vrijdag 2 mei 2014

Therapie...


Deze zag ik bij haar in een andere versie op haar FB en vond de tekst zoooo leuk,maar de afbeelding kon 'orgineler'naar mijn idee,dus nam ik deze foto van de bollen wol van mijn crochet along deken en plaatste daar de tekst overheen :-)

I saw this crochet quote at her FB,so nice,but I thought the background could be more original,so I used my photo of the yarn from my crochet along blanket and placed the text over it :-)

Ja en dat het een welkome therapie was deze week kan ik wel zeggen in een week waarin extra gewerkt moest worden en daarnaast een half dagdeel een cursus had van mijn werk,pfff blij dat het weekend is,al is het Zaterdag boodschappen en door het huis heen,maar gelukkig hebben we nog de Zondag en al moet manlief helaas werken,ik verveel me nooit! :-)

It sure was a nice therapy to crochet time by time this week with lots of hours to work and having a class for half a day at my work.
I'm happy the weekend has arrived,even when I have to do some housekeeping and grocery,there's still Sunday and while my husband has to work this weekend I never get bored! :-)

De "haaktherapie voor deze week"was zo nu en dan tussendoor een omslagdoek/sjaal die ik met een bol Unicat heb gehaakt en hij is klaar!
Nog blokken en dan kan ik hem laten zien....

This week "crochet therapy"was a shawl I crocheted with Unicat yarn.
I will show it as soon as possible after blocking.


225 gram een looplengte van 900 meter!
Niet hoger als de dikte van het cola glas en amper breder...ongelooflijk!
maar jullie zullen het zien...binnenkort!

13 opmerkingen:

 1. Heerlijk lijkt me dat lekker zo'n relaxed haakwerkje op de bank. Bij mij zit dat er niet in, heb het niet in de vingers maar heb gisteren en eergisteren voor de tv staan vierkantjes te snijden voor een nieuwe lapjesdeken. Ook lekker relaxed, alleen het erbij moeten staan is minder...wie weet ga ik het eens uittesten met de strijkplank op een lage stand en zittend ;). Heel fijn weekend! Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :-) Deze therapie werkt voor mij ook óntzettend goed, zó goed dat ik inmiddels 37 projecten heb liggen waaraan ik bezig ben (nou ja, bij wijze van...)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De haak therapie staat bij mij even op een laag pitje, evenals het bloggen en facebooken.
  Ik ben heel benieuwd naar de sjaal!!!

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tekst! En ik ben zooo benieuwd naar je omslagdoek. Geniet van je weekend.XChantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tjaaa.....soms heb je van die weken, kijk lekker uit naar je relaxzondag! Je foto met tekst is super en zo waar he! Ik ben reuze nieuwsgierig naar je Unicat project, ik ben er ook mee bezig. (Projectje tussendoor)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WOW! Ik ben heel benieuwd naar je Unicat sjaal!
  Rustig aan vandaag hè, Franse slag is ook goed na zo'n drukke week!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk gedaan! Welk programma gebruik je om de tekst op de foto te krijgen? Heel fijn weekend, lekker een tandje lager en samen de boodschappen is ook fijn, toch? Ben ook erg benieuwd naar de sjaal, snap er nix van he, van die 900 meter loopruimte nogwat... Misschien mezelf toch maar eens een workshoppie cadeau doen, lijkt me ook fijn, dit soort therapie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als je gehaakt, hebt is, deze week, de balans tussen inspanning en ontspanning toch nog oké...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo waar die tekst!
  Ik ben heel benieuwd naar de sjaal, ik ga zo ook nog even boodschappen doen, wie weet zien we elkaar met de boodschappen sjouwen.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo waar, die quote!
  Mmmm, da's een ingewikkelde puzzel die je ons voorschotelt, 900 m. looplengte maar niet hoger als de dikte van een colaglas.........soit, ik zal gewoon moeten wachten.......

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De beste therapie die er is ;-)!
  Ben nu wel heel nieuwsgierig naar je haaksel natuurlijk....
  Nog super bedankt voor je lieve ( aanmoedigende !) reaktie op mijn blog , wordt erg gewaardeerd :)!
  Fijn weekend, groetjes van Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke reclame voor haaktherapie!! Staat mooi met die foto, leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Helemaal mee eens! Niks aan toe te voegen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email