maandag 21 juli 2014

De Stone Washed van Scheepjeswol ook in Eindhoven verkijgbaar nu :-)



Me happyyyyy,ha,ha....al geruime poos werd ik verlekkerd met die mooie Stone Washed van Scheepjeswol her en der op FB haakgroepen en op diverse blogs/Instagram en al regelmatig belde ik grote wolwinkels in mijn buurt om te vragen of ze het hadden... helaas ten spijt.

Tja en ik wil toch eerst even kunnen kijken en voelen i.p.v bestellen via internet,zeker omdat ik met mijn fotograferen weet dat kleuren heel vaak anders over kunnen komen dan ze in werkelijkheid kunnen zijn.


Maar ik moet zeggen voor diegene die het niet kunnen voelen en zien en per internet moeten bestellen dat het verschil in kleur bijna nihil is van de afbeelding hierboven.

MAAR nu hebben ze het vlak bij mij in de buurt!Ik ben er in nog geen 5 minuten met de auto!
Dus woon je in Eindhoven of daar tegenaan en wil ook jij eerst kunnen' zien en voelen' aan dit 
fantastisch mooie garen dan moet je hier zijn...

Klik op de afbeelding en je komt op hun site waar je in de rechterkolom de openingstijden vind.

Je kan bij hen overigens ook online bestellen voor als het te ver weg mocht zijn en ehhh neee ik heb geen aandelen,maar ben wel blij dat ik hen gevonden heb en dacht ik geef dit even door voor de liefhebbers ;-)

En als je daar dan toch bent dan zit op nog geen 100 meter afstand ook een prachtige garenwinkel genaamd Bloem en Dal Wol

die weer hele andere garens verkoopt zoals o.a Drops,bergere de France,Phildar,etc. 
en de  Drops katoen is nu de maand Juli 35 % korting op!


                                 Bloem en Dal Wol Daalakkersweg 2 Eindhoven

Bloem en Dal met wel hele sympathieke mensen die je geweldig goed van dienst zijn bij het geen wat je nodig hebt of wil vragen,zij doen er werkelijk alles aan om je zo goed mogelijk advies te geven en te helpen! :-) Een echte aanrader ook!

10 opmerkingen:

  1. Super helemaal top, ik ben heel blij dat je deze adressen deelt, bedankt!!! ik ga proberen of ik zeg nog voor mijn vakantie kan bezoeken.
    Groetjes Ikke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik begin ook al aardig enthiousiast te worden van dat stone washed garen. Misschien toch een reden om eens richting Eindhoven te gaan ;-)
    Ik ben benieuwd wat jij er van gaat maken.

    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb mij reeds enkele kleuren aangeschaft en is echt super om mee te werken. Voelt heel zacht aan. Kleuren zijn allemaal kei mooi en zoals je zegt hetzelfde als op de foto's. Zeker een materiaal dat je aan iedereen kunt aanbevelen.
    Is wel gevaarlijk hé als er een wolwinkel kort in de buurt ligt. Oppassen voor "wollitis" want dat kan zeer besmettelijk zijn :-) ... hihihi ... geniet er maar van hoor ...

    Groetjes, Tinne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk hè dat garen. Als het goed is verkopen ze het nu ook bij mij in de stad. Vandaag maar eens een ritje naar de winkel :).

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ook ik ben in de ban van deze wol en ook ik hoef dit niet meer via internet te bestellen.
    Sinds kort is de stone washed garen ook in Apeldoorn verkrijgbaar bij dez Beekbergse Wolhal aan de Oud Beekbergseweg.
    Gisteren meteen een bezoekje gebracht. Mijn ecru kleur was op en ik kon niet meer verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijn hè zo'n winkel dichtbij, ik moet het helaas online bestellen, maar dat gaat ook snel hoor en de kleuren zijn idd net als op de foto. Het haakt in elk geval heerlijk en ik heb er al 3 dieren mee gehaakt. Groetjes Marjanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. That looks like yummy yarn ;)
    Love the colours ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dank je voor de tip. Wil ook altijd even voelen voordat ik iets koop. Eindhoven is een kwartiertje vOor me dus een mooi afstandje.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!