zondag 15 juli 2012

Update kattenkorfje....toch nog sneller als verwacht!In ene hoor ik onze zoon roepen dat Diva in haar korfje zit!Dus hopsakee die camera erbij gehaald.
En nee....deze keer geen photoshoppen!!!
Ze kwam van buiten af geraced in een dolle bui en vloog er zo in(die moet zich vast vergist hebben,ha,ha....)
En ze vind het GE-WEL-DIG,ik vond dit ook GE-WEL-DIG natuurlijk!,niet voor niets zitten zweten en ploeteren met die zspaghetti(geef mij maar gewone spaghetti,dat gaat er veel beter in bij mij als Zspaghetti)

Om te laten zien dat dit allemaal ECHT niet ge-photo-shopped is hier nog EXtra bewijs,ha,ha...

en na al deze dolle pret stond mevrouw dan eindelijk op de
sluimerstand!

and last but not least....want deze had ik nog steeds niet laten zien...
het spiegelei op ons kippenhok!

Nou als deze 'vaderdag'-hennetjes straks oud genoeg zijn om te gaan leggen weten ze in elk geval hoe het er uit moet gaan zien......


Bij Annemarie's haakblog vind je een Nederlandstalige haakbeschrijving van deze kattenkorf voor de liefhebbers!

16 opmerkingen:

 1. Goed zo Diva, dat je maar veel plezier van je korfje mag hebben.
  Leuk storyboard ook Angeline!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Astrid!Ja wel fijn dat al het werk niet voor niets is geweest....je weet het tenslotte maar nooit met katten!Ik had gewoon wat meer geduld moeten hebben,ha,ha...

   Verwijderen
 2. Hahaha, dat eitje is wel heel erg leuk!!!!
  En wat een geweldige poezenmand, heerlijk om in te "luieren" na een stoeipartijtje. Erg mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige posts! Echt een leuke poeze mand. Ja het is altijd leuk als de gene waar je iets voor maakt het ook leuk vindt! Ik hoop ook iedere keer dat de mensen mijn creaties leuk vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super is ie geworden ! Ik heb ook nog oud-roze zpaghetti liggen...misschien iets voor Luna ? (maar dan een echt "diva"-hondenmandje). Is je schelp ook af/gelukt ?? Mens; je bent goed bezig !!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee,daar kom ik maar niet verder mee!ja het patroon gaf aan'little bit over 1 kg',nou dus mooi niet!Ik had nog 3 klossen van het Kruidvat op zolder staan en daar dus de 2 hardrose al in opgehaakt a 900 gram(heb ik zelfs nog een paar toeren eruit gelaten omdat ik hem anders echt TE groot vond worden!De zachtrose(3de klos)was zo dunnetjes en slapjes t.o.v die hardere kleur rose,dus dat ging niet werken....verder gehaakt met nog wat grijs wat ik had liggen en Antoi gebeld of ik die klos van haar over kon nemen waar ze destijds hier bij mij mee aan de gang was,aangezien haken toch niet haar ding was zoals ze zei....en YES,lucky me....ze had hem nog op zolder liggen,want de Hema,Kruidvat en zelfs De Greef hadden niets 'stevigers'van dien aard wat er mooi bij kleurden!Applicatie van de Action met heel toepasselijk 'diva'erop die ik nog had liggen en ik vind hem zowaar nog mooier geworden zo met deze 3 kleuren als die van het patroon!

   Verwijderen
 5. ha ha ha..dat filmpje - yang daar ging ie even met zijn bekkie....zo leuk en ZOOOOOOO mooi dat mandje en war fijn dat DIVA het daar nu zo lekker in heeft!!!

  lieve groet jenneke
  creaties-jenneke.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ze kwam al boswild naar binnen geraced vanuit de tuin en dook zo die korf in(foutje bedankt....ha,ha)Volgens mij schrok ze er zelf van,maar ze vind hem helemaal geweldig,gelukkig niet voor niets zitten zwoegen,want het was op den duur voortaan erg zwaar haken zo'n ding op je schoot wat je met een haaknaald 'n maat kleiner moet haken(voor de stevigheid erin te krijgen)Patroon geeft aan iets meer als 1 kg,nou er zitten 2 1/2 klos a 900 gram in,dus dat was op het laatst een groot stijf en stug geval wat je dan op schoot hebt,hoewel ik toer 10 en 11 over heb geslagen anders vond ik hem echt te groot worden,ook om zo ergens hier in de woonkamer neer te zetten

   Verwijderen
 6. owwwwwwwwwwwwwww vergeet ik het ei, dat staat ook helemaal geweldig op je kippenren/hok!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey, gaaf dus toch niet voor niks zitten haken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig die zpagettig kattenmand! heel gaaf gedaan!:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Angeline, Wat leuk is hij geworden joh !! Ik ben hem ook aan het maken, moet nog een klein stukje maar ik heb even een pauze ingelast, ik heb gewoon blaren op mijn vingers.
  Het is wel een succes want onze kat ligt er nu al graag in en het is nu net het Pantheon. groeten nancy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohhh foto maken en even showen dan als die klaar is!!!!Ik had wel 2 toeren uit de bodem weggelaten,dacht eerst van nou als die maar niet te klein wordt aangezien wij een Maine Coon hebben,maar deze was ook voor 1 of 2 katten zoals in het patroon stond zag ik nadien,dus ik heb uit de bodem 2 toeren weggelaten,anders vond ik hem ook te groot om hier in de woonkamer te plaatsen,daar waar ik wilden en ja als je hem niet kwijt kunt zal er nooit gebruik van gemaakt worden dacht ik,dus vandaar,er zit bij mij zo'n 2 1/2 klos zspaghetti in,van het Kruidvat destijds a 900 gram.Nou succes!!1Ik ben zeer benieuwd hoe die van jou er uit gaat zien!

   groetjes
   Angeline

   Verwijderen
 10. Watttttt een geweldige korf.....en geweldig blog
  Jammer dat ik niet van haken hou anders had ik hem zelf willen maken in het spierwit
  Ben ook volger geworden van je blog super gezellig
  Heb jij misschien het patroon in het nederlands voor mijn schoonmoeder?Dan kan zij er 1 maken voor me want die houd daar zo van
  Mocht je een keer willen komen kijken op mijn blog dan zou ik dat super gezellig vinden
  Hoop dat je het patroon in het nederlands hebt en tot de volgende keer Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee,ik heb het patroon niet in het Nederlands,heb het van een blog en daar staat het alleen engelstalig(zie link hiernaar in mijn vorige blogbericht hierover)Ik wil het best wel voor je vertalen anders als je dat zelf niet kunt binnenkort een keer?Laat maar horen....

   groetjes
   Angeline

   Verwijderen
 11. Prachtige poes en kattenmand. Ben ook een mand aan t haken alleen vanaf wanneer moet je beginnen met minderen vor de bovenkant? Al vat bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email