donderdag 8 oktober 2015

Kleine Lilly...Little LillyDe kleine Lilly zat als extraatje om te haken bij de laatste Simply Crochet (engelstalige)en ze tuurde me zo aan met haar droevige blik dat ik gelijk s'avonds met haar aan de slag ging.Maar dan  niet zo droevig kijkend als ze op de afbeelding stond!

Little Lilly was an extra gift together with the last issue of simply crochet(the original english version)and she stared at me with her sad eyes on the photo.I couldn't stand it to give her a big smile and a blush on her cheeks instead of that sad look,so I started to crochet her immediately that evening!


De volgende dag plaatste ik haar op de Simply Crochet facebook groep en kreeg deze kleine dame maar liefst 1.318 likes!Wauw!

The next day I placed her photo on the simply crochet group on facebook and this little lady got a 1.318 likes!WOW!Ze deed het dus erg goed met haar smile op haar face en de blos op haar wangen!

She did very well on FB with her smile and blush!
Helemaal klaar met haar hoodie voor de herfst!

Ready for autumn with her yellow hoodie!

Zo...voor tot op heden ben ik weer aardig bij met bloggen,maar vele hebben al het een en ander gezien op mijn Instagram waar ik toch wel meer actief ben dan in blogland.
Wordt het nu tijd om mijn bedje op te gaan zoeken en ga ik morgen als ik vrij ben eens heerlijk 'bijlezen' en hier en daar vast n reactie plaatsen in blogland bij al die andere lieve bloggers! :-)

Now it's time to go to bed...some of you might have seen some things of my last blogmessages on instagram already because I'm more active over there mostly! ;-)
Tomorrow when I'm home from work and have some time I'm going to read a lot of blogmessages I have missed the last time of all those I follow :-)WELTERUSTEN!

GOODNIGHT!

22 opmerkingen:

 1. Ahhh, ik zag haar ook al op FB voorbij komen, maar ze is ook zoooo cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt Lilly echt leuk gemaakt met die smile! Veel leuker dan de originele uit het tijdschrift :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja leuk, met die lach! Dat maakt zoveel uit, zo'n gezichtsuitdrukking!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lily ziet er zoveel liever uit als ze lacht.
  Ik begrijp waarom ze nu ineens zo vrolijk is. Heb je al die wijnstoppen gezien? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is Lily een heerlijke vrolijke meid. Erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

 6. Mooi gehaakt vriendinnetje heb je erbij die ook nog eens goede levenslessen geeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, met een lach is ze veel leuker. Grappig dat poppetje, ze komt me zo bekend voor.weet even niet waarvan... Is de Engelse versie zo anders dan die van Nederland?

  lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan de nederlandstalige nooit inkijken Dinah daar ze geseald zijn vaak...wat ik wel zie is dat de kadootjes die er maandelijks bij zitten bij de orginele engelse versie vele malen leuker zijn dan bij de nederlandse ;-)

   Verwijderen
 8. Wat is ze lief met die lach op haar gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb haar ook gehad. Ze ziet er echt zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schattig popje. En mooi blog, ik ben je toch gaan volgen ondanks dat je zegt dat je meer op IG actief bent dan hier ;) Ik herken het ook wel een beetje, op IG is het zo lekker snel geplaatst en reageren gaat makkelijker. Toch zie ik mijn berichten op mijn blog wat meer voor de lange termijn. Ik ga je ook op IG opzoeken ;)
  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook jij bent lekker bezig ,met al die mooie dingen zie dat je bij mij een inhaalslag hebt gemaakt ,ha ha ook ik denk nog met regelmaat aan die heel gezellige dag met jullie ,misschien moeten we maar een ps een herhaling doen gewoon voor de lol ,misschien hebben de brabantse zussen ook zin, nou pols maar is ,en lief hoor al je reacties .je amsterdamse zus

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vrolijke Lily is echt veel leuker dan de droevige versie. Ik kan me voorstellen dat zij bergen likes heeft gekregen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik snap wel dat die Lily zoveel likes krijgt hoor, wat een schatje! Ik zou hem graag voor mijn dochter maken, die is gek van dit soort kawaii poppetjes, maar ben bang dat het te hoog gegrepen is voor mij, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. such a sweet doll!!! I love the quote you added to her smile!!!! ;od
  xxxxx Ale

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leukerd met die rode wijnwangetjes ;-)! Met zo' n mini capuchon zelfs... Lijkt me een heel gepriegel ! Liefs, Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email