dinsdag 25 februari 2014

Tot op heden 40,- geboden voor kleine Sophie...bieden kan nog steeds OF DONEREN....


Dit kleine prinsesje lijdt aan een zeldzame vorm van kinderkanker.Sophie heeft een neuroblastoom....hoe zwaar dit voor dit kleine meisje en haar ouders is kun je hier lezen op de Facebook groep Stichting Sophie wil leven ,inmiddels heeft deze kleine kanjer haar eerste chemo achter de rug ontzettend zwaar en inmiddels heeft ze ook geen haartjes meer op haar hoofd....nu sterkt ze wat aan om a.s vrijdag de tweede chemo te ondergaan...

MAAR helaas is kleine Sophie er nog lang niet....ze heeft nog een hele lange weg te gaan samen met haar ouders,deze weg is niet alleen geestelijk en lichamelijk zwaar voor dit gezin maar daarnaast ook nog eens financieel!!!!

                                         


Omdat dit verhaal mij zo raakte ben ik een gehaakte sjaal/omslagdoek uit mijn shop gaan veilen voor SophieHet huidige bod is inmiddels opgelopen naar 40,- en bieden kan hier of op mijn facebook nog t/m 10 Maart!
Het volledige bedrag wordt in zijn totaal over gemaakt voor Sophie!150.000,- euro is niet niks zoals je kon horen in het filmpje om haar levenskans te vergroten naar 40% en wie wil dit nu niet voor zijn eigen kind (kleindochter,zusje,nichtje)!!!

Bovendien krijgt de hoogste bieder van deze sjaal er ook nog eens een gratis voetbehandeling bij,
aangeboden door Diana van Vrolijke Voetjes !!!


en voegt Martine van Veertje Koekepeertje er dit leuke
knuffel/label doekje aan toe!!!


Tegek voor woorden toch eigenlijk?!?!?EN je steunt er deze kleine kanjer mee!
Dus wie o wie biedt meer?!?!MAAR LOS VAN DEZE 'VEILING'IS IEDERE EURO DIE JE DONEERT NATUURLIJK MEER DAN WELKOM!!!

ZELFS AL IS HET MAAR 1 EURO  ;-)

DONEREN KAN HIER
MET DANK VAN DEZE KANJER!!!
lieve groetjes
Angeline

4 opmerkingen:

 1. Wow lieverd wat heb je er een mooie blogpost van gemaakt! Ik steunde eens Maud, ook met zelfgemaakte items die dan weer verkocht werden op een marktje. Maud heeft het jammergenoeg niet gehaald tot Amerika maar andere kindjes uit naam van Maud worden nu geholpen.
  Maar mooi dat er al zoveel euries voor je sjaal is geboden en dat er nog andere extra's bij horen.
  Zo lieverd ik ben weer bijgelezen en ga toch nog een poging doen om bij te slapen. Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super dat de veiling van je sjaal al zo goed gaat. Dat kleine mopje ...wat een dapper meiske. Ik zal ook eens kijken wat ik kan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig dat je dit doet Angeline, dit soort dingen horen kleine kinderen gewoon niet te overkomen en het verhaal van Sophie raakt je als moeder toch recht in het hart!! Ik vind het een geweldig initiatief en verdiend navolging...ik heb er al even over nagedacht...Jouw veiling loopt tot 10 Maart en wat als jij daarna het stokje doorgeeft aan iemand anders?! Misschien kunnen we als bloggers om de beurt wat veilen en dan steeds voor een periode van een of twee weken ofzo?! Ik zit maar even hardop te brainstormen hoor...het is vaak zo dat als er teveel tegelijk gedaan wordt of hetzelfde te lang, dat mensen er weer snel 'zat van worden', hoe triest het ook is, zo gaat het jammer genoeg vaak...dus mijn voorstel is om de beurt iets veilen voor een kortere periode, dat houdt Sophie in de aandacht en spreekt misschien nog een groter publiek aan1 Ik wil de volgende dan wel zijn die het 'stokje' overneemt en daarna dan weer iemand anders ofzo?! Het is maar een idee hoor..xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I will be praying for Sweet Sophie!
  Your shawl is BEAUTIFUL and Bless You for donating it :-)
  Love,
  Danette

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!