dinsdag 17 maart 2015

Pink Poncho


Vorige week begon ik aan deze poncho met Fenna garen.Een heerlijk € 1,-patroon om te haken voor de tv van Xyra!
Draagt ook lekker licht dus een geschikte poncho voor de frissere zomerse dagen/avonden...
Deze poncho is verkrijgbaar in mijn shop.


Last week I started this poncho from a pattern of Xyra.light to wear so nice wear on a fresh summerday or evening.
Available in my shop now.

Ik heb me van het weekend ingeschreven voor de Crafty Gardens bij tuincentrum Soontiëns in Eindhoven op zondag 7 Juni dus ik kan lekker aan de slag voor de markt.
Wilde er vorig jaar al gaan staan maar toen vertrokken we daags erna al heel vroeg naar Engeland.
Nu is het er dan toch eindelijk eens van gekomen,ik vind het altijd een erg leuke markt en ga er altijd wel met ites naar huis,is het geen creatieve creatie van een standhouder dan wel met een plantje voor in de tuin of kruidenplantjes...

Now I can work on other projects to crochet because I enrolled for a crafty market in June.


Op bestelling voor mijn zus haakte ik nog een bloemenkussen,deze keer met pure katoen van Phildar.
Staat hij niet mooi in deze stoel op hun slaapkamer?!?


I also made this flower pillow for my sister with pure cotton this time from Phildar.
Looks very nice on their bedroom in this beautiful chair.


Zo inmiddels hebben wij al 'onze'feestjes hier in huis weer gehad voor de rest van het jaar!
Afgelopen zondag werd onze oudtste alweer 20 jaar!Time flies!!!

Since last Sunday we are ready with all the parties over here for the rest of this year!Time flies!Ha,ha...last sunday our daughter had her 20th  anniversary...had a party with some friends on saturday evening and went out till the early hours  Sunday morning...


Een huis vol meiden zaterdagavond,die om 24:00 gingen stappen met nog enkele vriendinnen die ze daar dan zou treffen....tot in de vroege uurtjes,zeg maar gerust ochtend kwamen de zes dames weer naar huis...jeugdherberg van den Broek,ha,ha,ha.Tegen de middag kwamen de dames aan het ontbijt( lunch!!),tafel afgeruimd waarna er na 14:00 tot s'avonds familie en vrienden kwamen voor haar verjaardag.
Een druk maar erg gezellig weekend!

A full house with girls,they had breakfast(ahum lunch) at 12:30 and after 14:00 we had some visit from family and friends who came for her birthday.So it was a very busy but nice weekend!

Ik vind het eigenlijk best knap hoe dat 'wij'alles in 6 weken tijd hebben kunnen proppen,ofwel onze verjaardagen,die van de kids,onze trouwdag ohh en niet te vergeten...zelfs de hond en kat die we hebben verjaren in deze 6 weken van 31 Januari t/m 15 Maart,ha,ha....

We've had all the parties ended now for the rest of this year,ha,ha...with our anniversary,the kids anniversary and our weddingday all in 6 weeks time!Ohhh and I even forgot to mention our cat and dog...their had their anniversary also in these 6 weeks...pffff,ha,ha




16 opmerkingen:

  1. Van een kant handig om gewoon zes weken achter elkaar door te feesten. Aan de andere kant wel sneu voor jullie dat je dan de resst van het jaar geen leuke feestjes meer in huis hebt. O, ik vergat je te feliciteren met jouw dochter: gefeliciteerd (en ook met al die andere verjaardagen, trouwdag enz.)
    Prachtige poncho. Altijd fijn als het een lekker licht kledingstuk is.
    Ook het kussen ziet er super mooi uit.

    Fijne dag, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficiat met al de feestelijkheden !!! Met zoveel gefeest te hebben toch nog een leuke poncho gemaakt en een schitterend kussen.

    Nog een fijne zonnige dag verder, liefs Tinne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een feest bij jullie de afgelopen tijden dan toch nog tijd hebben om te haken. Ik merk dat ik niet veel haak als ik erg druk ben ;-).
    Ik vind je poncho prachtig. Lieve groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ohw aan de ene kant wel lekker. Wij hebben de ene helft in april en mei. En de andere helft in oktober. Ook makkelijk hoor hihi...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O, dat is wel heel veel in korte tijd! En aan sommige dingen kan je echt niet veel doen, maar je trouwdag had je zeker anders kunnen kiezen, haha!
    Succes met de voorbereiding van die markt!
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lekkere kleuren die poncho.. Is dat fenna? mooi hoor. Ja dat is frappant zo allemaal jarig in de eerste maanden van het jaar. bij ons thuis waren de jongens jarig in April en de meiden in September ;-) ook zo grappig...

    Lieve groet, dinah

    ps: Ik heb weggeef maand en heb een paar hele leuke give aways, kom je ook even kijken..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt een hele mooie poncho! Bedankt voor de link, ik heb er gelijk ook een paar patronen besteld :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Partytime! :-)))
    Je poncho had ik al voorbij zien komen op FB; echt een plaatje! En die hoef je volgens mij niet mee te nemen naar de markt.
    Je bloemenkussen blijft een kunstwerk; super!
    Lieve groetjes,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik had je poncho ook al voorbij zien komen, je kussen niet, en die is prachtig !!
    Weer rust in huis dus ... :-)

    Liefs
    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jullie zijn geslaagd voor het examen feestbeesten! Een dikke proficiat aan iedereen! En wat een mooie meid is ze toch! En tussendoor heb je gewoon nog even die prachtige poncho gehaakt? Straf hoor! Wat fijn dat je op die markt gaat staan, je maakt er vast een heel mooi kraampje van ... ik ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind je poncho prachtig, ondanks dat ik niet echt van roze houd (maar ik ben "in therapie" daarvoor met mijn heidetrol en nu een dekentje met roze, haha). Heel leuk, die verschillende draag-mogelijkheden!
    het kussen is ook mooi geworden :-)
    Lijkt me best vermoeiend om al die feestjes op elkaar te hebben en dan de rest van het jaar niets :-( we hebben het niet altijd voor het zeggen hè ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie poncho, maar echt fan ben ik van je kussen!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hi, hi, ik heb enkele weken geleden ook patronen besteld bij Xyra en die van jou heb ik dus ook. Mijn poncho met capuchon (heb jij dit patroon ook gekocht?) heb ik inmiddels af en zet ik deze week op mijn blog.
    Jouw poncho is prachtig geworden! Ik denk dat ik 'm in verschillende blauwtinten ga maken.
    Poeh, da's zeker knap, om alle verjaardagen (incl. huisdieren!) in deze paar weken te 'proppen'. Jullie prachtige dochter - en dito vriendinnen- weten wel wat een feestje vieren is!!
    O ja, ik heb op mijn blog een GIVE AWAY lopen tot aankomende zaterdag. Zin om mee te doen?
    Haakgroetjes,
    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik moest glimlachen om je laatste opmerking! Ja, dat is zeker knap. En ook zo lekker rustig in de rest van het jaar. Gefeliciteerd nog met je mooie dochter. Je haakwerken zijn prachtig. Complimenten! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. I love it! Its gorgeous, and I love the pattern you used. The colors look really pretty. I want one! I need to find the right yarn to make one for myself, I want too because I seen yours! I found you on AnnaMaries Link up, I have a few things as well. You can visit my blog to see them if you like, I would appreciate it! Thanks so much for sharing!
    ~Crystal
    Crochet, A Day In The Life
    http://krystlewv.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!