vrijdag 20 mei 2016

Flamingo stuff en nog meer...


Vorige week haakte ik tussen de feestjes door(n 20 en 50 jarige) Fay Flamingo naar het patroon van Lisanne van Draad en Praat ♥

Ik vond haar zo leuk en er lag nog genoeg rose in mijn voorraadbak om het erop te wagen!Op instagram had ik n pilea peperomioides give away omdat ik daar inmiddels meer dan 1200 volgers had en deze ging naar Chantal van HaakBrei-n !Ik volg haar hier al geruime tijd en ook op instagram.Wat een warm onthaal was dat vanmiddag!Leuk om dan het echte gezicht achter de blogster/instagrammer te zien.Chantal bood me ondanks dat ze weinig tijd had n lekker kopje thee aan en we waren zo gezellig aan het kletsen dat ik haar er zelfs aan moest herinneren dat ze n afspraak had,ha,ha...time flies when your having fun!


Zo had ik ook Sandra van Beautiful Boardwalk ns in het echhie gezien afgelopen zaterdag!We waren elkaar volgens mij al regelmatig ooit mis gelopen op de FeelGood market in Eindhoven en haar man was laatst nog bij ons om te kijken of hij iets met n conifeer kon die wij ter adoptie aanboden.
Sandra had ik ook n stekje beloofd en daar ging de laatste naar toe

 

met koekkies voor die lieve Guinness♥ die mij al met zijn snoet tussen het gordijn naar mij stond te kijken bij aankomst,ha,ha,ha


Van Sandra kreeg ik 2 heerlijke Tony's for the hips en de bips(OMG gewoon TE lekker!)

Het was me de week van de flamingo's wel deze ronde zeg!Bij thuiskomst vanmiddag werd ik nog eens verrast door een dikke enveloppe van Maddy  van Maak Het FF vol flamingo leuks zooo liefff!


Ik maakte dinsdagmiddag in photoshop tesamen met mijn digitale scrapspulletjes deze voorkant voor de uitnodiging van de moeder van mijn vriendin die binnenkort 80 wordt...ze houdt theeservies en vooral van vogeltjes,ze heeft prachtige exemplaren in haar verzameling en was erg blij met mijn ontwerp wat ik samen met haar dochter bedacht...die het niet kon laten hiervoor iets af te komen geven nadien GUESS WHAT...


Voor het geval jullie het niet zien,ha,ha...rose mini anjertjes en n Flamingo emmer...nou benieuwd of dat het poetsen wat aangenamer maakt zo'n vrolijke emmer! ;-)

Je zou er bijna een overkill van krijgen maaaaar gelukkig is er voornamelijk n flamingo-corner op mijn hobbyzolder zodat de rest van de familie niet tegen al dat rose aan kijkt de gehele dag overal ,ha,ha...


Alleen op de slaapkamer aan mijn kant n kussen en n kralen flamingo opt nachtkastje that's it!
Wat vinden jullie van de nieuwe laminaat boven?!?!Die hebben we ook nog in de week van koningsdag gelegd..althans het vriendje van dochterlief voornamelijk en wij namen het slopen van de oude vloer en in en uitruimen van de kamers voor onze rekening.

Even werk met n waterbed maar na t ongelukje van zoonlief op kerstavond(het in slaap vallen onder de douche met als gevolg boven alles blank en water langs de muur in de keuken)was t toch na 'even Apeldoorn bellen 'n geluk dat we nu een mooie nieuwe vloer mochten leggen die natuurlijk veel mooier is als wat er 11 jaar geleden toen we hier introkken lag.

De laatste flamingo spam in dit bericht is het moederdag kado van de kids...


Kleur en haakboek en ohhh man je wil niet weten wat ze me voor de gek hebben gehouden met n kleurboek voor volwassenen...zelfs manlief deed mee...'print mij maar n smurfen kleurplaat uit' kreeg ik te horen,ze snappen het gewoon niet,ha,ha,ha...LOL


Niet zo moeilijk welke pagina ik begon in het tropische kleurboek,maar daar ben je wel even zoet mee...dat wat je hierboven ziet is pak hem beet bijna 3 uurtjes kleuren!


Fay Flamingo heeft het allemaal allang gezien en is in het mooie boek van Lisanne
"Haak je Happy"aan het kijken!

5 opmerkingen:

 1. Geweldig al die flamingo's. Ik heb er ook een enorme zwak voor maar gek genoeg heb ik geen flamingo spulletjes in huis. Lijkt me wel heel lastig haken met dat pluizige garen of haak jij de flamingo eerst helemaal in katoen in de achterste lussen en daarna met het pluizige garen?
  Jouw flamingo kussen in de slaapkamer vind ik echt een beauty!
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is je gehaakte flamingo leuk! Super mooi gehaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihihi, ik heb natuurlijk al het één en ander voorbij zien komen, maar toch word ik altijd blij van je blogs :-)))
  Eén en al energie :-))) Guinness heeft inmiddels alle koekje schoon whahahaaa!
  Inmiddels loop ik giga achter met blogs lezen, dus ik ga weer verder naar je volgende post!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ja, dat herken ik, dat gegrap en gegrol om dat kleuren voor volwassenen. .. en het is juist zo leuk! Heerlijk verstand op nul en alleen nog kiezen welke kleurtjes je gebruiken zal, hihi. Gewoon lekker mee doorgaan en je niks aantrekken van dat gegrinnik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Chapeau voor je flamingo! Alleen het kijken naar het garen bezorgt me al de kriebels (zelf geen goede ervaringen mee).
  Mooie parket vloer, een geluk bij een ongeluk is soms nog niet zo slecht. Ik had vorig jaar hetzelfde met de keuken. De boiler besloot al z'n water te lekken, gevolg: drijfnatte muren, krom getrokken keukenkastjes en de houten vloer hobbelde ineens vrolijk. Gelukkig goed verzekerd dus een groot deel werd vergoed en kon ik "los" voor een nieuwe keuken en vloer!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email