donderdag 20 februari 2014

Witte chocolade fudge met pecannoten...mmmmmm!!!


Onweerstaanbaar lekker,al zeg ik het zelf!Maar ja ik ben dan ook dol op witte chocolade....
Hij is reuze simpel te maken...


Ingrediënten;

450 gram witte Toblerone(bij de Action heel goedkoop momenteel)
2 theelepetjes vanille-extract
1 blikje (397 gram)gezoete gecondenseerde melk
1 bakje pecannoten(AH) of andere noten naar keuze

Een vierkante ovenschaal van ongeveer 20 cm met bakpapier bedekken.De chocolade in stukken breken en tesamen met de gecondenseerde melk smelten in een pan onder regelmatig doorroeren(absoluut niet laten koken,maar op de laagste stand laten smelten.
Vanille-extract toevoegen en de noten toevoegen,over de bakplaat verdelen en 2 uur(of langer) in de koelkast af laten koelen....
Tja en dat is dan TE lekker...dus ook maar wat weggegeven want TEveel calorietjes voor mij momenteel en dan ziet er zo'n bordje bij mij al gauw zo uit....



                                                      Try and taste!!!

12 opmerkingen:

  1. OMG......nu heb ik al trek in chocola!!!!!! Wat erg.... groetjes Lisanne
    draad en praat...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er lekker uit, ik ga het vast proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gek mens, ploft die fudge net op m'n deurmat hahahahaha. Ow zo niet goed voor m'n heupen maar ik ga mezelf troosten hoor. Heerlijk, dank je wel lieverdje!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ohhhh wat jammer dat ik weer eens op rantsoen ben :( maar ik ga het wel even bewaren je weet maar nooit en het ziet er zo lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mmmmmmmmmmmmm ik ben meer voor de pure chocolade maar ze zien er zalig uit

    Liefs
    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ga het zeker proberen, want ik heb zo'n prachtig bordje gekregen, zo ontzettend lief van je! Dank je wel!
    En natuurlijk dank je wel voor het recept, want dan kan ik het zelf ook eens maken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oef dit is inderdaad onweerstaanbaar. Heb het even opgeslagen, wie weet..............
    Groetjes, amarins

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email