dinsdag 11 februari 2014

Een groot succes!Dankjewel dames voor jullie moeite!!!!
Vanmiddag kreeg ik een sms berichtje van mijn nicht uit Australië binnen over de kaarten-actie voor mijn tante aldaar....

Hi Angeline,YES!!!The cards have been arriving at mums mailbox.Last week mum received 11 cards&today another one.Mum showed them all to me.That is so nice & dear little mum was so happy to read them to me & show me all the beautiful cards from all those lovely kind of people out there!!Could you pleasde write a big thank you on your blog from mum.

Dus namens mijn tante Riek....

 Heeeel hartelijk bedankt!!!
De tamme papagaai van mijn nicht


Haar moestuin

Helaas heeft de nicht van de 6 kinderen waar ik mee schrijf geen internet,daar zij echt in de bush bush woont net buiten het plaatsje waar mijn tante woont en daar dus geen electriciteit e.d heeft.

Ze heeft wel een computer (energie van zonnepanelen op het dak)De bekende dog rock in haar woonplaats Albany


Jaaaa en daar woont mijn tante dus ergens...een straat of 2 van zee af ongeveer....had er graag eens ooit heen gewild,maar helaas is de reis,e.d voor ons te kostbaar

mijn nicht


Haar hond Zoë waar ze helaas pas afscheid van hebben moeten nemen.


Zo dat was dan een klein kijkje in/aan de andere kant van de wereld!

Nogmaals bedankt dames namens mijn tante voor jullie lieve kaarten!!!
Inmiddels heeft ze er dus 12 ontvangen...er hebben 41 personen haar adres opgevragen dus ze mag nog wel even genieten denk ik de komende dagen vanuit haar brievenbus al voorlezend en showend aan haar dochter!
Wat zou ik die big smile graag even willen zien zeg.....wish I was a bird for just one day ;-)


19 opmerkingen:

 1. Oooh wat leuk om te horen! Misschien kom je er nog ooit Angeline, zeg nooit 'nooit'! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om te horen dat ze er zo van geniet! Met heel veel liefde en plezier heb ikeen kaartje gestuurd! Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te horen.
  Wat mooi daar, je zou toch bijna een enkele reis nemen? Kost trouwens minder, gratis tip ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat tantetje zo blij is met de kaartjes... ik ben benieuwd hoeveel ze er zal krijgen. Je tante is echt wel een kranige dame! En als ik daar zou wonen zou ik noooooooooooooooooit heimwee hebben naar België! Wees daar maar zeker van! Zo schoon daar! Misschien moet je toch eens extra hard beginnen sparen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Owwww hoera voor de post voor tante Riek!!!!
  Konden wij er ook maar zo makkelijk en relatief goedkoop komen als een kaartje hè!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat we haar met zijn alle blij kunnen maken ,liefs marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig toch!!
  Misschien wordt het tijd All You Need is love in te schakelen.... dan kun je gratis :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoe mooi! Fijn dat we dit hebben kunnen doen. Lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dank jevoor het delen van haar reactie en deprachtige foto's. een vriendin van me ispas ook met All you need is love naar haar familie geweest in Australie, je weet maar nooit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ook mijn kaartje is nog onderweg, beetje laat gepost ( door verbouwing hier thuis niet eerder aan gedacht) weet je... toen ik de kaart gepost had, vroeg ik me ineens af of jouw tante nog wel nederlands spreekt/leest.... dat hoop ik wel... kaart is in ned. geschreven... mocht dat niet het geval zijn, heb nog zo;n leuk hollands kaartje... dan gaat er 1 in het engels achteraan
  tine

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoe een klein gebaar iemand blij kan maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat fijn dat ze aan komen,duurt altijd even,tis ook zo een reis,wat is het daar mooi,ik vind Australie toch geweldig,ben er 2x geweest,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geweldig hoe ze daar woont en zo leuk hoe ze dan verrast wordt door al die kaartjes in haar brievenbus. van mijn kant gaat er zeker ook nog 1 die kant op hoor, adres zit geplakt in mijn todo schrift, maar ik dacht het is leuk als ze niet alle post tegelijk krijgt, maar zo te lezen verspreid het zich al aardig dus ga binnenkort een mooie voor haar uitzoeken....ik kom steeds een beetje achteraan kakken geloof ik...hahaha
  xxx..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk om te horen! Altijd leuk om iemand blij te maken met een kaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Geweldig voor je tante! En wat een prachtige foto-serie. Mijn envelop is maandag op de bus gegaan. De button was onvindbaar (waarschijnlijk heb ik 'm toch al eens weg gegeven), dus 't is een 'hollandse' tashanger geworden.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat ontzettend leuk dat je ons even meenam naar Australië en we nu een beeld hebben bij je tante, je nicht en de omgeving! Ja, er staan haar nog wel wat kaarten te wachten denk ik zo, als er 41 personen om haar adres gevraagd hebben. Die van mij zal ze al wel hebben :-). Ik vond het zo leuk om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk om te lezen en te smullen van de prachtige foto's. Toch fijn dat je iemand zo blij kan maken met een klein gebaar...lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh ik smelt helemaal. Oh lieverd wat zou ik je dat gunnen om daar eens heen te gaan...lekker knuffelen met je familie en ook nog eens op de koop toe prachtige foto's kunnen maken...ik voel een actietje aan komen ;). Dikke knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!