zaterdag 17 januari 2015

The Hobbit the battle of five armies


Ohhh wat was hij weer mooi en spannend!
Tja en zo komt met deze laatste film een einde aan een zes jaar lange traditie :-(


And again it was exciting and beautiful as always!With this last movie their will also be an end on a 6 years tradition with our friends....going to see these movies (Lord of the Rings and the Hobbit ones)and having dinner afterwards!

Want zo gingen wij tesamen met vrienden naar alle drie de films van The Lord of the Rings en daarna ergens lekker uit eten(of eigenlijk ervoor ergens uit eten)
En zo ook bij de Hobbit films,alleen gingen we nu voortaan eerst naar de film om vervolgens uit te gaan eten,want zeg nou zelf....bij zo'n film/lange zit die zo mooi en spannend is wil je echt niet naar de wc hoeven gaan!


En zo komt aan alle mooie dingen een einde!
Maar wat hebben we genoten al die 6 keren!!!
Ohhh en zie jij wie nou wie is?!?!

Who is who?!?!?

Deze keer aten we bij Aziatisch Restaurant De Slak in Eindhoven!Een echte aanrader kan ik wel zeggen want we hebben heerlijk gegeten.....

Dan ga ik nu maar eens mijn bedje opzoeken!

Now it's time to go to sleep!


7 opmerkingen:

 1. Oh, wat een mooie film was het. Ik heb hem ook bekeken met mijn zoon. De rest van de familie houd er niet van. Lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo jammer dat aan alle mooie dingen eens een eind komt. Wij hebben er ook van genoten in de kersttijd. Gelukkig kunnen we de films over een poosje allemaal gewoon nog eens bekijken zodra ook de laatste in de winkel te koop is. Want de films blijven goed.

  Fijn weekend, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi wassie hè.... Zo jammer dat het erop zit...
  Toevallig deze week ook bij de Slak geweest; héérlijk!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt lekker!Alleen vroegen wij ons af waarom ze een Aziatisch restaurant De Slak noemde,ha,ha....geen escargots op de kaart en de bediening was ook NIET als een slak ;-),ha,ha....groetjesssss

   Verwijderen
 4. Jaaah ! Hans en ik zijn de week ervoor ook naar de Hobbit geweest. In de nieuwe JT bioscoop. Wat een ervaring hè, met die 3D en dat geluid.
  ♥ José

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email