vrijdag 14 december 2012

Photo Challenge on Friday "De Kerstboom"



Dinah's Photo Challenge voor vandaag was je kerstboom op de foto zetten...nou daar had ik wel even de tijd voor,al is het behoorlijk donker buiten...helaas.De "kat vriendelijke boom",Voor het derde jaar ziet onze boom er nu zo uit,vol met vlindertjes....toen we n.l onze Maine Coon poes Diva kregen(van 11 maanden destijds)had ik allemaal onbreekbare ballen gekocht bij de Action,ze zou de boom eens in gaan.....maar achteraf bleek dit helemaal niet nodig te zijn geweest,ze heeft er nooit naar om gekeken,al vond ze hem voorheen bij haar vorige baasje tesamen met haar zusje reuze interresant!Gelukkig heb je bij de Action voor 15,- al een volle boom:-)

12 opmerkingen:

  1. Hoihoi!

    Dankjewel voor je reactie op mn blog.
    Wat een mooie boom! Leuk met die vlinders.
    Vind zo'n mand ook echt super mooi, maar hier staat de boom op een tafeltje en dan past het niet. Bij gebrek aan beter zie je nu de standaard.

    En wat een mooie kat! Wow! Volgens mij weet ze dat zelf ook, haha.
    Hier helaas wel een kat die het eerste jaar de boom reuze interessant vond. Nu komen ze zo af en toe een keer tegen een kerstbal tikken dus hou het lekker bij nepballen.

    Liefs, Anouk
    www.ah-nouk.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ♥♥♥ zo lief die foto hihi

    je kerstboom is een plaatje leuk met al die mooie vlinders erin

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je dennenboom is heel sfeervol!
    Past perfect bij het interieur en je poes ziet er een schat uit!
    Fijn weekend, liefs Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie boom! En die meubels helemaal leuk die landelijke stijl. Hou ik van.
    En ja als kattenliefhebber vind ik bijna alle katten wel schattig maar deze is echt prachtig!

    Fijn weekend,
    Monique

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Monique,

      Het kastje wat je ziet is een heel oud kastje al(niet in die zin dat het een antiek kastje is hoor,ha,ha)Maar een simpel grenen pc kastje wat mijn vriendin destijds eens heeft gekocht bij de Wehkamp en het na nog geen 1/2 jaar weer voor een prikkie weg deed,wij hebben het inmiddels zeker alweer meer dan 20 jaar en ik was dat grenen beu,dus heb ik het 2 jaar geleden met witte kalkverf zelf geschilderd en nu ben ik er weer helemaal dik tevreden mee,evenals de grenen kast in de woonkamer en het lagere kastje in de keuken die ik dit najaar grijs heb geschilderd!Ben dan weer net zo blij als met een nieuwe kast ondanks dat het allemaal al meer dan 20 jaar oud is....en ja die plank met spullen is nou die 'kapstok met die rommel erop'die manlief bedoeld,ha,ha,ha....ach ja mannen komen nu eenmaal van Mars!;-)Maar daar geniet ik nou het meeste van om zo op die manier weer iets nieuw leven in te blazen en ben er dan superblij mee:-)

      Verwijderen
    2. Wat een kleurtje al niet kan doen he. Schildert die kalkverf lekker?
      Is volgens mij wel duur spul. Ik zag laatst in een brocante winkel een houten wand die ook met kalkverf was geschilderd. Turquoise, ik was helemaal verliefd. Zij verkochten die verf ook maar ik heb eigenlijk niet naar de prijs gekeken.

      Fijne avond,
      Monique

      Verwijderen
    3. Is zeker duur,maar bij de praxis verkopen ze het ook.Alleen had ik bij die oude kast in de gang nadat hij helemaal was geschuurd de kalkverf erop gezet en deze sloeg nicotine geel uit,na telefonisch kontakt met de fabrikant bleek dat men vroeger graag pledge en was op hun meubels smeerden en dit goedje trekt blijkbaar door de lak heen in het hout,aangezien kalkverf op waterbasis is zoog dit dat spul dus op blijkbaar....ik heb vervolgens gewoon de witte grondverf van de Action 2 of 3 euro's en centen gekocht en deze er 2x op gezet,vervolgens hier en daar de randen wat afgeschuurd met staalwol voor een oude versleten look en zo dus met 1 blik de gehele kast 2x gehad zowel van binnen als van buiten!Deze is niet minder mooi als het pc kastje wat ik destrijds met kalkverf schilderde,heeft dezelfde look eigenlijk,alleen ik zet het wel met de kwast op en niet met de roller dan;-)Die zie je hier in dit blogbericht http://mijneigenplekkie.blogspot.nl/2012/03/oude-kledingkast-als.html

      groetjes en jij ook een fijne avond!

      Verwijderen
  5. He dat is toch geen gewone huis tuin en keuken kat toch!!! Uhhhh kerstboom is prachtig ik vind die vlinders ook erg mooi staan. Je hebt een gezellig huis. Mandje voor de hond is ook leuk. Ik las al dat je een kussen gemaakt had, je brengt mij op ideeën. Kan ik voor Wessel ook wel eens gaan maken.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Dinah,nee het is een Maine Coon,we hebben haar aankomende januari alweer 3 jaar,overgenomen van met 11 maanden om dat haar vroegere baasje meer moest gaan werken en ze hierdoor te weinig aandacht kreeg,haar zusje uit het zelfde nest had daar blijkbaar geen last van en ook niet nadat ze alleen achter bleef.Maar Diva had volgens mij ook niet echt veel met haar zusje denk ik zo,je zou toch zeggen dat ze anders elkaars gezelschap nog hadden....het is een heerlijk beest zo enorme knuffelkont,maar een Maine Coon staat ook bekend om hun geweldig lieve karakter...onze dierenarts zegt altijd "Een Maine Coon is de 'hond' onder de katten"Ze luistert ook heel goed,maar ja als ze ECHT geen zin heeft dan is het toch wel een kat hoor!;-)

      Verwijderen
    2. De hond onder de katten :-) laat haar dat maar niet horen, hihihihi. Ik vind haar heel erg mooi. Jammer dat ik allergische ben voor kattenhaar :-( anders zou ik wel z'n poezebeest er bij willen.... moet (hond) Wessel het nog wel goed vinden ook..

      Fijn weekend, dinah

      Verwijderen
    3. Dat was ik vroeger toen ik thuis woonde ook(allergisch voor kattenhaar) en ook voor huisstofmijt,maar ik bleek goed tegen de 2 Britse korthaar katten van mijn vriendin te kunnen waar ik toch wel wekelijks een keer ben en zodoende kwam er hier ook een poezenbeest bij,maar dan wel een langharige,wilde het risico niet lopen het beestje weer weg te moeten doen en van de langere haren van de honden die wij hebben gehad had ik ook geen last...zodoende.Tja ons hondje is een zwervertje uit Roemenie uit een asiel(via internet)en was toen waarschijnlijk 1 jaar oud toen ze bij ons kwam,dat worden er in maart alweer 10 jaar dat ze bij ons is,dus toen er 3 jaar geleden een kat bij kwam was dat voor haar ontzettend wennen(buiten jaagt ze katten achterna(nog steeds overigens)Voor beiden wel,want ook Diva was geen hond gewend,maar we hebben ze gelijk de 1ste nacht bij elkaar gelaten en het ging prima,Diva zou het liefst bij Buffy in d'r mand gaan liggen en lekt ooit heel d'r kop en oortjes af,maar dan wel als ik de hond aai ondertussen,want Buffy accepteert haar wel,maar samen in 1 mand is toch wel net iets teveel voor haar,ha,ha

      Verwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!