zaterdag 20 oktober 2012

Leiden...een fantastisch mooie stad is dat!

Vandaag de gehele dag lekker op pad geweest met vriendinnen en wel naar Leiden!Na heel wat op en neer 'gevlieg'op een tussenstation belanden we dan al rollend en* lollend de trein uit..."Man bijt hond's babbelbox"was er niets bij!:-)
En zo moesten zelfs de treinreizigers om ons heen er aan geloven in de speciale 'stilte-silence'box van de trein!But who cares?!?!?de humor zat er al gelijk lekker in en al babbelend,lachend,varend,drinkend,speurend,rond kijkend trokken wij door deze prachtige stad!

Ik liep zelfs zomaar zonder blikken of blozen een grote wol winkel voorbij.....Weer volledig bij gekletst,de buikspieren weer goed getraind van al het gelach en na deze weer heerlijk te hebben gevuld gingen we weer vliegend,rollend en* lollend terug de trein in,werd er weer het nodige gelachen.....en al zaten we dan nu bij het in/uit stap gedeelte met zijn zessen(om anderen geen overlast te bezorgen....laten we dan toch eens een keer sociaal doen)kwamen er toch bij een volgend station weer nieuwe reizigers bij staan/zitten en zo te zien hadden die er weinig problemen mee, want er gingen zo stiekem heel wat mondhoeken de lucht in merkten wij wel op:-)

Een heerlijke dag na een week werken waarin weinig tijd voor creativiteiten over bleef,maar de creatieve boog kan dan ook niet altijd gespannen staan.....al ga ik morgen wel beginnen aan het nieuwe petit-fourtje van Grietje, kosten wat kost!


                                   
*lollend=al lachend rollen(in mijn eigen term dan he?!)

7 opmerkingen:

 1. Ik kan me dat rollend en lollend levendig voorstellen :-) Fijn dat het zo'n deugd gedaan heeft, ook voor de buikspieren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad de beste buikspier oefening die er is!
  Er gaat niks boven een gierende lachbui!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is mij ook eens overkomen. Kletsend en lachend met mijn schoonzus in een stilte coupe in een NS trein zitten op de terugreis van de Kreadoe weer naar huis

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klinkt als een topdag Angeline! De beste ontspanning na een week hard werken.... Groetjes, Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk !!! Heb ik nog een tip: antiek-/curiosamarkt in Tongeren (België). Ik hoorde gisteren van Astrid dat bijv. Katinka daar nog nooit is geweest....wie wel van jullie ? Wel vroeg opstaan: elke zondag van 6-13 uur !!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is zeker een leuke markt,ik ben er vaak geweest.Maar ook daar weten ze voor leuke spulletjes hun prijzen voortaan wel hoor!;-)Katinka is er inderdaad nog nooit geweest(hoe bestaat het eigenlijk!ha,ha,ha)

   Verwijderen
 6. Gezellig!!! Af en toe heb je zo'n dag gewoon even nodig :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!