zaterdag 16 juli 2016

Bolletje wol...


Vorige week haakte ik het sterkussen uit het boek "Haak je Happy"van Lisanne van het blog  draad en praat...de dochter van mijn vriendin was geslaagd en klaar na al haar vele jaren studeren.
Aangezien zij altijd met n kussentje op schoot zit als ze thuis is vond ik dit wel n geschikt kado om mee te nemen naar de bbq voor haar slagen!
Ik begon er s'woensdagsmiddags aan voor ik om 18:00 moest gaan werken...in het gezelschap van Diva die volop genoot van de wol als hoofdkussen tijdens haar middagdutje,ha,ha


Donderdagochtend maakte ik het kussen af en pakte het tesamen met n Cosmopolitan in...missie geslaagd!
Ze was er erg blij mee!!!ook werd ik vorige week verrast met deze mega leuke tas die ik kreeg van die lieve Moos,Moos heeft ook ooit geblogt maar doet dat tegenwoordig allang niet meer,ook vanwege de vele tijd die er in gaat zitten,maar je vind haar wel ook op instagram nog!Wat n lieverd!En die kaart die erbij zat!!!!Ik heb hem nog steeds op het memobord in de keuekn hangen...


Als er mensen waren die zich afvroegen waarom ik de gehele dag zo liep te smilen dan was het wel om deze kaart!Afgelopen dinsdag ging ik n dagje met dochterlief op pad...richting Breda!We dachten dat we er nog nooit waren geweest maar kwamen al snel tot de ontdekking dat we ons daar in hadden vergist,ha,ha...Niettemin hadden we ons prima vermaakt!

Deden we even lekker maf bij de Flying Tiger


Kocht ik n gaaf wolletje

(als iemand een idee heeft wat hiermee te maken?!?!?...5 bolletjes a 34 meter...ik denk n mandje of zo)


en sloten we onze dag af met n heerlijk ijsje in Breda!


5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto's weer. Mooie geschenkjes, mooi garen en vooral deze laatste vind ik heel speciaal. Misschien verleent zich dat prima tot een mandje, of een ipad-hoes, ... Ben wel benieuwd wat je hiervan gaat maken :-)) En een dagje uit met de dochter dat is genieten geblazen!

  Fijn weekend, groetjes Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat jullie gezellig in Breda waren!! Het ziet er uit dat jullie genoten👍🏻

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat kan een poes blij zijn met zoiets simpels als een bolletje garen als kussen. Het echte kussen ziet er prachtig uit. Mooi cadeau.
  Wat is Moos een lekker zot mens. Het cadeautje kan echt alleen van haar komen. Zo grappig.
  Leuk om een mee te genieten van jullie dagje Breda. Een mandje van dat aparte garen is een goed idee.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, volgens mij is die kaart er eentje van Marius van Dokkum. Google daar maar eens op, dan vind je nog veel meer leuke plaatjes!
  Het ster-kussen is leuk, extra mooi met dat label erop. Gaaf kadootje weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Zelf ga ik ook vaak met mijn vrouw richting Breda. Een heerlijke stad met mooie gebouwen en gezelligheid. Wij maken er meestal wel een weekendje weg van en logeren dan bij Hotel de Klok. Dus mocht je een keer een weekend naar Breda gaan, zeker een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!