vrijdag 20 juli 2012

I wanna get..........!!!!!Ja verdorie nog aan toe.....het lijkt toch net alsof we hier op een andere planeet zitten met al die regen die al is gevallen!I'm totally hooked met dit weer en heb geloof ik nog nooit zoooveel geh(m)aakt als afgelopen 3 weken in onze vakantie en dat alles dankzij het weer....

Anderzijds maar weer goed als je dan eigenlijk TEveel hobbies hebt en dat er zoiets bestaat als 'blogland' waar je heerlijk kan gaan zitten kijken en lezen naar creaties van anderen,want anders had ik denk ik hetzelfde gereageerd als manlief hierboven;-)

Neeeee vervelen doe ik me nooit...dus  lieve blogmensen(kijkbuiskinderen zou Meneer den Uil zeggen)ik ben er weer vandoor want ik heb nog veel teveel te h(m)aken!Mijn hoofd stroomt over van de ideeen!So at this moment.... I'm OUTTA HERE!!!!!!

12 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. ha,ha...deze scrap heb ik gemaakt met een foto van ons uit de collectie van de bruiloft van onze vrienden in Toscane afgelopen Pinksteren...je weet...ik ben normaal niet zo sjiek de friemel|!

   Verwijderen
 2. Wauw, wat een "ouderwets leuke" scrap.
  Hij is echt hardstikke l;euk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Astrid!Ja ik was al zo blij met alle foto's van die bruiloft dat Hans eens een keer geen gekke bekken trok als ik hem fotografeerde(had ik hem ten strengste afgeraden....hij mocht van mij niet hun trouwfoto's verpesten,ha,ha)Dus dit was dan ook echt de enige foto van dat hele weekend en die vond ik dan ook wel heel toepasselijk voor deze scrap....

   Verwijderen
 3. ha ha love youre scrap creatie!!!!!!!!! gezellig saampies:-).......enne haak ze meis
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/ ...toevallig mijn nieuwe achtergrond ook ermee gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat meende ik al gezien te hebben ja van die achtergrond,heb je echt superssss gedaan Jenneke!

   Verwijderen
 4. Hallo Angeline,
  Allereerst bedankt voor je reactie op mijn blog en nieuwsgierig als ik was wilde ik ook even kijken op jouw blog en wat een leuk blog heb jij! En jij bent dus ook zo'n bezige bij en hebt al heel veel mooie dingen gehaakt. Jammer dat jullie vakantie zo in het water (letterlijk, door de regen...) is gevallen en dat is altijd zo zonde van in eigen land blijven en het dan moeten treffen met het weer... Wij in het westen hebben nu net vakantie en de vooruitzichten zijn positief, maar voor hoelang? We wachten het maar af!
  Maar leuke foto's heb je geplaatst en mooie dingen gehaakt, vooral die schelp vond ik heel apart...ik ben bang dat ik zulke ingewikkelde dingen niet kan haken hoor. Ik ben ook nog eens linkshandig en dat is bij sommige patronen niet handig...
  Maar ik ga je voortaan volgen en wens je voor nu in ieder geval vast een fijn en zonnig weekend! Hartelijke groetjes, Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Joyce!Mocht je toch ooit een poging willen wagen voor die schelp(ik was er na 3x aan de kant te leggen en mede dankzij wat hulp van 2 dames via het haak maar aan blog ook pas uit),dan wil ik best het patroon voor je vertalen naar het Nederlands en ja als iets niet lukt mag je ook dat altijd vragen en kan ik het ? je duidelijk maken hoe het dan moet.Tja er zijn erbij die zeiden van ík had hem allang aan de kant gegooid,maar ja ben wat dat betreft wel een volhouder als ik iets mooi vind en leg het dan gewoon opzij om er een andere keer weer eens naar te kijken,dat kan dan ooit helpen,maar deze keer zag ik het gewoon even niet en als je het dan weet denk je mijn god wat simpel dat ik DAT niet gezien heb!Overigens zeggen ze niet voor niets 'de aanhouder wint'

   groetjes
   Angeline

   Verwijderen
 5. Ja he wel echt haak weer, maar er komt beter weer aan. Dus ........
  Maar die scrap is geweldig gedaan zo zeg.
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk gedaan die foto! Haak nog maar lekker veel verder, wij kijken wel mee naar al je creaties... maar toch duimen voor de zon!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldige foto! Maar ik moet geloof ik 'scrap' zeggen? Oeps, dat is voor mij een onbekende taal, maar als ik mij niet vergis is het iets dat je in Photoshop doet of zo?
  Ik vind het eindresultaat in ieder geval geweldig mooi.
  Naast met de handen wat maken vind ik het ook leuk om op de computer bezig te zijn. Misschien moet ik ook maar eens 'scrappen'. (alleen nog 'even' uitzoeken waar ik het vind en het hoe het werkt ;-)

  groetjes weer
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldige foto!!! Heel herkenbaar ;-) Leuke blog heb je! Je gehaakte schelp is prachtig zeg, net als meer dingen hoor!
  fijne zondag, met mooi weer ;-)
  groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email