woensdag 3 oktober 2012

Vijftig tinten vrij...Ja deel 3 zit er inmiddels ook op van de vijftig tinten,waar zo'n enorme hype over is onder de vrouwen...
Als ik heel eerlijk mag zeggen vind ik dat in deel 3 het meeste verhaal zit,deel 2 kwam ook al aardig op gang daar niet van,maar deel 3 is daar net weer wat beter in.....Het is en blijft wel een veredelde bouquetreeks met heel veel seks erin als je het mij vraagt van deze 2 blijkbaar onverzadigbare personen,ha,ha....,waar ik soms wel eens moe van werd,maar goed anderzijds was ik TE nieuwsgierig wat er nu aan die Mr. Gey mankeerden en wilde dat dan toch wel graag weten,als we dan toch al zo ver op gang waren dan ook maar de rest,voordat ik een eerlijk oordeel zou kunnen vellen!
Amerika e.o staan er ook van op zijn kop blijkbaar dus wie weet wordt het nog ooit verfilmt,want ja laten we eerlijk zijn...welk boek niet tegenwoordig wat een bestseller is?!?!?

Mocht dat ooit gebeuren dan mogen ze voor mij Josh Halloway of Greg Vaughan  wel als de Mr. Grey kiezen,dan ga ik zeker kijken!!!;-)ha,ha,ha...

Dus geloof me...die film gaat er vast en zeker komen!;-)

1 opmerking:

 1. Hallo,

  Ik las deel een ook al en ben wachtende tot ik deel 2 kan ontlenen. Ik moet zeggen ik vind het ook niet de meest hoogstaande literatuur maar wel pure ontspanning en het leest lekker door. En als je dan 1 hebt gelezen dan gaan we door met de hele reeks hé. Veel mensen houden er niet van maar ik wel. Ik kijk graag naar boekverfilmingen, tenminste van de boeken die ik gelezen heb. Dus als de verfilming er komt ga ik zeker kijken.

  Lieve groetjes,
  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot
  er loopt momenteel een leuke give away op mijn blog, mocht je zin hebben.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!