dinsdag 21 januari 2014

Siciliaanse spinaziepasta met champignons


Het is wel niet het mooiste soort van 'kookboek-foto" zo met je mobiel en weinig licht,maar de smaak is er zeer zeker niet te minder om van deze heerlijke vegetarische pasta wederom uit het boek...



van deze dame...


We hadden vandaag weer ons wekelijkse vega-maaltje,
een heerlijke pasta vonden ze hier allemaal en zeker een blijvertje
zelfs al mochten de vega-meals once a week verwateren ;-)


voor de liefhebbers!

Ik vond een zak van 400 gram verse spinazie voldoende en koos als pasta fusilli en voor de champignons deze schatiige mix van paddenstoelen


Zoonlief vond de PADDO'S-pasta ook heerlijk,ha,ha...de jeugd van tegenwoordig!:-)



6 opmerkingen:

  1. Goed bezig! Klinkt erg goed, die Paddopasta! :-))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo'n soortgelijke pasta hebben wij laatst ook gegeten, maar dat was een recept uit de Allerhande. Ziet er wel net zo lekker uit die van jou!

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt goed hoor, we gaan hier vast en zeker ook aan de paddo's !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekker! Vaak zijn die simpele gerechten heel lekker. Ga ik zeker eens proberen.
    Die tonijn plaattaart heb ik vorige week ook gemaakt en is ook zeker een blijvertje.

    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mmm, dat ziet er ook lekker uit! De tonijnplaatschotel van laatst was ook echt goed gelukt!! Vooral dochterlief heeft ervan gesmuld en die is heeeel kieskeurig, haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email