vrijdag 14 december 2012

Pillow for the doggie!

Je hoeft geen 'Diva'te heten om eens lekker verwent te worden....ook Buffy kreeg een nieuw kussen voor in haar mand van zpaghetti,dat panterprintje was ik zo zat!Waarom hebben ze altijd van die stomme printen op die hoezen?!?!

Bovendien waren we tot de ontdekking gekomen dat de haren geweldig goed van de kattenkorf van zpaghetti van Diva af gingen tijdens het stofzuigen en aangezien Buffy de grootste 'haarbal'hier in huis is voor haar ook zo'n kussen gemaakt.

Bij de Action koop je momenteel 450 gram's bollen voor 2,49!Daar kun je nog eens wat mee,want ja eerlijk gezegd vond ik 30,- nogal wat voor een hondenkussen!Nu was ik voor 10,- klaar en heb zelfs nog over....maar het haken met zpaghetti is niet echt mijn ding,ik vind er werkelijk waar geen bal aan.

27 opmerkingen:

  1. Spaghetti haken gaat wel lekker snel..maar verder vind ik het ook niet zo bijzonder, je hebt er ook spierballen voor nodig!
    Slecht dus voor je armen,polsen en handen.
    Wel heel handig als ik het zo lees!
    Dus wel een goed idee voor mijn poezen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super idee!!!! Helemaal ook omdat de haren zo makkelijk zijn te verwijderen. En het staat echt fantastisch .... tres chique :-)
    Ik heb hier ook nog wat bollen staan .... goed idee voor die allessloper van ons - en ja, je had het goed gespot .... het is een Coon ;-)

    Leuk trouwens dat jouw wederhelft als portier in een ziekenhuis werkt. Die van mij zit ook in de beveiliging!!!! Ik heb het wel voor hem geprobeerd bij mij in het ziekenhuis maar helaas .... vacaturestop tot sint juttemis ivm de bezuinigingen hihihihihi

    Fijn weekend en liefs,

    Moos

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ow, dat van die haren is goed om te weten... wij hebben ook twee van die (ver-)haarballen dus dan ben je blij als het er makkelijk afgaat!
    Op naar de Action dan maar... ben zelf ook geen fan van die lompe zpagetti, maar 't schiet wel op... Fijn weekend, groetjes van Mirjam.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. owwwwwwwwwwwwwwwwwwww buffy ♥♥♥ wat sta je er prachtig op op het zelf gemaakte kussen van het vrouwtje....die enorm mooi is...je maag gezien worden hoor ♥♥

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hahaha...ondanks dat je geen bal aan het haken met zpaghetti vind (mij trekt het overigens ook niet:-), heb je toch maar mooi een tof kussen gehaakt!! Ziet er goed uit hoor en Buffy ligt er héél tevreden op zo te zien, of moest ze voor straf haar mand in voor de foto?..LOL..Fijn week-end! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha,ha,ha...nee ze moest niet voor straf haar mand in,maar ze is niet echt fotogeniek,want als ze mij met mijn camera ziet kruipt ze onder een tafel als ze de kans kijgt of ze kijkt heel bescheten....ik vroeg alleen op het moment dat ik de foto nam of ze een 'koekje'wilde want anders dacht je aan haar blik dat ze wel voor straf haar mand in moest(en daarbij nog geslagen was ook,ha,ha,ha)

      Verwijderen
    2. hahahaha, ja wij hadden een boxer die ook kon kijken of je haar weet ik niet wat had aangedaan...dit was een gevalletje omkoperij dus, koekjes doen soms wonderen:-))!

      Verwijderen
  6. Kussen en hond passen nu helemaal in je interieur. Ik ben na mijn vloerkleed ook lichtelijk genezen van zpagetti, maar ik moet nog een paar poefen haken op verzoek.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooi stoer kussen heb je voor je hond gehaakt. Ik vind het ook een verschrikking om er mee te haken, maar ik heb hier nog wel een bol liggen om een kussen voor op de bank te haken.....ooit. Hahaha
    Fijn weekend!
    Groetjes, Conny

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het lekkerste van zpagetti haken is het genot van een gewoon katoentje met haaknaald 3 daarna.
    Maar het resultaat mag er wel zijn, heel leuk bij de rest.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het is wel een hele mooie kussen geworden. Buffie boft maar weer. Ik heb ook bij de action wat meegenomen van die klossen, maar nog niet aan toegekomen. Lees steeds dat het zo tegen valt, dat ik me er nog niet aan gewaagd heb.
    Groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het haken met zpaghetti is inderdaad heel zwaar maar je hebt er wel een heel mooi, zelfgemaakt hondenkussen bij ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ja met spagetti haken is ook niet echt mijn favoriet :-) maar het haakt wel snel.
    De kussen is super en volgens mij vind Buffy dat ook.
    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ookal vond je er geen bal aan, Buffie in elk geval wel! Wat een chique foto zo met de kerstboom erbij! Sfeervol!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ben ook geen fan van haken met Zpagetti, maar ik vind het resultaat wel mooi!
    En Buffy is er duidelijk ook blij mee.
    Wat een lief snoetje heeft ze!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Gaan de haren er echt goed van af??? Dan weet ik nu voor wie het kusen gaat worden.....ben ook met de actionbollen in de weer, dankjewel voor de haarballentip!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha,ha,ha....haarballentip!In elk geval wel bij dit langere haar van onze beesten;-)

      Verwijderen
  15. Geen idee wat zpaghetti haken is, maar het kussen vind ik prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat hebben ze daar natuurlijk niet nee....het is een soort van dunne katoenen sliert waar je met een hele grote haaknaald mee haakt.Het schijnt afval van textiel te zijn wat ze hiervoor gebruiken.je kan ook zelf oude shirts in reepjes knippen zie hier http://onlyhandmadeloves.blogspot.nl/2012/07/diy-zelf-zpagetti-garen-maken.html
      Alleen het is 'zwaar'om mee te haken,je trekt je suf,ha,ha!

      Verwijderen
  16. Je hondje is er zichtbaar blij mee, die schat.

    Ik had geen idee dat ze het bij de Action verkopen. Ik heb hier nog 2 ballen liggen en ik heb daar eens een kussen en een tas van gehaakt. Beide weer uitgehaald en wat je zegt, haken met zpagetti is ook niet mijn ding. Veel te zwaar.

    Even een vraagje. Met welk programma bewerk jij je foto's?

    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Adobe Photoshop CS5 hebben wij hier op de pc staan.Ik maak daar de scraps mee en allerlei andere foto-bewerkingen,ook gebruik ik templates in Photoshop waar ik dan de foto's in zet(die vakjes)Vind ik gewoon het fijnste programma en ken waarschijnlijk nog maar 1/3 ervan,is zo mega uitgebreid,maar onze jongste zit op de grafische school en die werken er daar ook mee,heeft daar 2 x per week les in al 4 jaar lang,maar moeder's wat uitleggen heeft hij dan ook weer geen zin in.Heel veel mezelf aangeleerd dus via internet/filmpjes,e.d en het photoshop magazine waar ik eenmalig een jaarabonnement op heb genomen,was een aanbieding....zo'n jaar of 4 ook mee bezig ongeveer,ha,ha.....ben zelfs ook dingen die ik kon weer vergeten hoe het moest....ik heb gewoon ECHT teveel hobbies en liefhebberijen waar wel een chronisch tijdgebrek tegenover staat;-)!

      Verwijderen
    2. Ik wou dat weten omdat ik graag een canvas doek wil hebben van mijn 2 overleden katten. Maar omdat ik geen foto heb waar mijn 2 katten samen leuk op staan dacht ik dan moet ik maar 2 aparte foto's samenvoegen. Ik had vroeger paint shop pro en daar kon ik wel aardig mee overweg, maar dat heb ik niet meer en de laatste jaren heb ik me er ook niet meer mee bezig gehouden. Misschien moet ik maar eens een gratis foto bewerkings programma van internet plukken, maar daar moet je je dan ook weer in verdiepen en ik besteed mijn tijd liever aan haken ;-)

      Verwijderen
    3. mail mij eens even je email adres naar ahvandenbroek@gmail.com,ik kan je ? wel helpen

      Verwijderen
  17. Haken met zpaghetti lijkt mij ook niet zo. Lijkt me zo zwaar gaan.
    Maar je hondenkussen is wel erg mooi geworden, dus je hebt eer van je geploeter.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!