donderdag 12 juli 2012

Score kringloop...


Je vangt er altijd wel iets!De kringloop...zucht,ga ik voor iets wat rammelt voor in de grote vis die ik aan het haken ben,kom ik met weer veel meer mee naar huis,maar het kost geen drol,2 samba-ballen,waar ik mooi de steel vanaf kan zagen,een sjaal waarmee ik zo'n pioenroos/bloem wil gaan maken,lijkt me ook heel apart en ik heb veel van dat pastelrose wat je nu ziet waar die dan mooi bij zou passen en last but not least een prachtig borduursel met koolmeesjes ingelijst waar ik de moeder van mijn vriendin vast heeeel erg blij mee ga maken,want zij spaart vogeltjes en ik durf haast te wedden dat als ze niet op fietsvakantie waren en ze zelf deze zag liggen voor slechts 2,95 ze hem zeker meegenomen had!
Weer een voldaan gevoel voor nog geen 5 euries!;-)

5 opmerkingen:

 1. Soms (nou ja vaak dus) kan je blijer zijn met iets tweedehands dan met iets nieuws nietwaar? Je bent heerlijk goedkoop uit geweest en hebt 3 mooie dingen in huis gehaald! Natuurlijk ben ik erg benieuwd wat je met de stelen van de sambaballen gaat doen, óf met de sambaballen zonder steel en ook ben ik heel benieuwd naar de bloem die je gaat maken van de shawl. En wat dat vogelborduurwerk betreft: de moeder van je vriendin treft het maar met je, lief dat je dat voor haar meegenomen hebt.

  Groetjes weer
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marjan,

   Ja het blijft gewoon leuk die kringloopwinkels/rommelmarkten,al weet 't Goed(kringloopwinkels door geheel Nederland)tegenwoordig ook hun prijzen wel voor bepaalde dingen,maar goed dat borduurwerk voor dat geld en zo mooi ingelijst...zeker weten dat ze daar blij mee is,alleen het inlijsten(zo te zien laten doen)is al niet goedkoop geweest volgens mij.De samba-ballen(1 ervan)zit in de grote blije vis die ik gehaakt heb en staat inmiddels ook op mijn blog!heb hem straks even in elkaar gezet.

   groetjes

   Verwijderen
 2. owww leuk die kringloop winkels, je ziet er allicht wat en net wat je schrijgt het kost amper wat, daar ga je dus mooi iemand mee verrassen :-)
  leuk!
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ...moet je nagaan hoeveel tijd degene die het geborduurd heeft eraan besteed heeft... En hij is zó mooi! Zonde dat iemand dat wegdoet, hé? Maar wel leuk dat jij daar iemand dan weer zo blij mee kunt maken! :-) Mooie 'vangst' dus!
  Groetjes Riri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk borduurwerk zeg! Heerlijk dat kringloopshoppen, hou ik ook van!
  Haha, heb overigens ook een dochter uit ´95 en een zoon uit ´97 en ben getrouwd, hou van fotografie, ben creatief en heb iets korter een blog ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email