dinsdag 26 februari 2013

Mission really IMPOSSIBLE!!!Dit is en was binnenkort  het resultaat voor de route 66 sprei voor bij mijn zoon op bed!Pfff tapestry crochet heet dat ofwel het meehaken van de andere kleur draad omdat je telkens toeren heen en weer haakt,zien jullie de bui al hangen?!?!?Hier zitten er de 2 rondjes al in en dan 20 toeren niets en dan begint vanuit het midden het route 66 schild DUS IMPOSSIBLE als je nu al 3 bollen ziet liggen waar ik me suf mee draai,ha,ha....NO WAY!

This is and was the result of the route 66 blanket for my son's bed!!Pfff tapestry crochet...nothing for me!At least not with THIS project!When the sign 'route 66 'comes in it's really impossible....NO WAY!

Possible;

Ik ga dit uithalen en gewoon een sprei in de kleuren zwart/grijs en ? nog een andere kleur voor op zijn bed haken lekker voor zo'ernaast'op de bank bij de tv a la verstand op nul en als die dan klaar is een kussen van dit soort van 'goblin'stof voor op zijn bed MET route 66 erop!Zo werd mission impossible toch nog possible!;-)

I'm going to pull this one out and crochet just a simple blanket with the colors black/grey and maybe another color he likes and when that's finished I'll sew a pillow from this fabric with route 66 to lay on his bed!That's how I made this mission impossible possible!!;-)


Ohhh wat ben ik toch weer slim;-)!

Ohhh I'm so smart!;-)

13 opmerkingen:

 1. Goed idee van jou, tja je probeert wel eens wat en helaas lukt niet altijd alles ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo is dat!Het zou me misschien wel lukken,maar kost me teveel moeite en ik denk niet dat ik het dan nog leuk haken vind en ook dat is belangrijk!ha,ha...;-)

   Verwijderen
 2. hihihi...ja ach wie geen zin meer heeft in het haken van zo'ngigagroteweetikniethoeveelwerkroute66sprei moet slim zijn. Ik geef je GROOT gelijk...zou ook niets voor mij wezen!!
  Mission Impossible gaat tenslotte ook om slimmigheidjes en dat ben je in dit geval! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha dat is zeker slim en inderdaad je moet er wel plezier aan hebben
  anders komt het nooit af tenminste dat is mijn ervaring :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt het in ieder geval geprobeerd en met deze oplossing kom je hem toch ook tegemoet? ;-)
  Ik geef je hartstikke gelijk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel slim, het moet inderdaad wel leuk blijven!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel te ingewikkeld... pfff wordt er al duizelig van als je het zo lees, hahaha. Nee dan liever een ander sprei met nog een kleur. Kan je niet gewoon granny's haken in de kleuren van de Amerikaanse vlag en dan een paar losse cijfers haken en die op het sprei naaien. Dus rood en wit gestreepte granny's en dan een blauw vlak met losse sterren, heb je toch het zelfde effect en stukken gemakkellijkkkerrderderder. hihihihihi, het is maar een idee hoor!!!.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt wel clever van jou!!!
  Benieuwd aar het eind resultaat.
  Lieve groetjes Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vind het stoer dat je toch een poging hebt gewaagd!
  Enne...goede oplossing toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prima oplossing toch? Ik geef je groot gelijk, ik zou ook knettergek worden van al die draaiende bollen!Je hebt het in ieder geval geprobeerd.

  Groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Slim plan. Het moet wel leuk blijven maar je inzet wat goed bedoelt. En het zal uiteindelijk toch super mooi worden
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!