zaterdag 21 mei 2016

Blond Amsterdam deksels potje


Dit ontwerpje zag ik ooit eens op het blog Dekselse Potjes van Rosalie en vond het zooo ontzettend leuk dat ik die gewoon n keer moest maken!
Nu werd de dochter van mijn vriendin 20 en ik weet dat ze Blond Amsterdam leuk vind dus yesss ik had n reden!


Ik haakte er ook nog twee tea-cossey's bij voor om n theeglas met twee houten berkenschijfjes als onderzetter,daaraan de mooie leerlabeltjes gemaakt die ik eens bij Joyce van Mez11 won en klaar was het Blond geheel!

Ik pakte alles leuk samen in met de verjaardags enveloppe waar ze rond die leeftijd allemaal naar uitkijken...misschien wat overdreven?!?!Nee hoor!Ze zit nl al voor het tweede jaar op kamers in Maastricht voor haar studie en ik bedacht me dat ze eigenlijk nog nooit n aardigheidje voor op haar kamer van me had gekregen....:-)


Ze was er heel erg blij mee en vond het geweldig,zij blij,ik blij...dat waren dus twee vliegen in 1 klap want ik heb zeer genoten bij het maken van dit vrolijke geheel!

7 opmerkingen:

 1. 't Is inderdaad ook altijd leuk als je een reden hebt om iets uit te proberen;-)
  Super leuk cadeau zo!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie projectjen allemaal weer! En vooral dicht lichtblauwe sjaal! Waar kanik dat patroon vinden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De licht blauwe sjaal is gehaakt met Arioso van Lana Grossa verkrijgbaar bij Wol plein...op hun site vind je het patroon ook van de kanten sjaal.

   Verwijderen
  2. De licht blauwe sjaal is gehaakt met Arioso van Lana Grossa verkrijgbaar bij Wol plein...op hun site vind je het patroon ook van de kanten sjaal.

   Verwijderen
 3. Zie je wel; de Geschenken Koningin! :-))) xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email