zaterdag 16 juli 2016

Vakantie,flamingo's en feesten....flashbackIk ben al weer even aan het werk maar teer nog wat na van n heerlijke vakantie,ondanks het slechte zomerweer!

Ik haakte nog enkele flamingo's meer in de eerste week...Nog  enkele flamingo patronen te gaan ;-)


Ik maakte n nieuw  travelmaatje...lekker compact voor in mijn tas en ja...natuurlijk n flamingo!
We beleefde 4 heerlijke dagen in Lucca.

Let's make some limoncello!


Kocht er n prachtig wolletjePip blij met haar nieuwe Vespa scooter...hier al scheurende over de stadswallen van Lucca!
Kocht DE tas in Lucca!Een tas die echt bij mij past,ha,ha...was er smoorverliefd op op deze handmade limited edition tas van Bayside Italy!(Geloof niet dat ik ooit zo'n mooie tas heb gehad!)De B&B midden in het centrum achter het amitheatro was topWe zagen Pipi in Pisa


De laatste dag bezochten we ook nog Pisa voordat we s'avonds weer terug vlogen..

Waarna Pip weer onder t stolpje mocht voor haar volgende avontuur.

We hadden n bruiloft van de zoon van mijn broer en hun bruids(kindjes) waren onafscheidelijk van de bruidsaapjes die ik voor hen haakte.

Een van onze vrienden zag Abraham waar moest worden gefeest in n afgehuurd cafe, de moeder van mijn vriendin werd 80 waar we ook de gehele dag waren uitgenodigd...
Ik maakte samen met mijn vriendin de uitnodiging in photoshop voor haar...zoals je ziet houdt ze ontzettend van vogeltjes en serviesgoed...Schat van n mens en aangezien ik al van mijn 4de levensjaar tot op heden met haar dochter bevriend ben en er heel wat uren/dagen/jaren heb doorgebracht mochten wij ook komen!Voeg aan dit alles n middagje lunchen met vrienden bij vrienden en hun verbouwde boerderij bekijken aan toe om vervolgens met zijn zessen richting de Arena te vertrekken om daar nog lekker te terrassen en naar het concert van Coldplay te gaan en je snapt dat deze vakantie om vloog en heerlijk was ondanks het slechte weer vaak aan het thuisfront!

Last but not least...EINDELIJK kon ik onze vrienden de zwarte zwaan geven die ik voor hen had gehaakt en al enkele maanden in de kast lag te wachten i.v.m hun verbouwing!
Wat waren ze er blij mee!!!
Het was een schot in de roos en hij gaat n mooi plekje in hun 'nieuwe' thuis krijgen! :-)


Voor hen die mij ook op instagram volgen is dit natuurlijk allemaal al 'oud nieuws'

Sorry...no more english text on my blog because of the time it all takes...my instagram is in Dutch & English :-)...you can follow me there if you want!(link above on the right side of this page)5 opmerkingen:

 1. Wow, wat een vakantie. Heerlijk om zo even mee te maken. Wat zin de flamingo's er gaaf uit. Een wat heb je ze grappig op de foto gezet. De een is nog leuker dan de ander.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's, ik waande me zelf even in Lucca. En je flamingo op de Vespa moet je echt vereeuwigen op een ansichtkaart, echt cool!!
  Vakantiegroet vanuit een enigszins bewolkt Gelderland.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een toffe vakantie achter de rug, batterijen weer opgeladen, je kan er weer even tegenaan
  groetjes
  Micheline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wohoooo, wat een boel in te halen! :) superleuk, die pip die mee ging op vakantie. Die vespa erbij is helemaal geinig! ;) volgens mij hebben jullie een ontzettend fijne vakantie gehad, en ook nog al die leuke feestjes. Het kan haast niet op... Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig verhaal en foto's! Heb je ook een patroon van Pip? Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!