zaterdag 31 januari 2015

En dan inees....!And than suddenly....!
Zijn ze 18!!!
Onze kanjer vandaag alweer 18 jaar...de jongste van het stel maar wel de grootste van de gehele familie,ha,ha...
Wat vliegt de tijd zeg!Vanavond een klein feestje met familie,vrienden,kennissen en enkele goede vrienden van hem en om 24:00 gaan ze dan stappen(begrijp nog steeds niet waarom ze die tijden verschoven hebben tot in de vroege ochtenduren!)....in het voorjaar THE  (big) PARTY tesamen met zijn kameraad die over 2 weken 18 wordt hier in de achtertuin.

Tja en dan na eerst een jaar mogen stappen,een jaar lang niet de kroeg binnen mogen is dan toch het tijdstip weer aangebroken waarin ze vast weer vaker zullen gaan,want een jaar echt niet meer mogen na een jaar zo nu en dan wel is wel een hele grote omslag natuurlijk!
Dat kan niet...en zo werd er eens in de 3 a 4 weken om en om dan bij die en dan bij die met een paar vrienden bij elkaar wat gedronken en gekletst.

En al was dat wel gezellig met je clubje, natuurlijk was dat toch anders als tesamen met je vrienden naar the big city/of wel het uitgaanscentrum in Eindhoven voor een drankje tesamen met meerdere jongeren van school die weer in aangrenzende gemeentes wonen.
Dus gingen ze de laatste maanden zo heel af en toe toch wel eens om op de gok misschien toch ergens binnen te kunnen komen(enkele waren nu inmiddels 18),of via een uitsmijter die ze konden.

En ja ik vind de leeftijdsverhoging niet verkeerd hoor,zeer zeker niet maar dat je eerst van je 16de tot je 17de wel mocht gaan en dan ineens een jaar niet meer heb ik toch een rare regeling gevonden...had dan iedereen die na '97 geboren is niet binnen gelaten zodat zij die een jaar hebben mogen gaan niet de dupe werden...ik vond het in elk geval wel heel sneu voor ze destijds,daar ze misschien 1 keer in de maand uitgingen,het zo gezellig hadden met vele van school samen,zich nooit misdroegen op het gebied van alcohol gebruik,vernielingen,ruzies of wat dan ook,maar een sociale vriendengroep met het motto 'samen uit samen thuis'die het gezellig hadden met nog meer jongeren van school die ze daar dan troffen.

Maar dat jaar hebben ze nu zo goed als achter de rug...ze mogen weer en ik gun het ze van harte! :===============================

Their 18!!!
Our whopper (ha,ha...funny in english) 18 today...the youngest but the longest from our family!
Time flies!(when your having fun)

This evening a little party with some family,friends and in springtime a big party for all his friends...

11 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Je jongste 18, het is wat! Voor mij duurt het nog tot oktober en dan moet ik er ook aan geloven, dan wordt mijn jongste 18 (heb er maar 2 overigens).
  Hele mooie dag vandaag gewenst!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd Angeline. Wat een leuke foto's!
  Ik wens jullie een heel mooie en gezellig dag.
  Groetjes van Gon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd!! Leuke foto's! En inderdaad... Time flies....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook hier hartelijk gefeliciteerd!
  Het is toch een beetje een vreemd gevoel hè, als je jongste opeens tot de "volwassenen"wordt gerekend, tenminste, ik werd daar een beetje melancholisch van ;-)
  Fijne dag, fijn feest toegewenst en voor Tim een fijne verjaardag en nog heel veel stapplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte Angeline met je zoon! Een hele gezellige avond.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd. Een klein, leuk jongetje is opgegroeid op een grote, knappe jongen. Die nu ook heerlijk de wereld met vrienden gaat verkennen.
  Ik wens jullie en hem vooral leuke feesten toe.

  Fijn weekend, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte gefeliciteerd met je zoon! Hier hetzelfde verhaal van dochter die nu niet meer mag. Zij moet nog een half jaartje wachten voor ze ook weer lekker kan gaan stappen. De tijd vliegt, haha!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte met je knapperd! Volgens mij houdt hij van bier?!! Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd. En ik deel je mening. Mijn jongste broertje is er ook een van die ineens nergens meer binnen kwam wat voorheen geen probleem was. Inmiddels is doe ni 3 maanden 18 en heeft die al tegen ze zus gezegd ga maar keer mee stapen vind ik leuk..... hihi en dan te bedenken dat er 10 jaar leeftijdsverschil tussen zit. Vond het wel lief dat die me meevroeg haha...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog van harte gefeliciteerd aan Tim! En wat een mooie collega heb je gemaakt van 18 fijne jaren!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email