donderdag 23 januari 2014

MAKE LOVE NOT WAR....


Helaas denken sommige mensen daar anders over en lijkt het wel alsof zij voor eeuwig en eeuwig op oorlogspad zijn.

Ik kan hier werkelijk met mijn verstand niet bij!
Waar gaat dit uberhaupt nog over denk ik dan?!?

Waarom werkt iemand zo'n mooi initiatief van de earlybirds stichting zo tegen?!?
Is het niet fantastisch dat zij iets dergelijks ook in ons land op touw willen zetten?!?!
Waarom word ik door deze persoon voor een tweede keer in het openbaar publiekelijk aan de schandpaal genageld?!?!?(destijds met nog enkele andere blogdames ook al eens...als hadden wij ons hart niet op de juiste plek zitten)zoals nu de mensen van de stichting early birds 'verkeerde mensen'zouden zijn en niet weten waar mee bezig te zijn!

Zijn 'verkeerde mensen'niet misdadigers?!?!Of heb ik hier dan een verkeerde visie op misschien?!?!?

Waarom twijfelt een dame aan het haken van een earlybirdje omdat ze van deze dame in een pb-tje te horen heeft gekregen van deze persoon dat de stichting hier geen toestemming voor heeft??


Waarom kreeg deze lieve dame toen zij destijds de inktvisjes via de earlybird stichting in ons land wilde introduceren zoveel boosheid en negativeit naar zich toe van haar,waardoor ze haar oproepje snel verwijderde,zo was ze overdonderd en zich van geen kwaad bewust,schrok zich een hoedje...

Waarom worden ze nu ze het eindelijk voor elkaar hebben WEER zo tegen gewerkt?!?!?
WIE is hier mee gebaat?!?!
Niet die tevroeg geboren couveuse kindjes toch?!?!


Waarom krijg ik hierbij het gevoel dat diegene zo een wig probeerd te drijven tussen mij en die stichting?!?!?
Omdat ik zo lekker fanatiek reclame voor hen in FB groepen heb gemaakt en ze in 2 dagen 700 leden daar hebben?!?!
Omdat ik het zo geweldig vind dat haaksters nu voor tevroeg geboren kindjes hier dit ook kunnen doen?

Waarom vragen ook enkele mensen zich dit af word ik weer TE KAK gezet door haar die dit mij in een pb-tje lieten weten nadat ik laat thuis kwam van mijn werk vanavond,want al sta ik deze ronde dat ik weer bij haar aan de schandpaal hang misschien niet met naam vermeldt is het wel duidelijk dat dit naar mij verwijst anders vragen mensen mensen mij dit niet...
(Fijn thuiskomen moet ik zeggen)

Waarom mogen mensen niet gewoon voor haar inktvisjes haken die zij meeneemt naar Zweden
EN WAAROM mogen dat niet ook haaksters voor de earlybirdstichting voor kindjes hier in Nederland??!?!

Waarom vraag ik me dit mezelf allemaal af en voel ik me nu behoorlijk gekwetst door haar,voor de tweede keer en ben ik niet de enige wederom?!?!

Zou ik dan echt zo'n slecht mens zijn die volgens haar het hart niet op de juiste plaats heeft zitten???


WAAROM MAAK IK ME EIGENLIJK HIER ZO DRUK OM MIDDEN IN DE NACHT NA EEN VERMOEIDE AVOND WERKEN VRAAG IK ME AF,zijn erg geen ergere dingen in de wereld?!?!

Teveel WAAROMS die ik nooit zal kunnen begrijpen,ze ook niet WIL begrijpen,evenmin als dit soort mensen

MAKE LOVE NOT WAR!!!!!

Welterusten lieve volgers,jullie liggen vast allemaal op een oor,ik ga dat ook maar eens proberen te doen en het maar gewoon aan me voorbij laten gaan en bij dit alles vooral het uiteindelijke doel niet uit het oog proberen te verliezen,want dat is waar het tenslotte allemaal om draait! ;-)

42 opmerkingen:

 1. Weet je meis...ik heb het natuurlijk bijna allemaal meegekregen en vroeg me precies hetzelfde af! Waarom worden dit soort goede en lieve initiatieven altijd tegengewerkt. Snap het ook niet hoor...elk initiatief wat voor die couveudekindjes een verlichting brengt zou juist moeten worden toegejuicht! Maar ja...jaloezie?? Afgunst?? Geen idd maar....JIJ doet gewoon wat er in je hart zit en je bent gewoon op de goede weg en lekker bezig met waar jij (en velen met jou) achter staan! En waarom deze berichten jou raken?? Omdat het logisch is...gaat je niet in de koude kloeren zitten toch! Je krijgt nare comments, pb-tjes en weet ik wat nog meer....dan is het logisch toch dat het je pijn doet. Nee ik ga niet zeggen dat je je er niks van moet aantrekken want dat is veel te makkelijk gedacht. Wat ik WEL ga zeggen is dat je vooral moet doorgaan met wat JIJ wilt, waar JIJ je goed bij voelt, waar JIJ in gelooft. Het rotgevoel gaatniet in een keer weg...blijft ff hangen helaas. Maar op een gegeven moment is het van de voorgrond naar de achtergrond gegelden meis, let op mijn woorden. Een heel lang antwoord wat ik zelden doe maar vind het nodig je ff een virtuele knuf te geven en zzeg: ga lekker door meis :)

  Liefs van Mij.....je weet wel :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OH en let vooral niet op de tikfoutjes, mijn letters haperen af en toe en tik gewoon te snel duh!! :P

   Verwijderen
 2. Heeej Kanjer, ik ben alleen maar trots op jou om wie je bent, wat je doet, Ga zo door zeg ik!! Nn de desbetreffende persoon moet nu maar eens stoppen, ze denkt dat ze alleenheerser is, en is het belang, waar het uiteindelijk om gaat erg vergeten! Die is meer bezig met bepaalde mensen te kakken te zetten...en geloof me stuk voor stuk gaan nu zien hoe de desbetreffende persoon daadwekelijk is!. Dikke knuff lieverd xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Angeline,
  Ik volg je blog al een tijdje. Ik vind het altijd heerlijk om te lezen . Je hebt erg leuke/grappige verhalen en je lijkt me een geweldig mens!
  Ga zo Door. Laat je niet leiden door negatieve mensen, bah
  Zegt meer over die gene...:)
  Groet Eef

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Angeline, blijf doen wat je doet. Je doet het met zoveel overgave en liefde en dat is alleen maar te prijzen. Voor het goede doel wat maken, en of het dan inktvisjes zijn of earlybirdjes, vind ik een voorrecht. Want er is al zoveel onrecht in de wereld en ik wil op deze manier mijn steentje ook bijdragen. Door jou werd ik naar de earlybirdjes geleid en hoorde ik van de week dat mijn inktvisjes gewoon in Nederland blijven, ik ben supertrots dat dit gebeurt. Als moeder van twee gezonde jongens gun ik ook andere ouders een mooi leven met hun kindjes. Dus lieve Angeline, blijf doorgaan met wat voor jou goed voelt, wat je hart je ingeeft. Lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bah, wat vervelend. Ik vind het juist zo goed, dat er mensen zijn die belangeloos en met een warm hart dit soort projecten opzetten en ondersteunen. Probeer je er overheen te zetten en luister naar de positieve reacties. En naar je hart.:-) Hopelijk heeft de dame in kwestie je geen slapeloze nacht bezorgd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik volg het helemaal niet, heb ook geen facebook... Maar ik heb wel op de site van earlybirds gekeken en gelezen en daar was ik wel erg van onder de indruk! Wat een mooi werk doen die mensen zeg!
  Doe gewoon wat jij denkt dat goed is dan komt het wel in orde lijkt mij ;-)
  Liefs van Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. tja waarom? aandelen zou je bijna denken
  maar laat ik daar niet verder op in gaan het gaat tenslotte over kindjes die te vroeg geboren zijn
  maar wrang is het wel... maar ach mensen leren mensen kennen....... knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Typisch geval van een mens wat zich boven het doel zet, je ziet het helaas zoveel, zo jammer....Het gaat toch in dit geval om de prematuurtjes?? Waarom?? Tsja Angeline sommige mensen zitten vol woede en frustratie, helaas!!!!
  X Es
  ps mooi verwoord zeker gezien onze geschiedenis eerder met deze dame

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tja, waarom? Goede vraag... Maar jij hebt in elk geval het hart op de goede plek! Vergeet dat niet!!! Kop op, Angeline!!!

  Liefs, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kan helemaal het verhaal niet volgen maar ik kan alleen maar zeggen "trek het je niet aan!".
  Je deed je oproep vanuit je hart en helemaal belangeloos. Wie kan er hier nu iets op tegen hebben???
  Niet van wakker liggen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb ook geen idee waar het juist over gaat, maar je moet daar niet mee inzitten, er zijn altijd mensen die op alles commentaren hebben. Het is een prachtig initiatief!! Doe zo verder hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is een prachtig initiatief en volgens mij vergeet deze vrouw even waar het werkelijk omgaat en dat zijn de baby's
  Niet te druk om maken en ga vooral door met wat je allemaal doet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb met verstomming jouw bericht gelezen! Ik kan er niet bij dat er zulke "lelijke" mensen bestaan. Volgens mij hebben die geen eigen leven en houden ze zich daarom bezig met anderen het leven zuur te maken. Je zou ze zoveel macht niet mogen geven dat ze je een slecht gevoel geven maar dat is natuurlijk gemakkelijk gezegd. Weet dat er tegenover die ene persoon er honderden staan die je wel goedgezind zijn en je steunen en ik ben er daar één van. Laat je koppie niet hangen en doe verder want uiteindelijk ben jij diegene met het hart wel op de juiste plaats en dat is het allerbelangrijkste!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. jeetje,
  Dit is totaal langs me heen gegaan. Maar poehee. Het is een prachtig initiatief! De hele ophef zegt meer over hun dan over het project. Koppie op en gewoon doorgaan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb het ook niet helemaal gevolgd maar zie je struggelen met twijfels en een rotgevoel, Niet doen Angeline! Jij hebt vanuit je hart gehandeld en vol overtuiging het goede gedaan. Laat de boosheid en frustraties bij de ander, want jouw acties komen vanuit een een volkomen goed hart. Laat je slaap en je gemoed niet beinvloeden door een ander als je weet dat het bij jou goed zit....Je maakt veel mensen blij met je lieve gedachten en verhaaltjes, dus laat dit vervelende verhaal maar van je afglijden...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Laat ze in dr sop gaar koken. Echt te zielig. Het is een goed doel voor de kindjes en voor mezelf maak ik er vrijwilligerswerk van om te kijken wat ik kan en om weer wat zingeving te hebben. Het mes snijdt dus zelfs aan twee kanten. Iets wat met liefde wordt gedaan is niet slecht. Hopelijk kun je het snel achter je laten. X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Bah wat een narigheid waarom denken sommige mensen gewoon niet aan waar het goede doel om draait?! Het gaat om die lieve kleine kindjes...

  Maak je niet druk Angeline! Kop op!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. He bah wat klinkt dit allemaal naar, en het gaat nog wel om haken voor een goed doel! Ik snap er niets van als mensen daar moeilijk over kunnen doen... Ga gewoon lekker door met wat jij wilt, en probeer de eventuele kritiek naast je neer te leggen (al zal dat niet makkelijk zijn). Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dit is exact de rede waarom ik geen fora en groepen meer aanmaak en mij ook niet meer op Twitter bevind. Het is haat en nijd op internet. Iedereen denkt de macht in pacht te hebben en dus alle rechten heeft over iets, wat niet het geval is. Sinds ik die beslissing heb gemaakt en af en toe inderdaad eens iets maak voor een goed doel en voor de rest nergens meer op reageer op zulke fora en groepen is mijn leven een stuk gezelliger geworden op internet. Het haakwereldje valt mij behoorlijk tegen. Daarom heb ik dit besloten. Mensen LEZEN alleen dingen op hun manier en dat is het gevaar van internet, je hoort geen stem en ziet geen uitdrukkingen. Ik zit al 25 jaar op internet en altijd hetzelfde gedonder ongeacht het onderwerp. Denk goed aan jezelf en wees egoistischer. Doe wat JIJ leuk vind en negeer alle negativieteit. Zonde van je energie. Ik zeg dan altijd: "Als je echt wilt uitpraten, kom langs of bel mij, via email of anderszins online, voer ik absoluut NIET zulke gesprekken, het heeft geen zin om emails of berichten te sturen, deze verwijder ik." 9 van de 10x, doen ze het niet en is het afgelopen. Enkeling doet het wel en dan kan je vaak daarmee tot een goeie oplossing komen. Dat is mijn ervaring. Dus ga lekker haken en leef echt je eigen leven! Ik volg je ook al een tijdje en ga vooral zo door met je blog!!

  Liefs
  Diana
  www.dianaswereld.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Waarom moppie?
  Omdat sommige mensen het doel uit het oog verliezen en zichzelf hoger plaatsen dan dat doel. En onder het mom van "goed bezig zijn" is het slechts een manier om de eigen ego te boosten ... een soort junkiegedrag zeg maar want dat ego moet gestreeld blijven ....

  We gaan voor de earlybirdjes mop. Met z'n allen!!!! En ik geef jou een dikke knuf .... deze inktvisdame valt met de dag harder van haar voetstuk ... haar hele handelen, ook nu weer, zegt genoeg ....

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ben me rot geschrokken van je bericht. Heb het niet meegekregen dat iemand je zo aan het "stalken" is, belachelijk gewoon! Waar haalt deze dame het lef vandaan om iemand zo aan 'de schandpaal' te nagelen??
  Lieve Angeline, je bent een puur en oprecht mens met het hart op de goede plaats, wat we van deze dame niet kunnen zeggen. Ik weet zeker dat er giga veel early birdjes gehaakt gaan worden en daar doen we het uiteindelijk voor. Doe wat goed voelt en voel je gesteund door mensen die wel snappen waar het in het leven om draait.
  Een hele dikke knuf van mij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Adem in... adem uit.... en.............. loslaten !
  En háken natuurlijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Lieve Angeline ik was gezellig samen met jou en nog een aantal ook één van die mensen die toen met naam en toenaam genoemd werden op dat blog en ik snap heel goed je gevoel hierbij, zeker nu jij voor de tweede keer de pineut bent...en inderdaad WAAROM?....dit gaat gewoon nergens meer over, althans niet om het goede doel, want dan zou het juist toegejuicht moeten worden in plaats van tegengewerkt...dat zegt genoeg lijkt me!
  Blijf alsjeblieft niet met een naar gevoel zitten hoor lieverd, je hebt absoluut niets verkeerds gedaan behalve het onder de aandacht brengen van een héél goed doel, bij héél veel mensen en hoe meer mensen zich daarvoor inzetten, des te beter!! Dikke knuf voor jou dat verdien je!! xxx..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ten eerste mag jij gewoon doen wat jij wilt,je hebt altijd mensen die hier op uit zijn,laat ze lekker en maak jezelf niet gek,dan heeft diegene nog lol ook,gewoon doen waar jij je goed bij voelt,ik weet niet precies wat er speelt,maar als je iets doet waar je andere mee kunt helpen,is dat altijd oke,dus laat diegene,dat zegt meer over die persoon als over jou,het is dat ik niet kan haken (nog) anders haakte ik vrolijk mee,lieve groetjes Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Owww meiske.... Ze zijn het NIET waard! Allemaal egotrippers die aan zichzelf denken i.p.v. het (hogere) doel. Laat het los en vergeet niet dat voor 1 negatieveling die zich uitspreekt er duizenden zijn die zich niet uiten oo social media, maar wel het hart op de juiste plaats hebben zitten. Helaas biedt FB sommige mensen een podium dat ze niet verdienen, maar waarmee ze wel de aandacht krijgen die ze blijkbaar zo broodnodig hebben. Zielig. Dikke knuf! X

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik kan hier werkelijk niet over uit Angeline. Waarom iemand je zo naar beneden haalt. Je er niets van aantrekken is makkelijk gezegd, ik zou ook dagen met een knoop in mijn maag lopen om zo'n streek. Gewoon lekker doorgaan met je fantastisch blog die ik al een tijd met veel plezier volg. Behalve de earlybirds, heb je vaker heb je vaker prachtige initiatieven, als laatste het lieve oproepje voor je tante in Australië! De kaart zit trouwens al op de post :-). Alle lieve reacties op je blog moeten je ook genoeg zeggen, die kan ik bij betreffende persoon niet vinden. Dit zegt genoeg lijkt me. XXX Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik vind je uitspraak Mooi, want ik kan ook niet tegen ruzie. Ik heb me niet verdiept in het verhaal want ik zag enorm veel teksten voorbij komen op een ander blog over het haakproject, zoveel dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Haken voor een goed doel moet goed voelen. Het doel ís goed! Ik heb van dichtbij gezien hoe goed de zorg is voor te vroeggeborenen, toen een vriendin een prematuur dochtertje kreeg, maakte veel indruk op me! Liefs, en voel je er alsjeblieft niet naar over! X Talitha

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Laat het gaan, en sta er boven, jij weet dat je het oprecht doet en dat is voldoende!!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Je echte blogvrienden weten dat jij het helemaal oprecht meent en dat je hart op de goede plaatst zit.
  Je doet heel veel voor anderen, je bent een kanjer!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik lees al een poosje jouw blog en als er 1 een groot hart heeft ben jij het ! Trek het je niet aan is makkelijk zeggen voor ons,als er zo gepraat word maar toch is het zo probeer het je niet aan te trekken. Wat ik wel erg vind is dat het moet gaan over deze lieve kleine mensjes die het al zo moeilijk hebben ., kom op hoor we haken lekker met z'n allen earlybirds verder.
  Lieve groet Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 31. ik heb dit dus allemaal gemist Gelukkig maar :) leuk project van een heel grote waarde niet opgeven hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hoi Angeline, ik kom net van de blog van Moosiemoos vandaan. Ik ben het helemaal met jou en Moos eens. Het gaat hier om de kindjes. Helaas blijven er altijd mensen die het licht in andermans ogen niet gunnen. We zijn op onze blogjes bezig met onze passie en dat is haken en freubelen! Liefs Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hoi Angeline, wat een gedoe, ik heb gister bij Jenneke ook al gereageerd het gaat om het goeie doel maakt niet wie of wat er zijn zoveel zieke kinderen, helaas zijn er mensen die een voetstuk nodig hebben, zoals die mevrouw, ik haat inktvissen maar ben gek op vogels, doe jij lekker je ding en laat dat mens in de str... zakken( ze verdiend al die aandacht niet)
  maar ik weet het een negatief iets weegt duizend keer zwaarder dan iets positiefs, geef het een plek, je gaat heel veel vogeltjes krijgen en laat het negatieve ermee wegvliegen
  Knuffels van Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Laat gaan, Angeline! Ik had een premature en dysmature baby! Een heel heftig iets, waarbij je alleen maar één grote zorg hebt; gaat ons kindje het redden.Dat ienie mini mensje van ons, is nu een gezonde puber geworden. En ach....vogeltjes of visjes .... je hebt als ouder dan wel iets anders aan je hoofd en maakt toch zelf je keuzes. Want je kiest toch alleen voor datgene wat jij het beste vindt voor je kindje ;)
  De foto's van Earlybirds heb ik net bekeken. Ze zijn mooi! Maar wat een wolken van babies staan er op die foto's! SSsssssssttttt..... wij noemden dat reuzen ;)
  Zo.... en nu vooral verder gaan met positieve dingen, want dit soort verhalen haalt veel oud zeer bij mij naar boven (nee, niet jouw schuld!)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hee Lieverd
  Natuurlijk heb je het hart op de goede plaats, laat lekker gaan er zijn nog genoeg mensen die met plezier die prematuurtjes willen helpen en daar gaat het toch allemaal om.
  Liefs Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Vooral geen energie stoppen in negatieve zaken ... loslaten!! Kopke omhoog en vooruit, jij kan dat! x

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Oei, wat is dat allemaal, ik heb het ook totaal niet gevolgd.
  Maar wat een narigheid kunen sommige mensen toch aanrichten.

  Kop op en laat het niet aan je hart komen zenne, jij hebt dit goed bedoeld en de aandacht en interesse voor een mooi doel gewekt met je berichtje.

  Groetjes van An

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Niet twijfelen aan je zelf hoor,je hebt ECHT het hart op de juiste plaats ... maar kan me voorstellen dat het niet leuk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hey lieverd ik heb alle heksen heisa een beetje gemist, destijds niet en vond het ook echt niet kunnen dat dat zomaar effe publiekelijk gedaan werd. Ik ben in ieder geval super blij dat de blogsterontmoetingsdag doorgegaan is en het mega gezellig was. En nog mooier dat niemand er een woord aan vuil heeft gemaakt, we hebben gewoon heerlijk genoten met z'n allen en hoop dat we dit weer kunnen gaan doen in de bloesemtijd...ik heb alweer een goedkoop treinkaartje gescoord en hoop dat ik weer met taxi Angeline mag mee rijden :) hihihi.
  Heel veel dikke knuffels van mij, ook al is dit een mega late reactie. You rock girl en blijf vooral je hart volgen!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!