mocht!Ha,ha,ha....
Thuis aangekomen zette ik de muts/sjaal op en liep naar Diva,die vervolgens eerst haar rug kromde en wat haren recht overeind zette,maar toen ze eenmaal doorhad dat ik het was was het goed en al gauw was ze even verliefd als ik op deze schattige vos!

Tja en heeeeel misschien als ik OOIT carnaval ga vieren....dochterlief heeft zichzelf ook al op de foto gezet met de vos,maar die foto's krijg ik niet 'want daar ga jij alleen maar stomme dingen mee doen'
Tja het valt niet meer mee om wat los te krijgen,ha,ha...helaas ;-)
Vosje staat ondertussen op mijn hobbyzolder te pronken en als je hem ziet wil je er alleen maar aan zitten omdat hij zo heerlijk zacht is.







De storm die over ons land raasde zorgde ervoor dat er vele zeehonden met jong op de stranden aanspoelden vanaf hun zandbanken....er zat er zelfs een in mijn theeglas!


Wist niet dat ze ook van theewater hielden.....


Mega leuk!Zag hem afgelopen Zaterdag op de Winterfair in Rotterdam waar ik met mijn schoonzus en onze beiden dochters heen was gegaan,ja en als echte theedrinker moest die mee.





Ze hadden van dit merk ook de Teatanic



Geweldig leuk toch?!?

Ja verder heb ik ook nog wel wat gemaakt ten tijden dat ik fit was maar dat laat ik een andere keer weer zien,aangezien fotograferen in het donker niet echt sjofel is.








35 opmerkingen:

  1. Ik wens je toch nog heel veel beterschap. Zorg maar dat je fit bent tegen de Kerstdagen. Want dan in bed liggen, dat zou echt niet prettig zijn..

    Groetjes,
    Jeanine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, ik hoop zo dat je weer snel lekker in je vel zit, heel veel beterschap weer!
    ik vind je vossensjaal wel gaaf hoor, al weet ik niet of ik wel naast je zou lopen als je hem om hebt, hihi :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel beterschap! Snel weer de oude worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tjonge, je hebt het flink te pakken gehad. Ik hoop dat je er nu snel vanaf bent!
    Wat een gezellige sfeer in je huis, lekker dat je dit al zo vroeg in kerstsfeer had gebracht...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. het zit ook niet mee meis :-(, zo sneu voor je...maar wat heb je het gezellig gemaakt zeg ♥ filmpje van diva is zoooo leuk hihi en alle foto's ook....die primark heeft wel leuke prijsjes zo te lezen..zit deze in de stad einhoven ( het centrum??) liefs jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja in het centrum,het is er nog steeds poepie druk :-(


      xx

      Verwijderen
    2. thnxxxx lief.... de meiskes en ik gaan een maandag treinen..... naar eindhoven bij mega drukte gaat deze dame er niet in hihi

      Verwijderen
  6. Hopelijk ben je voor Kerst helemaal weer opgeknapt zodat je toch nog lekker kan genieten van deze periode.
    De kerstsfeer is in ieder geval al lekker aanwezig bij jou thuis. Ik ga er morgen aan beginnen.

    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het ziet er wel echt heel gezellig uit bij je. Wat fijn dat je huis al helemaal in Kerst-stijl is.
    Veel beterschap & alvast een fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Is me toch hartnekkig hè meis. Ik weet er alles van. Gelukkig tussendoor nog wel tijd prachtige vossen te scoren!!!! En je huisie ziet er op en top kerst uit! Wij houden het hier bij de huisjes ... de puf ontbreekt er wat verder aan te doen en tegen de tijd dat alles dan staan zien we het niet omdat we hopelijk weer aan het werk zijn ;) x x x x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke blog is het geworden, zoveel te zien! Veel beterschap gewenst.
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh, we kunnen elkaar de hand geven. Ik ben ook al 4 weken aan het sukkelen. Eerst 3 dagen griep, toen een paar dagen beter en nu al de 3e week longontsteking. En het herstel gaat zoooo langzaam, zucht. Ik ben er ook zo ontzettend klaar mee en hoop dat we de rest van de winter bespaard blijven!
    Wat ligt je hondje er lief bij....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ohhh Carolien hebben ze jou ook al te pakken?!?!?Ik ben nu weer behoorlijk opgeknapt...dankzij de anti-biotica,alleen nog snel moe,maar wat was ik er klaar mee zeg!Bah!Hoor dat er heel veel ziek zijn en ook dat het zo lang duurt voordat ze weer opgeknapt zijn....'It's the most wonderful time of the year'(NOT) ha,ha...
      Beterschap Carolien!!xx

      Verwijderen
  11. Zo gezellig die kerstsfeer bij jouw thuis!
    Hopelijk knap je weer vlug op ...
    Lieve groetjes, Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Je hoort het van zoveel mensen dat ze niet fit zijn. Doe dus maar kalm aan.
    En ohhhh die zeehond in je theeglas vind ik helemaal te gek!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke dingen heb je weer op de kop getikt. Waar haal je het allemaal vandaan?!
    En ja, ik ben ook een echte theemuts, dus die zeehond en teatanic vind ik helemaal geweldig!
    Ik hoop dat je je vanaf nu steeds beter zult voelen, beterschap nog.
    Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik hoop dat je gauw weer helemaal bent opgeknapt, want vier weken is wel lang om ziek te zijn. Ik vind je kerstversieringen mooi, heel sfeervol. Leuk al die vossenspulletjes, heerlijk! Ik wens je een fijn weekend, kalm aan en lieve groeten, Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. wat een heerlijke kerst spulletjes! die krans is zo gaaf! I love it! Mag ik vragen waar je het patroontje vandaan hebt?
    Wat een leuke zeehond in je thee zo is de thee nog lekkerder!
    Ik hoop dat je snel weer helemaal opgeknapt bent, beterschap nog!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het patroon komt van Pepika en heet Hogar the Moose en is hier te koop

      https://www.etsy.com/nl/listing/119407204/hogar-the-moose-amigurumi-moose-crochet?ref=related-0

      Verwijderen
  16. Voor iemand die het zo flink te pakken heeft, heb je toch een prachtig lang bericht gemaakt! Wat leuk die vossensjaal en meteen goed voor je zere keel! De kerstsfeer bij je in huis vind ik geweldig, ik kan me goed voorstellen dat je daar van geniet.
    Hoe zit het met die koeienhoorns? Heb je daar wat lekkers op gesmeerd? Leuk filmpje trouwens.
    En als je straks langs de boom komt, wil je Buffy dan even voor me aaien?
    Groetjes weer en beterschap, zachtjes aan!
    Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een gezellige kerstsfeer!
    Echt heel mooi gedaan.
    Alvast een fijn weekend en van harte beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. beterschap je kersthuisje ziet er erg mooi uit een voordeel als je niet zo fit voelt kun je er nog meer van genieten
    groetjes
    leon10

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Tjonge, hopelijk ben je snel weer fit! In ieder geval is je huisje heeeeeeeeeeeel gezellig.Ow de vosjes, gewoon opzetten hoor dat ding! En wat geweldig een zeekoe in je thee. Krop andijvie erbij en het beest is ook weer blij :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Het zit je ook niet mee. Hopelijk ben je de komende winter er helemaal klaar mee. Maar geniet lekker van je kerstsfeertje in huis. En voordat je het weet zit je weer volop in de running en denk je kon ik maar even weer op de bank liggen maar dan zonder ziek te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Flink balen zeg, alweer in de lappenmand! Maar wel prachtige foto's gemaakt, heel sfeervol!
    Ha, ha, wat geinig, dat zeehondje in je theeglas!
    Gelukkig is er hier nog geen Primark, zou slecht voor m'n zuurverdiende centjes zijn!!
    Beterschap!
    Lieve groet,
    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een gave sjaal, hahahahaha, wat een leuk ding :-D Ja die stomme griep en verkoudheid kan flink vervelend (irritant) zijn. Beterschap. Je hebt het weer erg gezellig gemaakt en o,o,o,o wat is buffie toch een lekker beessie. buikje aaien ,,, heeeeeell herkenbaar...

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hey lieve meid, toch nog rustig aan doen hè, en proberen te genieten van de komende Feestdagen ....en nog veel beterschap !

    Liefs
    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Haha, wat geweldig die Teatanic! :) En wat een enorm leuk vosje heb je gekocht (al snap ik wel een beetje waarom je die foto's van je dochter met dat ding op niet krijgt, hihi). Ik heb erg gelachen om de foto's van je kat met het vosje :) Wel heel vervelend dat je nu alweer (of nog steeds?) in de lappenmand zit, ik wens je veel beterschap! Laat al die grieperigheid enzo nu maar eens hééééél lang wegblijven! *uch, ik heb gezegd*
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. hopelijk voel je je snel weer helemaal top! Aan de kerstversiering zal het niet liggen , zó mooi !!!
    En Buffy vind ik allerschattigst!!! Mijn Baloeke ligt hier vaak onder de kerstboom op het witte dekentje dat ik eronder legde! Wat een hondenleven!!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Vlug weer beter worden hoor! De feestdagen komen er aan!
    Je kerstversiering is prachtig en de hond superschattig! Die heeft zo al mijn hart gestolen!
    Die koehoorns vind ik ook zo mooi... waar kan je die kopen? Bij de koeieboer? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb ze een jaar of 4 geleden ooit eens gekocht in een woonwinkel,zou het zo nu niet weten waar je ze zou kunnen krijgen....google misschien dat dat iets oplevert?!

      grtzzzz
      Angeline

      Verwijderen
  27. oef je hebt het lang te pakken Angeline, baaaaalen en dat zeehondje in je theeglas vind ik ge-wel-dig!!!!
    Dikke sterkte knuff en mooi je kerstsfeer in huis, genieten...
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  28. leuk die vossensjaal!!! en die theezeefjes zijn schitterend ahah de titanic in je theepot!!
    ik ga af en toe ook nar de primarkt..maar alleen voor de assesoires.. want helaas past niemand hier in huis in hun maten.
    en mijn zoon is echt niet dik.. wel lang en gespierd.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Heel veel beterschap Angeline. Je huisje ziet er heel gezellig uit met al die mooie spulletjes. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Buffy steelt de show, wat een snoepie.
    Ben blij dat je weer zover bent opgeknapt dat je weer energie hebt om foto's te maken en een (flinke) post te schrijven. Da's een goed teken! En je huisje ziet er fantastisch uit! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!